< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exposure -- 11 Temmuz 2017; 12:14:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exposure -- 11 Temmuz 2017; 12:14:56 > |
Canım attrage'ım nasılda özledim hafif sürtme sonucu servise bıraktım 1 gün bile ara verse insan özlüyor ya arabanızın kıymetini bilelim kötü micra 1.2 Cvt verdi kasko ikame arac olarak hantal sert kaba bagaj sıfır yakıt aşırı fazla vs vs abi ven attrage'ımı özledim inşallah cuma teslim alacağım. Yakıt donanım ekonomik her şeyiyle aşk yaşatıyor tabi ne diyoruz mitsubishi aşktır herkese nasip olmaz
|
bu forumun sorunu şu
birisinin yaptığı yoruma hemen öteki cevap veriyor adam kendi düşüncesini yazıyor öteki hemen kavga çıkarma peşinde yazıyorsan sen de yaz kendi düşünceni ikili tartışmalara girmenin ne anlamı var tek bir doğru yok tek b,ir araç da yok matematik değil ki bu 2+2 = 4 diyelim o beğenir sen beğenmezsin illa kendi düşüncenle adama kavga edercesine saldıracak dalga geçeceksen de adabı var araçla dalga geç tamam da üyeyle dalga geçmeye çalışmak nedir |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Temmuz 2017; 15:35:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|