Şimdi Ara

MİT'in Bulunduğu Yer Altı Mekan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenimahalle-demet tarafında müsteşarlık binası var. Bordo bereliler tarafından korunuyor. Hatta her önünden geçişimde lan şu duvardan geçmeye kalksak naparlarki diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nalleyoop

Arkadaşlar merak ettim sadece bizim okulumuzda tarihle ilgilenen bir hoca anlatıyorduda bu konuları, hatta bir okulun enalt katında bir kapıdan giriliyormuş.

Oha cidden mi bizim okul o zaman

• Ankara metrosu (Batıkent-Kızılay) iki yerde yer altından çıkar. Biri macunköydür. Aselsan'ın yanı. Burda aselsanın yeraltı mekanları yüzünden yer altından gidemediği yukarı çıktığı söylenir. Diğeri de ivedik istasyonu. Burda da mitin tünelleri yüzünden denir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Yenimahalle-demet tarafında müsteşarlık binası var. Bordo bereliler tarafından korunuyor. Hatta her önünden geçişimde lan şu duvardan geçmeye kalksak naparlarki diye düşünüyorum

Büyük ihtimalle önce kapıdaki elemanlardan biri koşar seni tutar, sonra takım elbiseli bir arkadaşa verir, takım elbiseli arkadaş seni bir odaya götürür, sana kimsin, nereden geldin ve benzeri onlarca soru sorarlar sonra da tahminimce zararsız olduğunu anlarlar ve 2 tokatlayıp salarlar. Yani kısaca çocuğu koyarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Hiç öyle üst düzey güvenlik önlemi ve iyi bir bina olacağını sanmıyorum ucuz bir binayı mite vermişlerdir kapıdada göbekli bir güvenlikçi dayı duruyordur Türkiyede öyle yok alttan girdin kapıda 2 tane kas yığını seni karşılayıp arama yaptı vs gibi ayrıntılar olmaz

Mit bordo bereliler tarafından korunur.Zaten önünden geçen herkes görür.Ne göbekli güvenlikçisi.
     MİT'in Bulunduğu Yer Altı Mekan

qapaq xd. Ayıkssssssxdxd

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Hiç öyle üst düzey güvenlik önlemi ve iyi bir bina olacağını sanmıyorum ucuz bir binayı mite vermişlerdir kapıdada göbekli bir güvenlikçi dayı duruyordur Türkiyede öyle yok alttan girdin kapıda 2 tane kas yığını seni karşılayıp arama yaptı vs gibi ayrıntılar olmaz

Ee hadi git gir bakalım girebilecekkmisin adresini vereyim sana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.