Şimdi Ara

Mist Of Pandaria Yeni Bilgiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aelin-uial

quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Mop wowun son paketi olacagi icin boyle acaip bir sekilde bitiriyorlar tahminimce. :)

Nerden duydun dostum öyle bi şey?

Oyle tahmin ediyorum :)

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=57758693
  • 3 tanemi raid olacak yoksa 14 tanemi ?? orasını anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

3 tanemi raid olacak yoksa 14 tanemi ?? orasını anlamadım

3 raid, 14 boss
    edebiyat 1 den kalmışlığım var normal karşılarsın umarım :)
  • Beni asıl düşündüren garroshu kim öldürücek biraz araştırdıktan sonra garrosh u öldürücek olana kişinin
     Mist Of Pandaria Yeni Bilgiler

saurfang olacağına inanmam

Nedeni ise gene bu ss de görünen yerde konuşmaları dinlerseniz eğer horde u baban gibi kötü yola sürüklersen gelip kendi ellerimle seni öldürürüm demesi sonra zaten oğlunu kaybediyor onu cesedini alıp outlanda köyüne dönüyor thrall ın tekrar başa getirmezler ancak bu adamı getiricekler gibi zaten saurfang yeni warchief olur o sırada allylarla barış imzalar ve burning legion ekpaketi çıkar oyunda böylece biter gibi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

quote:

3 raid, 14 boss

14 boss ise boss sayıları yarı yarıya azaltılmış cata da 31 tane boss var bu demektirki pve olarak sönük bir patch olacak
  • O değil de dişi panda çok şeker olmuş,yirim
  • quote:

Mop wowun son paketi olacagi icin boyle acaip bir sekilde bitiriyorlar tahminimce. :)

1 paket daha var.Twisting Nether
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

o wow2'nin ek paketi olacak.
  • quote:

quote:

quote:

Wow2 diye bir olay yok ki.Blizzard WoW'dan bağımsız bir MMORPG'nin üstünde çalışıyor.Çoktan belliydi bu paketler.

85-90 Pandaria
    90-100 Twisting Nether

• quote:

quote:

quote:

quote:

Wow2 diye bir olay yok ki.Blizzard WoW'dan bağımsız bir MMORPG'nin üstünde çalışıyor.Çoktan belliydi bu paketler.

85-90 Pandaria
    90-100 Twisting Nether

nerde kaynak?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

85-90 Pandaria
    90-100 Twisting Nether

nerde kaynak?

Kaynak bulamadım,eski pc'de vardı.
    O level aralığı taa Vanilla'dan itibaren internet aleminde zaten.
    Hadi ya Kezan gelmez dediler,Panda ne ayak dediler,hepsi geldi.
    Zaten olması gereken o,bu oyunun Arch Enemy'si yenilmeden nasıl bitecek?

• Lanet oyun hala heyecanlandırıyor. Yeni mekanların atmosferleri de çok hoş olacaktır.

Bu ek pakette beni en çok heyecanlandıran şey ırkların tekrar modellenecek olması. Ana oyunun kapağındaki night elfe benzetebilirsem karakterimi daha 10 yıl oynarım.
  • Mop fiyati ne olur acaba. Mesela ciktiktan 2-3 ay sonra Cd key satan Turk sitelerinde kaça satilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 19 Mart 2012; 22:28:15 >
  • seneye öss girecem yav tam amerikan oyunu oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le0RiC

seneye öss girecem yav tam amerikan oyunu oldu

İyi caliş la bak ben 2. kez hazirlaniyorum.
  • quote:

quote:

quote:

3 raid, 14 boss

14 boss ise boss sayıları yarı yarıya azaltılmış cata da 31 tane boss var bu demektirki pve olarak sönük bir patch olacak

Cata çıktığında 3 raid 13 boss vardı.Gelen patchler ile bu sayı çoğaldı.Bütün raidleri aynı anda çıkarmalarını düşünmüyorsun herhalde.
    Ayrıca catanında en zevkli olduğu zamanlar bence o Bot-Bwd-Tot4w nin olduğu zamanlardı.

• Arkadaşlarla iddia'ya girmiştim , Mop'ta Garrosh boss olacak diye. MoP'um bedavaya geldi.
    Daha cataclysm bile çıkmadan önce demiştim -ToC zamanları- bu Garrosh'ı dövecekler bak ileride diye. Iyi oldu , haketti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

quote:

quote:

quote:

3 raid, 14 boss

Cata çıktığında 3 raid 13 boss vardı.Gelen patchler ile bu sayı çoğaldı.Bütün raidleri aynı anda çıkarmalarını düşünmüyorsun herhalde.
    Ayrıca catanında en zevkli olduğu zamanlar bence o Bot-Bwd-Tot4w nin olduğu zamanlardı.

birazda firelands iyiydi,ama ds malesef ruhsuz bir yer.bende bwd'ye hayranım

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Lanet oyun hala heyecanlandırıyor. Yeni mekanların atmosferleri de çok hoş olacaktır.

Bu ek pakette beni en çok heyecanlandıran şey ırkların tekrar modellenecek olması. Ana oyunun kapağındaki night elfe benzetebilirsem karakterimi daha 10 yıl oynarım.

Ben de huntırımı böyle yapsam tekrar oynarım :)
    http://s811.photobucket.com/albums/zz35/LLawliet-X/?action=view&current=WorldofWarcraft-SylvanasWindrunner.jpg&newest=1

• Başa saurfang reyiz geçsin. yaşlı maşlı ama her türlü daha iyi bir lider olur. fakat Garroshu keserken Vol'jin reyiz yanımızda olmazsa olmaz. cCc Darkspear Troll Ocakları cCc

bu arada son ek paketin ismini hep Burning Legion olarak düşünmüştüm Twisting Nether bana hiç sıcak gelmiyor nedense.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.