|
İddia: S-400 sistemi ASELSAN’ın Hava Savunma Komuta Kontrol entegre edildi
-
-
Dışa bağımlılık kötü bişi tabiki. Ama yerli imkanlarlada ikamesini yapsakta elimizde olmasının birilerinin canını sıkmasından dolayı olmasında fayda var. Hem bugünkü dostlar yarın değişebilir.
Savunma sanayimizin ilerlemesini bütün dünya görüyor. Direk sahada etkilerini görüyoruz. -
Kesinlikle Katılıyorum -
YPG nin son drone saldırışarında yerli sinyal karıştıcıları imha etmesi bazı soru işaretleri yarattı. -
2025 için çok şeyler yazıldı çizildi herşey olabilir. -
Nato standartlarına göre yapılan bir sistem ile s-400 nasıl entegre edilmiş ya da edilecek ki burada detaylara ihtiyaç var. Ayrıca s-400'ler alınırken bile teknoloji transferi olmayacağı söylenmişti yine bizim sistemle nasıl konuşacak emin olamadım.
Aldığımızdan beri başımıza dert açtı şunlar. Suriyeye filan satıp keşke tekrar f-35 programına girebilsek. 6. yıl olacak ve biz daha yerleştiremedik bile. Rus büyükelçinin dediği gibi birkaç sene sonra patates taşırız o araçlarla.
-
Bu sene belliki daha cok iddia duyacagiz , umarim haber dogrudur.Bizim s400den cok daha gelismis hava savunma sistemlerine ihtiyacimiz var.Bazilari hala f35 diyor ama bence bu kadar pahali ve bakim onarimlari asiri yuksek ucaklar yerine kendi ucaklarimizi uretmemiz cok daha mantikli.Kendi ucaklarimiz hizmete girene kadar yeni nesil f16 ve tayfunlar isimizi fazlasiyla gorecektir diye dusunuyorum. -
rusun 50 yıllık teknolojisinin çakmasını yapıp güncel versiyonunu sisteme entegre !!! et.dünyaya meydan okudğunu iddia et.millet açlık yoksulluk hukunun katledilemsini yağmayı hırsızlığı arsızlığı konuşmasın..
son hızla molla version.2 ye doğru gidiyoruz...
gelirler şimdi iha miha siha tayfası..
-
@sething
heykelci sol geziciler konsere sessiz ve kör
@sething -
Adam demiş ki Rusların 50 yıllık teknolojisi diye dalga geçiyor. 1972 ABD yapımı F16 kullanırken sorun olmuyor ama değil mi :)
Adamın zeki olduğunu varsayarak "modernize etme , güncelleme" gibi şeyleri unuttuğunu , unutmadıysa acil olarak bilgi sahibi olması için akılını kullanmaya davet ediyorum :) -
Beynini nerde düşürdün -
HAH HAH HAA dedim yahu. Detaylara ihtiyaç var ha? : )))))
Abim bak şimdi benzinli motora tüp taktırma işini sana anlatsalar aldık başımıza dert boşver benzinli kalsın, keşke elekttrikli de değil de hidrojen yakıtlısı olsa diyecek bir şeyler yazmışsın. Çok hoşuma gitti saflığın temizliğin. Olduğun gibi kal emi :))
-
nato standartlarına etki edilmiş? muhtemelen bizim sistem s400 e uyduruldu.
-
Askerdeyken üst rütbeli bir komutan doğal olarak yerini söyleyemeyeceğini ama kullanıma hazır olduğunu söylemişti. Ki ben yeni döndüm.
Muhtemelen açık olarak söylemiyorlar ama kullanım için hazır. Tabii S-400 drone için çalıştıracağın türden bir alet değil. Yüksek risk olması lazım. Yaptırımlar açısından vs daha da dikkat çekmemek için bakın s-400ler aha da radarı bakın dönüyor diye servis edilmiyor hepsi bu.
-
Bi türlü hazmedemeyen hazımsız bir tip var ona cevabım.. yolsuzluk demişken birazda solbeyinli belediyelerdeki yolsuzluklardan bahsetsene diyorum.. aynı belediyelerdeki tecavüzden adrese teslim ihalelerden tacizrlerden bahsetsene diyorum tıpan yiyorsa tabi.. işine gelmeyince ihacılar gelir diyorsun birtek icraatını söyle bu belediyelerin...yada sus adam sansınlar. -
Entegrasyon kısmı ucuz bir yalan Türkiye'nin büyük ve kudretli bir devlet olduğu ise pahalı bir yalan -
Askeri sırları herkes bilmek zorunda mı, bu sistem için herşey göze alındı, uzaktan havlamaların parmak sallamaların devri kapandı, doğru yoldayız emeği geçen kim varsa elleri dert görmesin... -
Ülkede iyi birşey haberi gelince birileri niye bu kadar rahatsız olur anlamak zor. Arada ömer seyfettin okusalar belki yaptıklarına bir anlam yükleyebilirler. -
s-400 rus teknolojisinin nato sistemiyle nasıl konuşacağını söyle sonra öyle gül. aşırı boş bir yorum yapmışsın. şimdi uzun uzun sana uçakların dost düşman algılama sistemlerinden radarların çalışma mantığına kadar yazardım ama yazdığın bu yorum ciddi bir cevap verilecek düzeyde değil
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dışa bağımlılık kötü bişi tabiki. Ama yerli imkanlarlada ikamesini yapsakta elimizde olmasının birilerinin canını sıkmasından dolayı olmasında fayda var. Hem bugünkü dostlar yarın değişebilir.
Savunma sanayimizin ilerlemesini bütün dünya görüyor. Direk sahada etkilerini görüyoruz. |
Adam demiş ki Rusların 50 yıllık teknolojisi diye dalga geçiyor. 1972 ABD yapımı F16 kullanırken sorun olmuyor ama değil mi :)
Adamın zeki olduğunu varsayarak "modernize etme , güncelleme" gibi şeyleri unuttuğunu , unutmadıysa acil olarak bilgi sahibi olması için akılını kullanmaya davet ediyorum :) |
Nato standartlarına göre yapılan bir sistem ile s-400 nasıl entegre edilmiş ya da edilecek ki burada detaylara ihtiyaç var. Ayrıca s-400'ler alınırken bile teknoloji transferi olmayacağı söylenmişti yine bizim sistemle nasıl konuşacak emin olamadım. Aldığımızdan beri başımıza dert açtı şunlar. Suriyeye filan satıp keşke tekrar f-35 programına girebilsek. 6. yıl olacak ve biz daha yerleştiremedik bile. Rus büyükelçinin dediği gibi birkaç sene sonra patates taşırız o araçlarla. |
Benzer içerikler
- spotify apple music aktarma
- instagram aç
- instagram beğenileri görme
- gizli profil görme
- instagramda taslaklar nerede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X