Şimdi Ara

Miss Fortune İyimi şuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf gözüme hoş geldi skilleri ama durumu nasıl erken oyunhu ve sonralarda tekliyormu mesela (çöp herolardanmı?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karşıda assassins yoksa güçlü ama genelde oluyor :)
  • Mf en güzel kiritik hasar vuran herolardan bir tanesi, doğru pozisyon alarak açılan ulti bile tf nin kaderini değiştiriyor. benim yanıma mf gelince stun'u olan sup alıyorum. lanede hep kazanıyoruz koridoru
  • hayvani damagei olan, vayne e ben de varim diyen tek adc belkide.
  • Geçen %100 kritik mf oynadım zed bana yaklaşana kadar tek yiyordu
  • Mf gerçektende vayne kafa tutabilen nadir adclerden. Tflerde düzgün pozisyon alıp ulti atman bile oyun kazandırır. Erken oyunda bir mermi sektirsen rakibin çeyrek-yarı arası canı gidiyor.
  • Zaman46 kullanıcısına yanıt
    o zed işi bilmiyodur :D flash w ulti atsa serice hiçbir şey yapamazsın. Daha dün zed aldım mf kesmekten bıktım :)

• En OP denebilecek zamanında bile Dakika 30dan sonra topçu minyondan farkı yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiymiş sen nasılsın diye soruyuor
  • MF şu sıra en işlevsel taşıyıcılardan, işlevselliği dolayısıyla Sup rolünde dahi oynanıyor artık
    Erken oyunu pasif kalıyor Vayne ve Lucian'a oranla, yanında agresif bir Sup varsa iş yapabilir.
    Sonlara doğru kasılmış halde tam bir TF canavarı, 1vs1 tekleme işinde aradığın şampiyon olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

o zed işi bilmiyodur :D flash w ulti atsa serice hiçbir şey yapamazsın. Daha dün zed aldım mf kesmekten bıktım :)

İyi de zaten sürekli flash gelmiyor heralde sadece 1 kez yapabildi öyle

• Taban ad'si düşük,statları düşük.Başta minyon kesmesi zor.Şu an doğru düzgün buildi yok,herkes farklı çıkıyor.Ama tam tf herosudur. Ödül ve ceza istatiğine baktığında ikisi de yüksektir.Seven oynasın,duonuz varsa kaliteli iş yapar.
  • Camp yemedigin sürece her türlü is yapar
  • Ultisi onu diğer adclerden ayırıyor bence, yani iyi
  • Can bicen

Hayalet

Bombardıman

Ebedi

Dominik

Kanasusamis

Botu latede satabilirsin.

Ultinin krit atma şansı var.

Bu build arti potla oyun sonu ultinin hasari kritle çarp yaklaşık 9 10kya denk geliyor. 2 sn birine değse 4k
  • Temasına cuk diye oturmus bi şampiyon risk ne kadar buyukse odulde o kadar dolgun olur kafasında bir ödül avxısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

hayvani damagei olan, vayne e ben de varim diyen tek adc belkide.

Draven ?

• ulti atması bile fight aldırıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.