Şimdi Ara

Mist Of Pandaria Yeni Bilgiler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: siberarmi

Annual pass alanaların hepsine hemen gelmeyecekmiş davetiye Klasik Blizzard, çok fazla talep olduğu için serverlar çöker diyorlar. Forumlar savaşa alanı gene.
    Bizim druid işinin içinden çıkamamış bliz, en sonunda 4 tane spec. koymuş :) Sitesinde görünen bu şu an için belki toplarlar daha sonra.

annual pass olayına kayıt olmayanlar unutsun bence betayı.. adamlar oraya garanti yazdılar.. oynayanların çoğu başvurduguna göre benim gibi almayanların şansı yok..

druide hakkat biraz ayar çekseler iyi olur :) bende arada bg giriyorum feral olarak.. kedi formda dagıtıyorsun baktın 3-4 kişi geldi ayı olup CDleri açınca 3-4 dk öldüremiyorlar arathi gibi bayrak savaşı olan yerlerde druidi öldürüp bayrağı çevirmek işkence oluyor..

bu arada 3.cü bir talent agacı olsa tadından yenmezdi.. pvede 2 spec oynayan biri için bu şekilde pvp haram.. hatta parayı iyice yükseltmek şartı 5 e kadar koysalar ne güzel olurdu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

Beta başlamış, annual alanlar screen yollar artık.

Ben aldım ama şimdi beta oynarsam çıktığındaki mutluluğu merakı alamam zaten 2-3 ay içinde çıkar alır öyle oynarım.

Ekleme:Şimdi izliyorum da dişi panda çok tatlı koşuyor :) yalnız talent sistemini hiç sevmedim

Bende de Annual Pass var fakat Blizzard yine yapacağını yaptı neymiş aktif şekilde ne kara wow oynandığına ve Annual pass alım zamanına göre beta davetiyeleri gelicekmiş, ben Diablo için aldım tamam ama beta davetiyesi hakkım var, 2-3 günde bir wow giriyorum bazen haftada bir şimdi bu nasıl bir adalet 3 aydır parayı çatır çatır alıyor karttan ama söz verilen davetiyeler piyasada yok

• quote:

Orijinalden alıntı: laroz

quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Beta başlamış, annual alanlar screen yollar artık.

Ben aldım ama şimdi beta oynarsam çıktığındaki mutluluğu merakı alamam zaten 2-3 ay içinde çıkar alır öyle oynarım.

Ekleme:Şimdi izliyorum da dişi panda çok tatlı koşuyor :) yalnız talent sistemini hiç sevmedim

Bende de Annual Pass var fakat Blizzard yine yapacağını yaptı neymiş aktif şekilde ne kara wow oynandığına ve Annual pass alım zamanına göre beta davetiyeleri gelicekmiş, ben Diablo için aldım tamam ama beta davetiyesi hakkım var, 2-3 günde bir wow giriyorum bazen haftada bir şimdi bu nasıl bir adalet 3 aydır parayı çatır çatır alıyor karttan ama söz verilen davetiyeler piyasada yok

davetiye gelmeyecek diye bir olay yok,ama ilk öncelik sadık müşterilerde olur marketing mantığı budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: fault

quote:

quote:

quote:

http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/wow-installers/4A4335AC/WoW-5.0.0-Beta-enGB-Installer.exe

Buyrun indirin hazır olsun davetiye gelince hemen dalarsınız

denedim ama inmiyor :S

Bende indi 30 küsür mb bişe sonrada oyunu yuklemeye basladı.

Bende "gerekli kurulum dosyasını indirmede başarısız olundu internet baglantınızı kontrol edip daha sonra tekrar deneyin" hatası geliyor.

Hocam bu sorun için indirdiğiniz installer dosyasının adını "World of Warcraft Beta Setup" ile değiştirin.

World of Warcraft Beta Setup.exe olması lazım setup dosyasının.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataynet

quote:

quote:

quote:

quote:

http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/wow-installers/4A4335AC/WoW-5.0.0-Beta-enGB-Installer.exe

Bende "gerekli kurulum dosyasını indirmede başarısız olundu internet baglantınızı kontrol edip daha sonra tekrar deneyin" hatası geliyor.

Hocam bu sorun için indirdiğiniz installer dosyasının adını "World of Warcraft Beta Setup" ile değiştirin.

Teşekkür ederim cevap için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ataynet

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim cevap için

Beyler ya ben şimdi bunu indirmeye başladım da 17GB diyor. Eskileri de indiriyormuş gibi geldi yani 17GB sadece panda olamaz herhalde Şimdi boşu boşuna cataya kadar indirecek bu,gidip normal oyunun üzerine bunu kurup cataya kadarki indirmelerden kaçınma ihtimali var mı?

• Yok malesef. Mecbur indireceksiniz.
  • O degilde allah rizasi icin su blizzard male night elflere yeni yuz, sac vs. getirsin!tum erkek night elflerin tipi ayni!ayrica elfte sakal ne arar?o uzun kaslari koymak icin illa sakal lazim.uzun sac sekilleride eklensin.gidip erkege at kuyrugu koymuslar daha ben 1 tane gormedim at kuyrugu olan adam.npclerde bile yok. hadi blizz bi el at su ise.
  • Bekliyos bakalım ne zaman gelicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Davetiyesi gelen oldu mu?http://eu.battle.net/wow/en/blog/3904692/World_of_Warcraft%C2%AE_Mists_of_Pandaria%E2%84%A2_Beta_Live_-22_03_2012#blog

D3 gelene kadar MoP diyorsun yani

Edit: Sanalsaray'da ön sipariş 80 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 25 Mart 2012; 12:20:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Davetiyesi gelen oldu mu?http://eu.battle.net/wow/en/blog/3904692/World_of_Warcraft%C2%AE_Mists_of_Pandaria%E2%84%A2_Beta_Live_-22_03_2012#blog

D3 gelene kadar MoP diyorsun yani

Edit: Sanalsaray'da ön sipariş 80 lira.

Aynen aynen,gelse de test etsek Zaten 90'a kadar görevleri biraz yaparım. Bir de monk-panda açarım ikisini beraber görebilmek için,tamamdır. Sonra normalden devam

• quote:

beklemedeyim
  • tam da kırmızı panda olur mu diye dalga geçiyordum o kuyruk ne öyle tilki mi bu filan diyorduuum...,
    mmo championun kanalında canlı oynayan eleman birden google'da arattı red panda ve draaan.

öğrenmenin yaşı yok
  • Bildiğin Firefox işte hocam, Blizzard reklam almış gizliden :P
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.