Şimdi Ara

Miss Fortune kötü mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dodoruh

Build bu ie-pd-bt-lw-bc-bg W açıkken graves corki ezreal kesinlikle kesemez. Draven'a birşey demiyorum zaten. Quinn'den emin değilim.

Graves'de aynı itemlar var dostum ? İkinizde aa ile aynı vuruyorsunuz fakat graves skilleriyle tek atıyor. Graves kesinlikle keser aynı itemlar varsa. Corki burst ile yine kesebilir fakat %50 50. Ezreal poke ile kesebilir trinity +ie build ile.
  • rankedde taşımasına taşıyabilir ama graves ve draven çok popüler bunlarda yoğunlaş mf yerine .
  • UKisuke kullanıcısına yanıt
    Maalesef bozuluyor.
    Bozulmasaydı metaya girebilirdi bilet atıp önermek güzel olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

Build bu ie-pd-bt-lw-bc-bg W açıkken graves corki ezreal kesinlikle kesemez. Draven'a birşey demiyorum zaten. Quinn'den emin değilim.

Quinn => q => miss miss miss miss => quinn => e => brust mf nanaynanay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun şuan en kötü adc si tartışımaz ama lol günlük bir oyundur bu gün iyi olan yarın kötü yarın kötü olan bu gün iyi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damendre

Maalesef bozuluyor.
    Bozulmasaydı metaya girebilirdi bilet atıp önermek güzel olabilir.

Hayır ya aramda defalarca oynuyorum nerdeyse hergün geliyor bozulmuyor eger öyleyse vadide problem var

öncedende böyle vardı j4 aramda ufacık görünüyordu yordle gibi
  • Kacis skili yok
    E skili gercekten gereksiz bir skill
    Ultisi cok rahat bozulabiliyor.

Guzel hero severim oynamasida baya bi zevklidir ama saglam bir degisime ugramasi gerekiyor
    Ilk adam gibi oynadigim herodur ilk skin aldigim herodur tum skinlerini barindirdigim herodur cok seksi bir konusmasi vardir ama malasef yilda bir tercih ediyorum normal game de anca.
  • Örnegın ashe de mobil degil ama ulti atip kendini kurtarabiliyoken mf oyle degil kacamiyor bence ondan.Ama en sevdigim adclerdendir :)

• Mainim adc ve en cok oynadigim adcdir kendisi. Dusuk eloda cok ise yarar ultisi tf icin en iyi adc ultisidir. Arkadaslarin dedigi gibi kacis yeteneginin olmamasi en buyuk eksisi.Ornegin Zed fiora master gibi bi karakter varsa karsida kesinlikle almam. Ama Bence pasifi dusmana vurunca bozulmamali mf i islevsel hale getirmek icin bu yapilmali. Riot Sarah''a sahip cik

• UKisuke kullanıcısına yanıt
    O kadar iddalı konuşmuşsunuz ki acaba diyip tekrar denedim ve minyonlardan hasar aldığımız anda pasif kapanıyor ve 5ten geri saymaya başlıyor.
    Burayı periyodik cetvele çevirmemeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

1. Caka yani pasif minyonlarda bozulmuyor kim söylüyorsa kıçından element uydurmuş sona thresh veya braum ile inanılmaz bir sinerjisi var
    2. Olarak şu anda adc lerde nadir bulunan bir w pasifine sahip hasar verdiğinde can calma etkisini azaltıyor.

Seçilmemesinin tek nedeni kaçmak için e haricinde hiçbir skili olmaması ama kastığı zaman uzakdan çatır çatır eritebilecek hatta hata yapıp dar alanda savaştığınızda ultisiyle içinizden geçecek bir hanım ablamızdır

Miss Fortune kötü mü?

Miss Fortune ; oynadığım ve aldığım ilk şampiyon (ilk adc değil ilk şampiyon). Aylarca oynadım minyonlar bozuyor.

Yamalarda da takip ederim son birkaç yama önce hata düzeltildi : Caka , hasar vermeyen (can götürmeyen bi anlamda) etkilerden bozulmaz sadece. Yani canını götüren herşey pasifi bozuyor.

• Birisi cosplay yapıp morello yu tavlasada görsel ve yeteneksel rework gelse herkes seviyor

• Ben Draven alim sen mf sen bir q at bende atim sonra sen karar ver
  • Ağır snowball şampiyonu. Yanındaki bir Leona ile terör estirebilirsin. Hiç kötü değil, sadece pozisyon alması zor.
  • adc tresh ...
  • mobil değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

Kaçış mekanizması çok zayıf ve pasifi minyonlarda bile bozulmasından dolayı pek tercih edilmiyor.

Ama bence yine de kullanışlı. Lane aşamasında Sup'a Q at arkasından Adc yüksek hasar verecektir. W ile vuruşlar çok iyi oluyor.
    Ultimate ise TF için en kullanışlı Ultilerden kasamamış bile olsan TF sırasında arkadaş aç Ultiyi kütür kütür vuruyor.
    Bot laneden diğer lane giderken çok daha hızlı hareket edebiliyor. Seviyorsan ve kullanabiliyorsan güzel bir ADC.

Arcade MF indirimde diye gidip MF aldım kostüm sayesinde oynamaya başladım çokta sevdim.

Son olarak:
    />

Oyhs mf oynayasim geldi
    Mf metaya girer 2 3 adc nerflensin bunlar girecek metaya klasik zaten rito metadaki adcleri nerfler digerleri oynanmaya baslar varus urgot mf quin 1 2 aya oynanir ama suanki haliyle zor

• ben kritik as kasıyorum ebedi+hayalet+kanasusamıs+son fısıltı+duruma göre rakipte 2 tane tanky varsa mahvolmus yoksa youmu alıyorum
    w acıkken ölmek çok zor.
  • Arcade olmasa oynamam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.