Şimdi Ara

Mitsubishi ASX mi Ssangyong Tivoli mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen hafta bir yakınım test sürüşü yaptı Tivoli ile. Bir tur da ben attım:)

Arabaya bilindik markaların logosunu koy, millet kapışır. Dizel motoru da gelecekmiş yakında. SsangYong ülkemizde Çin markası olarak algılanıyor. Tıpkı hyundai gibi Kore markası oysa.

Ben şahsen aracı beğendim. Fakat bayiler burnundan kıl aldırmıyor. Yaptıkları iskonto en fazla 1500 lira. Doğuş musun mübarek ? SsangYong'un ayrıca ciddi bir PR çalışması yapması lazım Çin markası olmadığını anlatmak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum şudur.Jeep renegade ve tivoliyi bir daha gidip inceledik.Hatta arkadaşlarla gittik.En son zamlarla jeep otomatik vites limited versiyonuna 100 tl dedi.Yuh dedik.Arkadaşın eşi de jeepin içinde 5 dakika oturamadı. Tavanı falan bastı. Tabii ki vazgeçer gibi olduk.Oradan tivoliye baktık.Platinum donanıma 77 fiyat verdiler.Arabada yok yok.Sunroof falan da dahil.Oldukça güler yüzlü bir yetkili satıcıydı.5000 bakımı ücretsiz, boya koruma ücretsiz.Özellikle müşteri ilişkilerinden çok memnun kaldık.Oldukca samimi, iş kolaylaştırıcılardı.Ve tivoliyi aldık.Bir kaç güne gelecek inşallah. Artık kısmet. İnşallah memnun kalırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam bendede Asx var İnvite paket.

O rezil ucube arabayida gidip inceledim bayisinde cikar cikmaz.

Arabani satip sakin pisman olma. Degmez.

Baska alternatifler bul. Juke falan bak. Hic olmazsa bi marka algisi imaji var.

Cok berbat bi araba.

Hahahah tivolinin asx ucubesini döveceğine eminim o araba yokuş çıkabiliyormu o motola bari

• valla bravo buranın erkekleri hanımalara araba almak için yarışıyor şaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hocam istenen paraya göre bence kalite baya kötü.

Bence onu alana kadar 1.2 otomatik Nissan QQ boş hali ya da orta donanım hali ile alınabilir.
    Bunun dışında Subaru XV ve Fiat 500 X modellerine bakabilirsiniz.Ama şayet bayide Tivoli'ye çok güzel bir indirim yapmıyorlarsa bu araca bu paralar bence haramdır.Tabi kişisel görüşünüz orası ayrı.

En dolu tivoli şuan 86 iken en boş manuel renegade in 86 tı olması sizede garip gelmiyormu adamlarda sonuçta biryerden kısacak sonuçta bide ortak platform değil 500x le renegade ortak buda maliyetleri düşürür

• quote:

Orijinalden alıntı: Fabrikatörünoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam bendede Asx var İnvite paket.

O rezil ucube arabayida gidip inceledim bayisinde cikar cikmaz.

Arabani satip sakin pisman olma. Degmez.

Baska alternatifler bul. Juke falan bak. Hic olmazsa bi marka algisi imaji var.

Cok berbat bi araba.

Hahahah tivolinin asx ucubesini döveceğine eminim o araba yokuş çıkabiliyormu o motola bari

yok ya nerden çıksın, yokuş görünce hemen sağa çekiyorum kaskodan çekici isteyip çekici üzerinde çıkıyorum.

• Hala aracımızdan çok memnunuz.henüz bir problemle karşılaşmadık. Araç atak.en önemlisi eşim 7 yıl sonra ilk defa kendisi araçla işine gidip geliyor. Aracı da beğendiği için bahane üretmiyor kullanmamak adına

• Valla ne yalan söyleyim eski bir mitsubishi hayranı ve kullanıcısı olarak bu arabanın iç tasarımını çok beğendim. Bütün çizgiler yerli yerinde. Gidip inceleme şansım olmadı, yolda gördüm bir kaç kez. Çok farklı ve güzel geldi gözüme.

Bence güzel tercih yapmışsınız. Bu arada Renegade'in fiat 500L'nin dış gövdesi değiştirilmiş versiyonu olduğunuzu araştırıp öğrenmişsinizdir diye düşünüyorum.

Son durum nedir ? araçtan memnun musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atayum

Valla ne yalan söyleyim eski bir mitsubishi hayranı ve kullanıcısı olarak bu arabanın iç tasarımını çok beğendim. Bütün çizgiler yerli yerinde. Gidip inceleme şansım olmadı, yolda gördüm bir kaç kez. Çok farklı ve güzel geldi gözüme.

Bence güzel tercih yapmışsınız. Bu arada Renegade'in fiat 500L'nin dış gövdesi değiştirilmiş versiyonu olduğunuzu araştırıp öğrenmişsinizdir diye düşünüyorum.

fiat 500 l sahibiyim ama araçlar sadece dıştan farklı değil.. Örneğin benim araç small overlaptan geçemedi ama 500x geçti. Ancak 500x derseniz onlar aynı alt yapıyı kullanıyorlar diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****76

quote:

Orijinalden alıntı: atayum

Valla ne yalan söyleyim eski bir mitsubishi hayranı ve kullanıcısı olarak bu arabanın iç tasarımını çok beğendim. Bütün çizgiler yerli yerinde. Gidip inceleme şansım olmadı, yolda gördüm bir kaç kez. Çok farklı ve güzel geldi gözüme.

fiat 500 l sahibiyim ama araçlar sadece dıştan farklı değil.. Örneğin benim araç small overlaptan geçemedi ama 500x geçti. Ancak 500x derseniz onlar aynı alt yapıyı kullanıyorlar diye biliyorum..

Aslında bahsettiğim platformun en eski aracı 500L. Sonra 500X ve Renegade çıktı o banttan.
    Yani 3'ü de aynı platform aracı. Birbirine göre tek değişen biraz daha güvenlik odaklı yeni teknolojilerini 500X ve Renegade'e koyuyor olması. Zaten 500L'nin eskiyen teknolojisini canlandırmak adına makyaj ile birlikte 2016 versiyonları da aynı güvenlik opsiyonları ile gelecek.

Mitsubishi ASX mi Ssangyong Tivoli mi

Mitsubishi ASX mi Ssangyong Tivoli mi Mitsubishi ASX mi Ssangyong Tivoli mi

Mitsubishi ASX mi Ssangyong Tivoli mi Mitsubishi ASX mi Ssangyong Tivoli mi

Mitsubishi ASX mi Ssangyong Tivoli mi  Mitsubishi ASX mi Ssangyong Tivoli mi

Aşağıdaki linkte 500x / Renegade / 500L karşılaştırması mevcut. Altyapı, motor, yürüyen aksam aynı görünüyor. Sadece ufak tefek değişiklikler mevcut.

http://www.thecarconnection.com/car-compare-results/fiat_500x_2016-vs-jeep_renegade_2015-vs-fiat_500l_2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atayum -- 27 Ekim 2015; 14:28:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carbize

Hala aracımızdan çok memnunuz.henüz bir problemle karşılaşmadık. Araç atak.en önemlisi eşim 7 yıl sonra ilk defa kendisi araçla işine gidip geliyor. Aracı da beğendiği için bahane üretmiyor kullanmamak adına

Carbize , araç hakkındaki detaylı düşünceleriniz nedir acaba şuan. Bende eşime dizel otomatik düşünüyorum. Aslında düşündürtülüyorum. Hafta sonu aracı gördü ve aşık oldu. İlle de tivolli diyor başka bir şey demiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tg04

quote:

Orijinalden alıntı: carbize

Hala aracımızdan çok memnunuz.henüz bir problemle karşılaşmadık. Araç atak.en önemlisi eşim 7 yıl sonra ilk defa kendisi araçla işine gidip geliyor. Aracı da beğendiği için bahane üretmiyor kullanmamak adına

Carbize , araç hakkındaki detaylı düşünceleriniz nedir acaba şuan. Bende eşime dizel otomatik düşünüyorum. Aslında düşündürtülüyorum. Hafta sonu aracı gördü ve aşık oldu. İlle de tivolli diyor başka bir şey demiyor.

Evet bende düşünüyorum bu aracı , son yorumlar nedir acaba

• yav ssangyoung ne? mitsubishi bir dünya markası, ssangyoung ne? hadi hyundai olsa anlarım kia olsa anlarım da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

yav ssangyoung ne? mitsubishi bir dünya markası, ssangyoung ne? hadi hyundai olsa anlarım kia olsa anlarım da...

Harbidenİsmini bile yazamamışsınız mesela,ben de okuyamıyorum bile
  • Yanlış anlamayın ama trafik manuel kullanamayıp sadece otomatik kullanan ( kullandığını sanan ) ve trafikte ne yaptığı belirsiz kadınlarla dolu . Burda demek istediğim erkekler mükemmel kadınlar ise çok kötü şöfördür değil. Ama otomatik bu kadar yaygın olmasa şu an trafikte olmaması gereken çoğu kişi trafiğe çıkamayacak. Araba sürmek manuel kullanmaktan ibaret değil ama bu önemli bir aşama bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    bak işte ismini bile yazamıyorum düşün
  • quote:

yav ssangyoung ne? mitsubishi bir dünya markası, ssangyoung ne? hadi hyundai olsa anlarım kia olsa anlarım da...

O kadar boşsunuz ki vursak tangır tangır ses çıkarırsınız. Mitsubishi dünya markası da Ssangyong merdiven altında mı üretiliyor?

Milletin cahil önyargıları yüzünden yemediği kazık kalmadı, hala önyargıyla yorum yapmaya devam. Öncelikle o Ssangyoung değil, Ssangyong, Kore dilinde İkiz Ejder anlamına geliyor. Zaten logosunda da görebilirsiniz bu ayrıntıyı.

Ssangyong uzun yıllar Mercedes-Benz(MB) ile ortak üretim yapmış, hatta MB araçlarını korede kendi adı altında satmış bir markadır.

2 yıl kadar Ssangyong Korando Sports kullandım, aracın motoru Mercedes üretimi, 5 vites AT şanzıman Mercedes üretimi hatta üzerinde Mercedes'in logosu var, 6 vites AT şanzıman da Japon Aisin üretimi. 2.0 turbo dizeldi kullandığım araç ve turbosu Garrett marka idi. Fren sistemiyle ilgili birkaç parça ile beraber ABS merkezi de Bosch marka idi.

Aracın kullanım kılavuzunu açtığında motor yağı olarak MB229.51 5W-30 yağ tavsiye edildiğini okuyabilirsin. 5-AT şanzıman yağı için de yine MB236.12'ye uygun Shell ATF 134 tavsiye edildiğini okursun.

Şimdi azıcık utanman varsa bu markadan özür dilersin, bilgisizce çamur attığın için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

O kadar boşsunuz ki vursak tangır tangır ses çıkarırsınız. Mitsubishi dünya markası da Ssangyong merdiven altında mı üretiliyor?

Milletin cahil önyargıları yüzünden yemediği kazık kalmadı, hala önyargıyla yorum yapmaya devam. Öncelikle o Ssangyoung değil, Ssangyong, Kore dilinde İkiz Ejder anlamına geliyor. Zaten logosunda da görebilirsiniz bu ayrıntıyı.

Ssangyong uzun yıllar Mercedes-Benz(MB) ile ortak üretim yapmış, hatta MB araçlarını korede kendi adı altında satmış bir markadır.

2 yıl kadar Ssangyong Korando Sports kullandım, aracın motoru Mercedes üretimi, 5 vites AT şanzıman Mercedes üretimi hatta üzerinde Mercedes'in logosu var, 6 vites AT şanzıman da Japon Aisin üretimi. 2.0 turbo dizeldi kullandığım araç ve turbosu Garrett marka idi. Fren sistemiyle ilgili birkaç parça ile beraber ABS merkezi de Bosch marka idi.

Aracın kullanım kılavuzunu açtığında motor yağı olarak MB229.51 5W-30 yağ tavsiye edildiğini okuyabilirsin. 5-AT şanzıman yağı için de yine MB236.12'ye uygun Shell ATF 134 tavsiye edildiğini okursun.

Şimdi azıcık utanman varsa bu markadan özür dilersin, bilgisizce çamur attığın için.

özür dilerim Ssangyong

• Iki senelik konu neden hortlatilir ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.