Şimdi Ara

MİT...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar küçükken(Ortaokulda)kafama koymuştum ''Mit'' olacağım diye.Şimdi tekrar aklıma geldi,neden vazgeçtiğimi de hatırlarmıyorum.Sorum şu MİT'na girebilmek için ne gibi şartlar aranır,okulu var mıdır?

• quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Arkadaşlar küçükken(Ortaokulda)kafama koymuştum ''Mit'' olacağım diye.Şimdi tekrar aklıma geldi,neden vazgeçtiğimi de hatırlarmıyorum.Sorum şu MİT'na girebilmek için ne gibi şartlar aranır,okulu var mıdır?

Sen birşey yapamazsın onlar gereken kişiyi, uygub gördükleri kişiyi zaten bulurlar
  • Arkadaşım da böyle dedi de konuya fazla açıklık getirmiyor.İlla ordu mensubu,polis,komiser filan mı olmak gerekiyor?Yoksa mühendis gibi genel mesleklerden de alınıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 15 Mart 2008; 1:02:33 >
  • quote:

Arkadaşım da böyle dedi de konuya fazla açıklık getirmiyor.İlla ordu mensubu,polis,komise filan mı olmak gerekiyor.Yoksa mühendis gibi genel mesleklerden de alınıyor mu?

Meslek göçzetimi yok. Sadece gerekli yerlere alınırlar ve onlar seni nerde kullanacağını bilirler. Alınırsın, eğitilirsin sonra gerekenle öğretirler
  • mit her sene kendi ihtiyacı olan personeli duyuru yoluyla alır.illa mite gireceğim diyorsan çok iyi derecede farsça ve ermenice bilirsen ve geçmişisn temizse mite anında girersin.ayrıca her sene istatistikçi,iktisatçı,antropolog,sosyolog ,psikolog alımı yaparlar.bu arada mitte aynen polis meslek yüksek okulları gibi kendi meslek yüksek okulunu açmayı planlıyor eğitimi kime bağlı olacağı konusunda henüz kesin bir açıklama yok ama kendi ihtiyacı olacak elemanları yetiştirmeyi amaçlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Arkadaşım da böyle dedi de konuya fazla açıklık getirmiyor.İlla ordu mensubu,polis,komise filan mı olmak gerekiyor.Yoksa mühendis gibi genel mesleklerden de alınıyor mu?

Meslek göçzetimi yok. Sadece gerekli yerlere alınırlar ve onlar seni nerde kullanacağını bilirler. Alınırsın, eğitilirsin sonra gerekenle öğretirler

Hmm anladım...Buradan sonrası zaten burada verilemeyecek bilgiler.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Hmm anladım...Buradan sonrası zaten burada verilemeyecek bilgiler.

Kesinlikle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda Mit Ajanı var..
  • aslında mitin kendi elemanlarını askeriyeden seçer ama dediğim gibi uzmanlık gerektiren işleri dışarıdan alır.bir sürü olanakları vardır lojman gibi her ilde görev yapabilirsin mit il başkanları vardır hemde her ilde bunlara bağlı olarak çalışırsın illa merkezin bulunduğu ankara yenimahallede çalışacak değilsin veya yurt dışı temsilciliklerde de çalışırsın.
  • oo herkeş mit elemanı olmuşta öğüt veriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron_

oo herkeş mit elemanı olmuşta öğüt veriyo

• Sitesinde sıkça sorulan sorular bölümü var.
  • Zamanında M.I.T 'e başvurmuştum (korsan bir şekilde). SBir kaç ay sonra, eve nereden gönderildiği belli olmayan, sarı bir zarf gelmişti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata

Sitesinde sıkça sorulan sorular bölümü var.

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Zamanında M.I.T 'e başvurmuştum (korsan bir şekilde). SBir kaç ay sonra, eve nereden gönderildiği belli olmayan, sarı bir zarf gelmişti..

Ciddimisin .. yoksa dalga mı ? Yani siteyi kurcalamaya mı kalktın yani ??

*Bu arada MIT e KPSS sınavı ile girebilirsiniz..... ama biraz zor... MIT müsteşarlığı alıyo yani... ama iyi derecede yabancı dil istiyo ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 15 Mart 2008; 2:35:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Zamanında M.I.T 'e başvurmuştum (korsan bir şekilde). SBir kaç ay sonra, eve nereden gönderildiği belli olmayan, sarı bir zarf gelmişti..

*Bu arada MIT e KPSS sınavı ile girebilirsiniz..... ama biraz zor...

KPSS sınavı ile girmek zoru bırak çok çok zor.

• quote:

quote:

*Bu arada MIT e KPSS sınavı ile girebilirsiniz..... ama biraz zor... MIT müsteşarlığı alıyo yani... ama iyi derecede yabancı dil istiyo ...

Yok yahuu.. Direk mektup yazdım (korsan bi şekilde yani çocukça..) Dedim ben teşkilata girmek istiyorum. Onlarda dediğim gibi cevaben sarı zarf içinde, ilginiz için teşekkür ederiz, gerekli olduğunda sizinle irtibata geçeriz yazmışlar. Gönderen yok, nereden geldi ne zaman postalandığı belli olmayan bir zarf. Zaten bizimkiler çakmadılar,çakamazlardı da.. Anladım ben zati. Sonradan pişman olmuştum böyle bişey yaptığıma..

İrtibata geçtiler mi derseniz?
    .......

• quote:

quote:

quote:

Yok yahuu.. Direk mektup yazdım (korsan bi şekilde yani çocukça..) Dedim ben teşkilata girmek istiyorum. Onlarda dediğim gibi cevaben sarı zarf içinde, ilginiz için teşekkür ederiz, gerekli olduğunda sizinle irtibata geçeriz yazmışlar. Gönderen yok, nereden geldi ne zaman postalandığı belli olmayan bir zarf. Zaten bizimkiler çakmadılar,çakamazlardı da.. Anladım ben zati. Sonradan pişman olmuştum böyle bişey yaptığıma..

.......

Susmak her zaman en iyisidir

• quote:

quote:

quote:

.......

sen artık seçildin e hadi tebrik ederim yiğenim

• Biraz zor demekle çok zor demek istemiştim...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.