Şimdi Ara

Mists of Pandaria Söylemlerine Blizzard'dan Cevap

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Hatırlayacağınız üzere, MMO oyun dünyasının en fazla kullanıcı sayısına sahip oyunu World of Warcraft için geçtiğimiz günlerde bir ek paket söylentisi ortaya çıkmıştı.

Blizzard'ın "Mists of Pandaria" isminin patentini satın almasından dolayı çıkan söylenti World of Warcraft hayranlarını heyecanlandırmıştı. Ancak bugün Blizzard'ın Gamescom konferansında World of Warcraft'ın baş tasarımcısı Tom Chilton, bir açıklamada bulundu. Tom Chilton, "Spekülasyonlar ve söylentiler hakkında yorum yapmak istemiyorum. Bu ismin haklarını satın almamız herşey için geçerli olabilir. Biz hikaye kitabı, çizgi romanlar üzerinde de çalışıyoruz. Evet, şuan için World of Warcraft'ın ek paketi için uğraşıyoruz fakat ek paket hakkında bir açıklama için çok erken." şeklinde konuştu.
    Anlaşılan yeni bir çizgi roman serisi geliyor olabilir. Tom Chilton'un cevap vermekten kaçındığına bakılırsa, Mists of Pandaria gerçekten bir ek paket de olabilir. Bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 18 Ağustos 2011; 0:49:21 >

• Tescil kodu online oyunlar için kullandıkları kodun aynısıydı yemesinler şimdi milleti yaklaşık 1 senedir wiki comic bölümünde Panderans'lar var bunda sorun yok fakat Panderanlar ile ilgili gelecek tek şey çizgiroman yada manga değil

http://www.wowwiki.com/Panderans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 18 Ağustos 2011; 1:12:54 >
  • bu pandalar bir şakadan doğmadı mı yahu? lore'da geçiyolar mı?
  • Gelmesin ya Panderan falan ne öyle karikatür gibi ırk mı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

bu pandalar bir şakadan doğmadı mı yahu? lore'da geçiyolar mı?

http://www.wowwiki.com/Pandaria

http://www.wowwiki.com/Pandaren

http://www.wowwiki.com/Chen_Stormstout

• blizzard bu ırkı koyarsa ogrelere küfretmiş sayılır
  • pandorian yan lore de vardı ana lorede yoktu daha 3 tane daha gezegen var onların da koyulması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Gelmesin ya Panderan falan ne öyle karikatür gibi ırk mı olur.

Niye taurenlerde ineğe benziyor, pandalar gelirse en karizma ırklardan olur kanımca.
  • Pandaren'ler için tek paket çıkarmasınlar bence , koca dünya cata'da yıkılırken onlar neredeydi ? Alın size Lore.... Herkes teyakkuzda onlarda çıkıp gelsin şimdi yan patch olarak....

Blizz bahane üretir şimdi Burning Legion onlar tutsak etti felan felan....
  • quote:

aynen, hayvanat bahçesi gibi
  • Bence pandaren kitasi en guneye gelecek antarktika gibi. Dikkat ederseniz kalimdor ve azeroth guney bolgeleri uldum, tanaris, stranglethorn sicak ve col bolgeleri andiriyor. Gezegenin enguneyi olmasi imkansiz. Enguneyde muhakkak soguk bolgeler olmali. Bu da "mists" of pandarien ismi ile ortusuyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Bence pandaren kitasi en guneye gelecek antarktika gibi. Dikkat ederseniz kalimdor ve azeroth guney bolgeleri uldum, tanaris, stranglethorn sicak ve col bolgeleri andiriyor. Gezegenin enguneyi olmasi imkansiz. Enguneyde muhakkak soguk bolgeler olmali. Bu da "mists" of pandarien ismi ile ortusuyor zaten

Başka kıta yok. Pandaria muhtemelen Kalimdorda biryerde. Benim tahminim Quel Thalas'ın sonradan eklenmesi gibi Winterspring taraflarına eklenecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

quote:

Niye taurenlerde ineğe benziyor, pandalar gelirse en karizma ırklardan olur kanımca.

İyi tamam hoş da Tauren animasyonu ile Panderan animasyonu aynı değil ki. WC serilerinde de Panderan Hero'su karikatür gibi bir şeydi. Tuarenler öyle mi ? Tuaren Warchieftain, ellerinde pulverizer olan tauren üniteleri... Panderan Kung fu panda gibi animasyon karakteri havalı bir şey. Saçma olurdu bence ırk olarak oynamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 18 Ağustos 2011; 18:10:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

quote:

İyi tamam hoş da Tauren animasyonu ile Panderan animasyonu aynı değil ki. WC serilerinde de Panderan Hero'su karikatür gibi bir şeydi. Tuarenler öyle mi ? Tuaren Warchieftain, ellerinde pulverizer olan tauren üniteleri... Panderan Kung fu panda gibi animasyon karakteri havalı bir şey. Saçma olurdu bence ırk olarak oynamak.

Tabiki aynı değil. Kendi zevkime göre Pandalar pekâlâ güzel ırklar. Oyuna gelirse hemen Warrrior kasarım, çok heybetli olur. Taurenlere yakıştırdığım gibi onlarada yakışır. Komik bulanların aklına sürekli KungFu Panda geliyor heralde.

• Tabiki de senin zevkine göre güzel olabilir dostum ona lafım yok. Aynen öyle benim aklıma gelen şey Kungfu Panda oluyor . Birkaç arkadaşım var Nagaların ırk olması taraftarı olan. O da saçma geliyor bana tam mob kılıklı bir şey.

Bir de şöyle bir şey var. Panderan ırk olarak gelecekse heralde hem Horde'a hem Alliance'a dahil olacak. Tek tarafa gelecek olan bir ırk için ek paket yapmazlar heralde. O yüzden bence ırk olarak gelmezler.
  • quote:

Tabiki de senin zevkine göre güzel olabilir dostum ona lafım yok. Aynen öyle benim aklıma gelen şey Kungfu Panda oluyor . Birkaç arkadaşım var Nagaların ırk olması taraftarı olan. O da saçma geliyor bana tam mob kılıklı bir şey.

Bir de şöyle bir şey var. Panderan ırk olarak gelecekse heralde hem Horde'a hem Alliance'a dahil olacak. Tek tarafa gelecek olan bir ırk için ek paket yapmazlar heralde. O yüzden bence ırk olarak gelmezler.

pandalar mob olarak gelirse bu seferde hayvan hakları dava açar soyu tükenmekte olan hayvanların öldürülmesine teşvik ediyor wow diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh

quote:

Tabiki de senin zevkine göre güzel olabilir dostum ona lafım yok. Aynen öyle benim aklıma gelen şey Kungfu Panda oluyor . Birkaç arkadaşım var Nagaların ırk olması taraftarı olan. O da saçma geliyor bana tam mob kılıklı bir şey.

pandalar mob olarak gelirse bu seferde hayvan hakları dava açar soyu tükenmekte olan hayvanların öldürülmesine teşvik ediyor wow diye

hahaha Pandaları anime gibi yapacaklarını zannetmiyorum sağlam birşey olur.

• Yemin ediyorum o korkunç havanın içine ederler yani... Düşünsene abi Panda boss, baktıkça gülerim lan
  • Adamlar da sırıtan suratlı, karnaval kılıklı ev pandası şeklinde koymazlar heralde.. Yaparlar atraksiyonlar merak etme sen.
  • Bir böyle panda var

Bir de böyle panda var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.