Şimdi Ara

Mistubishi Attrage izlenim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
14.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cahillikte zirvesin karşında japon milleti var çinli değil adamlar yaparken klimanın motorunu ayrı takmışlar ki motordan yemesin senin gibilerin diline düşmeyeyim diye ama nerdeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archamanel

Bu ne kadar satmis vs onlara nerden bakiyosunuz?
    https://forum.donanimhaber.com/2017-haziran-model-bazinda-satis-rakamlari-aciklandi--127397748

Burada linki var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Devils_ -- 12 Temmuz 2017; 9:55:27 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    kötü arabaya kötü diyorum. şuanda da kendi kullandığım lagunaya saydırıyorum
    senin gibi marka fanatiği malımın esiri değilim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • balomer kullanıcısına yanıt
    hımmm... haklısın abi kusura bakma bunu düşünmedim

• Hyundai gibi alternatifleri varken bu mu ?

• neymiş bu Attrage düşmanlıgı arkadaş, yok araba bölümüne girmem fazlada yazılan mesajları grünce xbox & ps fan boyları geldi aklıma.

Şirket arabası olmasa altımda, alacagım ilk araba hatta halada araştırıyorum Attrage ve Space Star'ı, bu nefret dolu mesajları grünce şok oldum. Ne etti size Attrage onu söyleyin

Eski kampanya zamanındaki fiyat için konuşuyorum, bu fiyata bu kadar güzel araba ülkede yok. Herkez holding sahibi herhalde forumda, 50bin tl civarına sıır otomatik az yakan dizel/benzinli varsa öneriniz yazından bizimde kültürümüz artsın.
  • 809 kişinin derdi forumu gerdi, arkadaşlar araç tipsiz olabilir her malın bir alıcısı var, sizene, adam kendi gibi almayı düşünenleri bilgilendirmek istiyor, benim kızkardeşimde 2000 model clio otm var, bu sene aracın otomatik vitesi revizyona soktuk 3500 tl, lastik değişimi bakım , güneş yanıgı vs 25.000 tl lik arabaya 5000 masraf yaptım, kardeşim 1560 tl maaş alıyor, ayda 600 km yapmasına ragmen benzin pahalılıgı yuzunden işine otobüsle gidiyor,kaskosuz araç kullanıyor, annemi babamı bir yere götürürken 17 yaşında sadece 2 airbag i olan arabayla götürüyor, manuel kullanamıyor ve sedan araç seviyor, ve bu aracın üstüne 30.000 daha koyup atrage bile alamıyor, araç 50k ya satılırken kısmet olsa ben bu aracı alacaktım, youtube daki çogu videoyu izledim, kullananlar begeniyor, hiç almayacak olanlar begenmiyor, yemişim tipini benim işimi görecek araç, 10 yaşında aldıgım clioyu 7 yıldır kullanıyoruz, bunu alsam 10 yıl kullanırım. Alanlara hayırlı olsun kazasız belasız kullansınlar(30 yaş altı mesajımı cevaplamasın, alıntı yapmasın.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağlamak istiyorum sonunda golf ten daha fazla ... atılan bir araba gördüm forumda :)

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun. b segmenti f/p oranı yüksek bir araç almışsınız. Servis konusunda bakım zamanı yakınınızdaki tüm bayiilerden fiyat almayı unutmayın.
  • avrupada ve amerikada daha fazla satıyor bu araç
    özellikle hb modeli spacestar amerikada 20 bin satmış geçen yıl.

2 hava yastıklı yerli tabutların satıldığı yere 8 hava yastığı ile girmiş araçtır.
    köpekbalığı lancer'a yapılan yatırım bu araca yapılsa 2. hyundai olarak piyasada yer almıştı şimdiye.
    teknoseyirin incelemesinde söylendiği gibi en az paraya en çok araba

ikinci eli biraz daha güçlü olsa tercih edeceğim araç olacaktı.
  • bahaman B kullanıcısına yanıt
    Bu araçlar (attrage, clio symbol, nissan versa, polo sedan vs) bilerek böyle yapılıyor. Heralde mitsibishi'nin de bu aracı tasarlarken iş bitip bakınca çirkin olmadığını düşündüğünü sanmıyorsunuz heralde? Bu araba böyle çirkin ve oranları bozuk olduğu için kısacık boyuna rağmen hem diz baş mesafesi, hemde bagajı bu derece geniş. Bu arabadan bir üst sınıftaki sedanların çoğunda böyle iç hacim/bagaj mesafesi yok, bütün kabini şasi tabanından yükseltilmiş, çamurluklar ufacık tutulmuş, lastikler üst gövdeye göre ufak kalmış bu sayede davlumbazlar içeriden hiç yer çalmıyor. Benzin deposunu, 3. dünya ülkelerinde olmazsa olmaz tam boy yedek lastiği, bagajı arka koltuk sırtlıklarını, arka süspansiyonu herşeyi rahat rahat yerleştirebiliyorlar.

Düşük bütçeye ve alım gücüne sahip, fakat kalabalık aileli 3. dünya ülkeleri için yapılıyor bu araçlar, zaten üretimleri de hindistanda tailand'da, o ülkelerin yoğun olduğu bölgelerde yapılıyor. Salt fayda aracıdır bunlar, somut olarak ne aldığına bakarsın.

• Sanırım japon mühendisler tusunami den ilham alarak dizaynını çizdiler. Birde Honda city vardı.

• aracı sevenlerin ne köleliği kalmış ne fanatiklikleri.

altı boş, mesnetsiz, bilinçsiz ve bilgisiz yorum doldu burası. maksadım araç için bilgi alışverişi konusunu güncelleme idi ama aldı başını nereye gitti.

el insaf.

diyoruz ki; evet çok satmadı. ama bu paraya, bu model yılında, bu kadar dolu ve her şeyden önemlisi GÜVENLİ başka bir araç yok. varsa getirin ona binelim.

benim için güvenlik ve güvenilirlik her şeyden önce gelir.

yegane argümanları "az satıyor" ve "çirkin yea" olan güruha rakip marka ve modeller bırakın sekizi, 4 hava yastığını bile opsiyonel olarak sunarak pek iyi iş yapmış. hatta 4 bile fazla size, 2 neyinize yetmiyor. o savunulan araçların çarpışma testleri de yok, "en iyi test sürücü ile yapılandır" düsturunu benimsemişler demek ki. lütfen gidin 64 km/h ile test edin, sonra gelin konuşalım.

biraz matematik, biraz mantık. ama hepsinden de önce biraz saygı duyun insanların tercih ve seçimlerine. lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exposure -- 12 Temmuz 2017; 11:20:41 >

• Anlamadığım; adam aracı almış izlenimlerimi aktaracağım diyor... Aracın tasarımı nasıl? diye bir soru sormuyor, böyle bir başlık açmıyor... Kendince olumlu olumsuz yönlerini anlatacak, forumun doğası gereği paylaşımda bulunacak ama konu bambaşka bir boyut kazanmış. Kalahari çölünde sıradan birgün gibi...

Otomobil tercih meselesi; sana göre kötü, bir başkasına göre makul yada iyi olabilir... Eleştirinin de bir dozu olmalı. Sırf birşeyler yazmış olmak için yazmak hiçkimseye birşey katmaz... Hayırlı olsun der geçersin, yada hiçbirşey yazmazsın... Ne yazık ki bazı şeyler sonradan kazanılmıyor; can çıkıyor, huy çıkmıyor...

* Attrage sahibi değilim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye tercihe saygı duymayıp yerme çabasına giriyoruz ki herkes istediği arabayı alır size ne , siz takmayın hocam keyfinize bakın

• Ayakı yerden keser eh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ama yeni sümbül den güzel, güvenli donanımlı ucuz. Piyasasi yok vs al 10 yıl kullan git işine bak 2 yıl takoz sümbül e binip satayım üstüne koyayım kafası ile alanlar için birşey diyemem ama sınıfının en mantıklı arabası

• 2000 model Mitsubishi Carisma 1.6 GLX sedan sahibiyim. Hani şu Hollandanın VolCar tesislerinde Volvolarla aynı üretim bandından çıkan seri. Şu yukarıda bahsettiğiniz tüm araçlara güvenlik haricinde 10 çeker. Ne rampada üzüyor maşallahı var, ne sürüş konforunda. 4 cam otomatik sunroof otomatik şanzıman klima. Daha ne Allah bereket versin. İşin kısası herkesin arabası kendisine güzel beyler. Sizler gidin dci reno motorlarınızı sevin diğerleri gitsin cvt7 sini övsün diğeri golfun tok kapı sesini kimiside vtecini, dohc unu.

Konu sahibi arkadaşta kazasız belasız kullansın iyi günlerde binsin.

• Arac sahibine hayırlı olsun. Gayet mantikli bir seçim.

Ayrıca günümüzde artik insanlar birsey alirken kendisini degil etrafındakilerin ne diyeceğini düşünüyor. Yani adama aracin tipi hic kötü gelmez ama etrafimdakiler ne der diye düşündüğü için, kendi hayrına olan birseyden vazgeçiyor. Eger zaten bu konuları aşmayı başardıysanız, el alem ne der diye degil, kendiniz için yaşıyorsanız aracin bütün pozitif noktalarini görürsünüz

• Bir egea bir de attrage.

Niyeyse bu iki modele asiri nefret duyuyor forum.

Belki de almak isteyip cevrem ne der diye dusunmektendir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.