Şimdi Ara

Missleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. 39 level wariorumu bu akşam arkadaşım grant levella 60 yaptı. İlk işim outlands a gitmek oldu ancak ordaki moblara saldırdığımda hep missledim.Weapon skillimi artırmam gerektiğinin farkıdnayım .Bu sebeple undercitydeki kuklalara gittim skill kasmaya ancak oranın bi faydasını göremedim.Skill şu an 204. Nasıl artırabilirim. Teşekkürler

• Düşük level bir haritada moblara saldırmayı dene. Kuklalardan geliştiremezsin.

Edit : Grant Level nedir bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 13 Ağustos 2010; 0:05:53 >
  • Dummy ler skill arttırmaz,Git senden 10 lvl düşük canavarlara,Büyü falan kullanmadan vur.
  • Hmm anladım arkadaşlar. Grant level, recruit edilmiş acc. lerde recc edilen kişi rec. eden kişinin bir karakterine kendi kastığı her 2 levelda 1 level vermesidir.60 a kadar geçerli.
  • Biz de arkadaşla recruit kasıyoruz. Şimdi benim onsuz level atlamam mı gerekli bunun için?Biraz daha açar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 13 Ağustos 2010; 0:36:14 >
  • Eğer ilk charınsa boşuna grant yapmışsın. Arkadaşlarında dediği gibi düşük seviyeli bölgelerde takıl. Skill seviyen 300'e yaklaşınca Outland'a git ve kasmaya devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Biz de arkadaşla recruit kasıyoruz. Şimdi benim onsuz level atlamam mı gerekli bunun için?Biraz daha açar mısın?

Sana biraz anlatıyım ; aynı partide ve birbirinizle aynı zone da iken 3kat xp alıyorsunuz moblardan ve questlerden. ama burada şöyle bir şart var, aranızdaki lvl farkı 4ten az olacak. yani lvl 30 ise biriniz, diğeri 27-33 arası olacak ki 3kat xp alabilesiniz.
    son olarak bir de grant level olayı var. recruit edilen kişi, recruit eden kişinin accountundaki herhangi bir chara (kendi levelinden ve lvl 60tan düşük olmak şartıyla) level atlatabiliyor instant olarak. recruit edilen arkadaş 2 lvl atladıkça 1 level atlatma hakkı oluyor lvl 60a kadar. yani 1 charı 60ladığında recruit edilen kişi, sizin kenarda köşede duran bir charınızı 25ten 55e yükseltebiliyor.
    sadece 1 char için de geçerli değil bu. recruit edenin farklı farklı charlarına lvl 60tan düşük olmak şartıyla lvl atlatılabiliyor.
    umarım yardımcı olmuşumdur, herkese iyi eğlenceler

• Bu yolla ogrimarda az şov yapmadım.. oyuna 3 yeni arkadaş başlatıp kastıkları altlarıyla birlikte alacagım 100 kadar levelim birikmişti :)
    ogrimarda 10 level 2 karakterimi 60 yaptırdım üstüm full gri.. millet hacker ilan etmişti caster level alınca zorlanmıyor ahden bir kaç item alıp devam ediyorsun ama fiziksel dpslerde miss sorunu çok sıkıntı yaratıyor..yapacagın tek sey biraz düşük level bir moba düz vuracaksın.. warriorunu fury yaparsan 2x twohand takıp 2 kat hızlı skill kasabilirsin.. birde thottbot.com'dan hangi silahı kullanacaksan vendordan satın alınabilien en hızlı versiyonun arattır.. örneğin 2.00 hızındada two hand var 4.00 hızındada .. 4.00 hızındaki two handle weapon skill kasmaya çalışırsan çok beklersin.. gidip az damage versede en düşük hızdakini satın al çabucak istedigin seviyeye gelirsin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.