Şimdi Ara

Misvak'tan Murat Kurum'un betonlu proje karikatürü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl sıkıştın ama kenara?

Hemen başla saçmalamaya dergi bizim değil!!!!!!!! 🤣🤣🤣 Biz yapmadık!!!!! Bu dergi chp'nin bize oyunudur 🤣🤣🤣

Bu karikatür vizyonu gösteriyor. Karikatürde yurt yok, okul yok, park yok bahçe yok.

Ha bu arada belediye okul yapabilir mi sorusuna;

Belediyelerin anayasal anlamda eğitimle ilgili görevleri ise şöyledir: Belediye Kanunu (2005: 14/b)'na göre: “Devlete ait her derecedeki okul binalarının inşaatı ile bakım ve onarımını yapabilir veya yaptırabilir, her türlü araç, gereç ve malzeme ihtiyaçlarını karşılayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimesia -- 10 Ocak 2024; 1:7:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CHP döneminde yeşile doyduk cok şükür gelin siz bir de Antalyalilara sorun Muhittin Böcek'i, herkes bin pişman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt

Dergi AKP'yi destekliyor bu bir gerçek ama AKP'nin RESMİ bir dergisi değil diyorum bunu anlamak bu kadar mı zor ?

Gerçekten kaliteli muhalfler lazım şu ülkeye. ( Bu paylaşımı Murat Kurum beğense paylaşsa flan bir nebze haklısınız diyecem ama bu kadarda sığ bir tartışma gerçekten yazık günah. )

Not: Tekrar sölyüroum belediyelerin okul yapmak gibi bir zorunluluğu yok. Ama yapmak isterse yapabilir mi tabii ki yapabilir. Parasını basar yapar.

Belediyenin süt dağıtmak kreş yapmak gibide bir zorunluluğu yok ama dağıtabilir mi !!! Dağıtabilir.

Belediyeler yerel yönetimler ayrı bir devlet gibidir bir nevi mantık olarak kendi bütçesi kendi meclisi vardır. İsterse meclisten karar çıakrtıp devasa tuvalette yaptırabilir devasa Heykelde. Lakin okul için büyük arsa temin etmek büyük okul yapmak içini dışını düzmek maliyetlidir. Ve belediyeler buna kolay koaly girmez ve merkezi yönetimden talep ederler. ( Mantıklı olanda budur. )

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Evet, bu dergiler tamamen bağımsız, hiç kimsenin sahibi olmadığı, hür iradeleriyle hareketen eden dergiler. Hiç bir yerden direktif falan da almıyorlar. Hepsinin aynı anda aynı haberleri çıkartmaları da tamamen tesadüf.

Belediyelerin zaten hiç bir şey yapma zorunluluğu yok, olay yapmayı istemek, halka en iyi şekilde hizmet etmeye çalışmak ve olabildiğince eksiklikleri kapatmak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt

Bu dergi çoğu Zaman AKP gurup başkan vekili Özlem Zengin'i linçler mesela ! Nasıl AKP'li dergi bu AKP'li vekili Koca 300 kişilik gurubun Meclisteki başkanını linçliyor ? İstifaya çağırıyor... Hakkında yakışıksız paylaşımlar yapıyor ?

Veya çoğu zaman Uç paykaşımlar yapıyor bence. Gereksiz işler. Bazı görüşlerini AKP'lilerin veya AKP üyelerininde beğendiğini düşünmüyorum. Şahsen ben hiç beğenmiyorum çoğu paylaşımını. Zamanında Leman'a veya uç benzer dergilere flan alternatif olsun diye çıkarılmış ama çok iyi olmayan bir dergi bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Ocak 2024; 7:1:1 >
  • herseyde dini kullanmalari  

sozde mizah dergisi ama kimseyi guldurmuyor

ama secimden sonra cok gulebiliriz

troller iyi calisiyor haaa

mayislarinin hakkini veriyorlar yine

• Misvak Dergi  (@misvakdergi) on Xtwitter
    Ekrem İmamoğlu'nun en sevdiği maske: "mağdurum"
    https://twitter.com/misvakdergi/status/1603419818572468225/photo/1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'a beton fetişistleri gelmese küserim. Beton Ekrem diyorlardı niye diye soruyordum kendime adam boş bulduğu araziye beton yükseltiyor - yükselttiriyor. La bu memleket size ne etti? Az bişe yeşillik la az bir şey.

• yapacak yer kaldımı.  muhalif kesim tutuşmuş elde bir başkan yok karşı aday cevval bir murat çıktı. 

• Şu SDN'nin kadrolü partizanının lafı da vardır herhalde ben görmüyorum artık "Kolotolo moholofot lozom"

:)

Şu adama etkileşim vermeyin gençler.

Basın blok'u geçin gidin. Debelensin boşlukta.

• yerli uçağımız göklerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buğün yere indi tanıtımı var. 

• Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

bizi kıskanan ülkeler hangileridir?

a) Almanya

b) İngiltere

c) Amerika

d) Mozambik

e) Hepsi

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Dergide sağ üstte mizah dergisi diyorda.

Benim bildiğim mizah demek eleştiri demek, yanlış noktaya parmak basmak demek, düşündürmek demek,Güldürmek demek.

Örnek dergileri vermek gerekirse Penguen,Uykusuz,Leman vs.

Fakat Bu dergi mizah falan yapmıyor. Bildigin Hükümet propagandası yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 10 Ocak 2024; 15:1:15 >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Siyasal islamın yapacağı mizah bu kadar olur. Anca enine çizgili polo tişörtün yaka cebine sigara vs. ne bulursa koyan dayılara hitap ederler. Adamların kitlesi %52, bu hesaba göre stratejileri gayet doğru  

• Yandaşa göre biz uzayda yaşıyoruz…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Ben çok komik bir dergi efsane bir dergi flan demedim ki zaten !

Beğenmiyorsan takip etmezsin olur biter. Ben öyle yapıyorum... Beğenmediğim izlemediğim sevmediğim şeyleri takip etmiyorum !

• Ekrem başkan bunların korkulu rüyası. CHP'den nefret etmeme ragmen bu islamcılara inat Ekrem'e verecegim oyumu. Adamlar resmen dalga geçiyor sizinle kocaman çirkin betonarme bir yapı koymuşlar hahahaha. Bir arap bir de beton aşkınız bitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 10 Ocak 2024; 15:41:30 >
  • Projesi bedava çorba olan birinden İstanbul'a hayır mı gelir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.