Şimdi Ara

Miss Fortune kötü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rannkedde ne zaman mf alsam başka adc mi yok, başka bişey al falan diyolar. Ben severek oynuyorum, o yüzden size de sorayım dedim.

• Gereksiz bir hero bence, Graves, Corki, Kalista falan dururken ne bileyim, kötü ya.
  • Draven MF yi çok rahat ctliyor ve draven kasıncada oyun gg olduğu için pek tercih edilmiyor
  • Kaçamıyor. Tfde ölmezsen ulti işe yarıyor. Yanımda olsun istemem şahsen.
  • Graves kalista jinx felan oynamani oneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Draven MF yi çok rahat ctliyor ve draven kasıncada oyun gg olduğu için pek tercih edilmiyor
    Kaçış mekanizması çok zayıf ve pasifi minyonlarda bile bozulmasından dolayı pek tercih edilmiyor.

Ama bence yine de kullanışlı. Lane aşamasında Sup'a Q at arkasından Adc yüksek hasar verecektir. W ile vuruşlar çok iyi oluyor.
    Ultimate ise TF için en kullanışlı Ultilerden kasamamış bile olsan TF sırasında arkadaş aç Ultiyi kütür kütür vuruyor.
    Bot laneden diğer lane giderken çok daha hızlı hareket edebiliyor. Seviyorsan ve kullanabiliyorsan güzel bir ADC.

Arcade MF indirimde diye gidip MF aldım kostüm sayesinde oynamaya başladım çokta sevdim.

Son olarak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pajirzeal -- 15 Mart 2015; 19:08:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

Kaçış mekanizması çok zayıf ve pasifi minyonlarda bile bozulmasından dolayı pek tercih edilmiyor.

Ama bence yine de kullanışlı. Lane aşamasında Sup'a Q at arkasından Adc yüksek hasar verecektir. W ile vuruşlar çok iyi oluyor.
    Ultimate ise TF için en kullanışlı Ultilerden kasamamış bile olsan TF sırasında arkadaş aç Ultiyi kütür kütür vuruyor.
    Bot laneden diğer lane giderken çok daha hızlı hareket edebiliyor. Seviyorsan ve kullanabiliyorsan güzel bir ADC.

Arcade MF indirimde diye gidip MF aldım kostüm sayesinde oynamaya başladım çokta sevdim.

Son olarak:

Alıntıları Göster
    Pek tercih etmesemde oynarken keyif alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Two Stroke

Pek tercih etmesemde oynarken keyif alıyorum

Alıntıları Göster
    pozisyon alması zor onun dışında w ile iyi vuruyor
  • E skilli değişmeli, pek işlevselliği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

pozisyon alması zor onun dışında w ile iyi vuruyor

Alıntıları Göster
    1. Caka yani pasif minyonlarda bozulmuyor kim söylüyorsa kıçından element uydurmuş sona thresh veya braum ile inanılmaz bir sinerjisi var
    2. Olarak şu anda adc lerde nadir bulunan bir w pasifine sahip hasar verdiğinde can calma etkisini azaltıyor.

Seçilmemesinin tek nedeni kaçmak için e haricinde hiçbir skili olmaması ama kastığı zaman uzakdan çatır çatır eritebilecek hatta hata yapıp dar alanda savaştığınızda ultisiyle içinizden geçecek bir hanım ablamızdır

Miss Fortune kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UKisuke -- 15 Mart 2015; 19:23:28 >

• Kendisiyle solo bile oynamışlığım var. 1e1 de eritecek adc sayısı nadirdir.
  • Jinx ve vayne de oynuyorum zaten ama mf oynamayı çok seviyorum nedense. J4 ile kombosu fena.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderfulll

Jinx ve vayne de oynuyorum zaten ama mf oynamayı çok seviyorum nedense. J4 ile kombosu fena.

Ultisi cok rahat bozulabiliyor
  • Cosplay atmayi kesin be must not fap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

Cosplay atmayi kesin be must not fap
    + AA range i kısa
    + E skili çöp
    + Q sunu akıllı birinin yediğini görmedim
  • bir adc için yeteneklerin apden scalelanması çok saçma. Herhangi bir değişiklik yapılırsa oynanır da diyeneyeceğim cidden çok saçma Bi durumda mf op de diyebiliriz up de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

Kendisiyle solo bile oynamışlığım var. 1e1 de eritecek adc sayısı nadirdir.

1v1'de hiçbir esprisi yok ? Draven gibi tek atamaz aa ile. Graves ile burst atamaz. Ulti çöp zaten 1v1'de. Corki desen değil. Ezreal gibi poke'si yok. Vayne'i hiç alamaz. Quinn'i hiçbir adc alamaz zaten. Hangi adc'ler "alamıyormuş" yahu bunu
  • Daha iyi secenekler var.
  • Build bu ie-pd-bt-lw-bc-bg W açıkken graves corki ezreal kesinlikle kesemez. Draven'a birşey demiyorum zaten. Quinn'den emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

Build bu ie-pd-bt-lw-bc-bg W açıkken graves corki ezreal kesinlikle kesemez. Draven'a birşey demiyorum zaten. Quinn'den emin değilim.
    menzil az
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.