Şimdi Ara

MİT... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz seni buluruz ama kriterlere uymazsan üzgünüm ortadan kaldırmamız lazım tehtit unsurusun

• Babamın arkadaşı hiç yabancı dili felan yok Mit e girdi. Hemde öyle KPSS felanada girmedi şuan MİT te artık görüşmüyoz.. Belki babam görüşüyordur. Belki babam mittedir
  • Arkadaşlar abartmaya gerek yok, mit çalışanları da devlet memuru oluyor; yani bir öğretmen,bir polis,bir vergi dairesi çalışanı gibi.
    E devlet memurları da kpss'yle alınıyor sokaktaki adamı sen işe yararsın diye çevirmiyorlardır..Ayrıca sitesini incelerseniz (mit.gov.tr) kriterleri görebilirsiniz ve kpss'den sonra silah kullanımı,hedef izleme vs gibi eğitimler verdiklerini de yazmışlar...
    Dünyada Bond,James Bond popülasyonunun da çok yüksek olduğunu sanmıyorum.
    Ayrıca istihbarat-haber almak demektir..Sabotaj,suikast falan gibi işlerle mit' değil daha gizli bir kurum uğraşıyordur büyük ihtimal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcocaLypTo59

vardı zaten forumda Mit Ajanı Diye bir üye gerçektende mit ajanı bir arkadaşımız ama neden gelmedi bu konuya hayret

belkide online değildir

banlandı süresiz olarak
  • Kurum ihtiyacı oldugu zaman sınav açıyor ve kamuoyuna duyuruyor Adana'da bir kez sınav yapmışlardı ozaman trafıği bile kesmişlerdi sınavdan rahatsız olmasınlar diye ozaman biraz araştırmiştim en az 2yabancı dil bilen aranıyormış...Polis memuru amcama sordum Arapça,farça,kürtçe bilirsen havada karada kaparlar diyordu niye dedim ortadoğuda cirit atıyor ajanlar,hakim olmak için demişti...
  • Duyduguma göre böyle özel teşkilatlara girmek için 2 üniversite bitirip, master yapıp, en az 3 dil bilip, fiziginin uygun olup, bilgisayarı çok iyi bilip, tüm okul hayatı geçmişinde ders notlarının iyi olup, sabıkasız olup, saglık sorunun olmayıp + acayip keskin gözler ve kulaklara sahip olup, son olarakta zeka ve kişilik testinden geçmiş olman gerekiyor... Yani duydugum kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradlania -- 15 Mart 2008; 14:19:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eler0ssE

Duyduguma göre böyle özel teşkilatlara girmek için 2 üniversite bitirip, master yapıp, en az 3 dil bilip, fiziginin uygun olup, bilgisayarı çok iyi bilip, tüm okul hayatı geçmişinde ders notlarının iyi olup, sabıkasız olup, saglık sorunun olmayıp + acayip keskin gözler ve kulaklara sahip olup, son olarakta zeka ve kişilik testinden geçmiş olman gerekiyor... Yani duydugum kadarıyla.

Hadi diğerlerini anladıkta 2 üniversite bitirme ne alaka yoksa mit ajanları da parasızlıktan ek iş falan mı yapıyorlar
    Hayır illa halkın arasına karışmak için gerekliyse kod ismi üzerine sahte diploma yapılabilir yani niye adam boşu boşuna 8 sene okula gitsin ?bide master yapcakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İSKENDER_BÜYÜK -- 15 Mart 2008; 14:50:25 >

• quote:

Duyduguma göre böyle özel teşkilatlara girmek için 2 üniversite bitirip, master yapıp, en az 3 dil bilip, fiziginin uygun olup, bilgisayarı çok iyi bilip, tüm okul hayatı geçmişinde ders notlarının iyi olup, sabıkasız olup, saglık sorunun olmayıp + acayip keskin gözler ve kulaklara sahip olup, son olarakta zeka ve kişilik testinden geçmiş olman gerekiyor... Yani duydugum kadarıyla.

Hatta erkekler için yakışıklı kızlar için de taş gibi olma şartı var...Ama asıl mülakat, kimliğini çıkarıp güzel bi şekilde ''Oyun bitti beyler..Mit'' demek.Bu aşamanın çok zor olduğunu duydum..

• arkadaşlar kusuruma bakmayın ben vestel ankastrefırın almak istiyorum bu konuda forum açmak istiyorum ama açamadım..nasıl yapmalıyım..bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Arkadaşlar küçükken(Ortaokulda)kafama koymuştum ''Mit'' olacağım diye.Şimdi tekrar aklıma geldi,neden vazgeçtiğimi de hatırlarmıyorum.Sorum şu MİT'na girebilmek için ne gibi şartlar aranır,okulu var mıdır?

Sen birşey yapamazsın onlar gereken kişiyi, uygub gördükleri kişiyi zaten bulurlar

matrix hesabı yani

• quote:

Orjinalden alıntı: Ed Gein

quote:

Hatta erkekler için yakışıklı kızlar için de taş gibi olma şartı var...Ama asıl mülakat, kimliğini çıkarıp güzel bi şekilde ''Oyun bitti beyler..Mit'' demek.Bu aşamanın çok zor olduğunu duydum..

Ne yakışıklısı be... Fizigi düzgün derken 1.90 boyunda yapılı bişey demek istedim hani varya bodyguardlar gibi... Tipinden bana ne yaf. (Pısırık bi adamı özel harekat ajanı yapamazlar heralde)

• quote:

Orjinalden alıntı: fox_w

quote:

Hadi diğerlerini anladıkta 2 üniversite bitirme ne alaka yoksa mit ajanları da parasızlıktan ek iş falan mı yapıyorlar
    Hayır illa halkın arasına karışmak için gerekliyse kod ismi üzerine sahte diploma yapılabilir yani niye adam boşu boşuna 8 sene okula gitsin ?bide master yapcakmış

Mit i bilmem ama interpol de öyle.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ed Gein

quote:

Ne yakışıklısı be... Fizigi düzgün derken 1.90 boyunda yapılı bişey demek istedim hani varya bodyguardlar gibi... Tipinden bana ne yaf. (Pısırık bi adamı özel harekat ajanı yapamazlar heralde)

Sitesinde başvurucak adamların ketum(pısırık-sus pus) olmasını istediklerini açık açık yazmışlar..

• Hort
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.