Şimdi Ara

-- MITSUBISHI Bölümü ÖTV Başlığı -- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "caramurat" sizce halkı kandırmak, indirimin tamamını lehine kullanarak indirimden önceki fiyatlardan bile yüksek fiyattan araç satmak ne peki .... Lütfen cevabınızı bekliyorum...

Hakaret ile gerçeği karıştırmayalım... Üzerinizede alınmayın ltf !!!!!

quote:

Orjinalden alıntı: caramurat

"FIRETRAP" yazdığınız yazıların nerelere ne şekilde hakaret olarak yansıdığının sanırım farkında değilsiniz.
    yazdıklarınız için Yasal uyarı bile gelebilir bilginize (daha önce farklı bir şekilde yaşadım kendimden biliyorum)

• quote:

Orjinalden alıntı: han01

STOKTA ARAÇ KALMAMASI SADECE TEMSAYA ÖZEL BİR DURUM DEĞİL.BİR YAKINIMIZA ARAÇ ALMAK İSTEDİK BİR ADET KALMIŞTI İSTEDİKLERİ MODELDEN.İNSANLAR KRİZDEN YAKINIYORDU 1 HAFTADA BÜTÜN STOKLAR ERİDİ GALİBA.

sanırım hazırlıksız yakalandılar birkaç model sordum istanbulda araç yok
    hepsi bitmiş
    satış yok diye sipariş vermiyorlardı bayiilerin elinde araç yoktu
    sipariş verincede biranda gelmiyo (sanırım)
    heralde böyle bişey olmuştur
  • Arkadaşlar;
    Forum sadece caramurat'ın üstüne gidiyor.

Hepimizin amacı üzüm yemek bağcıyı dövmek değil.
    Ayrıca, burada bağcı da Temsa tabii ki ona da ulaşamıyoruz.

3 gündür Temsa yine fiyatları revize ediyor ve halen fiyatlar güncellenmekte.

Hepimizin ortak düşüncesi TEmsa 'nın düşüncesinin doğru ve dürüst bir düşünce olmadığı.
    ayrıca, bayiilerde bu durumda maksimum kar elde etmek istiyor.

BU bir liberal ekonomi politikasıdır. Talep arttığında arzı kesip maksimum kar edebilirsiniz.
    Gerçek şudur ki temsa nın getirdiği / getireceği araç sayısı da kısıtlı olduğu için bu ÖTV indirimini fırsat bilip araçları piyasa değerlerini arttırmak hem de satışları çok iyi olmayan bayiilerin yüzünün gülmesi amaçlanıyor.

Lakin bu durumda olan Mitsubishi markasına olacaktır ve Mitsubishi almak isteyen tüketicilere.

Bunu tüm yabancı firmalar yapıyor ama Mitsubishi kadar stratejisz olmadı. Honda fiyat düşürdü; VW düşürdü.

Mitsubishi fiyat düşürdü gibi görünse de yapılan hata daha önceki stratejiden kaynaklanmakta. Liste fiyatı 35 olan aracı bayiiler 31 e satıyordu ve herkes indirimin bu bağlamda olacağını düşündü.

Durumun ne olacağı belli değil. En doğru karar sıfır araba almamak ya da 2 ay daha bekleyip, pazarın dengeye oturmasını beklemek.

Temsa ve bayiilerden bir şey beklememek lazım.

Lakin bizler mitsubishi yi bayiilerinin yakın ilgisi - samimiyeti, aracının görüşünü ve uygun fiyatı için beğenmiştik.

Geri ye aracın görünüşünden başka bir şey kalmadı. O da birşey ifade etmiyor. Elde araç yok.

Cara murat' a da yakın ilgi ve alakası için teşekkür ediyor, sahibinden.com dan 2. el Honda Civic ve benzeri araç bakıyorum. BU yazıyı okuyup, 2. el teklifi olanlar var ise bildirirse sevinirim.

Selamlar

• beyler caramurat=temsa gibi davranıyorsunuz. bu kadar abartı yeter. forumda bir şatış temsilcisi varken bunun nimetlerinden faydalanmak yerine sürekli suçlama suçlama. yakında 11 eylülde murat beyin üzerine kalacak korkarım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilke42

beyler caramurat=temsa gibi davranıyorsunuz. bu kadar abartı yeter. forumda bir şatış temsilcisi varken bunun nimetlerinden faydalanmak yerine sürekli suçlama suçlama. yakında 11 eylülde murat beyin üzerine kalacak korkarım!

caramurat alehinde yazılan yorumlara dikkat etmemeli... Bunu, o yazıları yazanların bildiğini sanmıyorum.

Düzeltme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneydoğu -- 27 Mart 2009; 17:23:08 >
  • değerli arkadaşlar

Forumda bilgi ve yardım talebinde bulunan herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum fakat bazı yanlış anlaşılmalar olabiliyor. "FIRETRAP" forumda bir bayi müdürünün size verdiği bilgiyi benim verdiğim yönünde yanlış anlaşılmalar var, konuyu açıklarsanız benim üzerimden yükü kaldırmış olacaksınız. 2 kere PM gönderdim cevap verirseniz sevinirim
  • Caramurat Bey,
    Ortalık karıştırmaya çalışan ve içindeki kini bu şekilde kusan arkadaşlarımız var maalesef. Onlara bu arabayı bedava verceğim deseniz güle oynaya gelirler. Satıcınıda kar etmesi gerkliliği gerçeğini bir türlü kabul etmiyorlar. Diğer markalar araçların liste fiyatlarını şişirerek ''Bakın listeden bu kadar indirim yaptım'' dediği için, bu arkadaşlar gölzerine Temsa'yı kestirmiş.

Ben arabamı aldıktan sonra iki kere Temsa tarafından aranıp, ürün hakkında memnuniyetim soruldu. Teşekkür belgesi yollandı. Arabamda çizik var diye gittiğim bayim ücretsiz boya koruma yaptı ve ücretsiz ikinci boya koruma sözünü verdi. Zaten bu arabayı aynı segment araçlara göre oldukça uygun alıyoruz.
    Sanırım sizin isminizle Temsa üzerine gelmeleri bu arabayı oldukça beğenip, almak isteyipte ne kadar kopartırsak kardır mantığı.
  • 10 günlük bir seyehatin sonunda evime döndüm bugün. ne özlemişim aracımı. allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın :)
  • Murat bey,
    Temsa'nın neden halen fiyat listesini açıklamadığına dair bilginiz var mı? Stoklara girmedi mi yeni Mitsu'lar ve ne zaman girmesi bekleniyor acaba?
  • Sanırım 1 nisanı bekliyorlar
  • ÖTV İNDİRİMİ Mİ, BİNDİRMİ Mİ?
    ARKADAŞLAR KONU MALUM, ÖTV İNDİRAGANDİCİLİĞİ SÖZ KONUSU BAYİLERDE. TEMSA YA GÖNDERDİĞİM ŞİKAYET MESAJI AYNEN AŞAĞIDADIR. SİZ DE BİRŞEYLER YAPIN, ARAÇ ALMAYI DURDURALIM, PROTESTO EDELİM, BATIRALIM BU GÖZÜ DÖNMÜŞLERİ:

TEMSAYA
    ötv indiriminden faydalanıp yeni lancer almayı planlıyordum. 21 mart 2009 da yeni lancer invite düz vites fiyatı aldım bayinizden: 32.250-TL.
    Ancak fiyatları saçma sapan bahanelerle nisan ayında güncellemişsiniz. 37.901-TL!!! yuh! demek lazım... ama demiyorum. arada 5.651-TL fark var? şimdi diyeceksiniz yen arttı, kampanya bitti, stoklar eridi. umarım 15 hazirandan sonra ötv inşallah %200 artar da kursağınızda kalır, arabalarınızı hiç almayız. Küba gibi eski arabamızı siz batıncaya kadar kullanırız sayın yetkili! gerçi bu satırları okuyan da 700-800 bilemedin 1400-1500 TL maaşlı emir kulu personel, kendi arabası bile mitshubishi değil, bugün var yarın yok , sadece görevli. senin suçun yok, yanlış anlama sana demiyorum, suçlu sizin şirketin gözünü kar hırsı bürümüş dahi! ceo su.. devam edin indiragandi yapmaya çakallar,hepinizin otomotivcil batışınızı izlemekten keyif duyacağız pek yakında, merak etmeyin.. rüzgar eken fırtına biçer. unutmayın çakalların olduğu yerde, kurtlar uyumaz....
    ARKADAŞLAR TEMSANIN CEVAP MESAJI ELİME HENÜZ GELDİ, BİR DE SİZ OKUYUN TATMİN OLAN VARSA NE DİYEYİM, BUNLARIN BÖYLE BİR CEVAP VERECEKLERİNİ BİLİYORDUM ZATEN, BENİM İÇİN SÜPRİZ OLMADI, AHA KUR DEDİLER, AL SANA BUGÜNKÜ KUR:
    DOLAR 1,5950 ; UERO 2,1420 E HADİ KURLARI BİDAHA AYARLAYIN.... AYRICA ADAMLAR ÇOK PİŞKİN, KÜFÜR ETSEN TÜKÜRSEN, YARABBİ ŞÜKÜR DİYORLAR, TEŞEKKÜR EDİYORLAR)) AMA; B.. ALIRSINIZ PARALARIMIZI?

TEMSANIN CEVABI:
    Ekli mesajınız elimize ulaşmış olup, öncelikle görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Öte yandan mesajınızdan, fiyat politikası ile ilgili uygulamalarımızı siz değerli tüketicilere tam olarak açıklayamadığımızı üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Bu vesile ile, açıklamalarımızı bir kez de bu mesajımız vasıtası ile sizlerle paylaşmak arzusundayız:

Öncelikle son aylarda tüm ithalatçı firmalar gibi firmamızın da karşı karşıya kaldığı en büyük sorunun yaşanan kur değişiklikleri olduğu malumunuzdur. En özet ifadesi ile Ağustos 2008 ve Mart 2009 ayları göz önüne alındığında Euro'daki artışın % 28 civarında olması yaşanan süreçlerin en temel gerekçelerinden biridir.

Öte yandan Ekim ayında başlayan kriz sürecinde diğer pek çok marka gibi firmamız da stoklarını eritmek amacıyla zararı göze alarak çok yüksek indirimlerle satışlar yapmıştır. Mart ayının ilk haftalarına kadar yetkili satıcılarımızdan alınmış olan bazı fiyatlar bu çerçevede stok eritme amacıyla zararına verilmiş olan fiyatlardır. Mart ayı başından itibaren stoklarımızın dengelenmesiyle birlikte haftalık ya da 15 günlük sürelerde kademeli olarak kampanya indirimlerimiz azaltılmaya başlanmıştır ki bunun kararı ÖTV indiriminin açıklanmasından önceye dayanmaktadır.

Aynı şekilde yetkili satıcılarımızda da benzer bir durum söz konusu olmuştur. Yetkili Satcılarımız Mart ayı ortasına kadar yüksek stok seviyelerini azaltmak amacı ile kar marjlarını indirim olarak müşterilerimize yansıtmışlardır. Ancak şu an yeterli miktarda araç olmaması sebebi ile yetkili satıcılarımız kar marjlarını elinde tutmayı tercih etmektedirler ki yetkili satıcılarımızın yapmış olduğu yatırımların büyüklüğü düşünüldüğünde bunun haklı bir kar marjı olduğunu kabul etmemiz gerekir.

Dolayısı ile gelinen noktada talebin arzın üstünde olması nedeniyle markaların kampanya indirimlerini azaltması, yetkili satıcıların kendi kar marjlarından artık daha az indirim yapmaları normal bir durum olarak kabul edilmelidir ki bu durum da tüketicilere fiyat artışı olarak yansımaktadır. Tamamen arz talep dengesindeki değişimden kaynaklanan bu durum diğer markalarda da benzer şekilde yaşanabilmektedir.

Sonuç olarak açıklamalarımızın sizi tatmin ettiğini ummaktayız. Görüşlerinizin bizler için son derece önemli olduğunu bir kez daha hatırlatır, sizi en kısa sürede Mitsubishi Ailesinin bir ferdi olarak görmek dileğinde olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,

Müşteri İlişkileri Bölümü
    Temsa Global

ANCAK, BENCE YİNE SAÇMA, ÖRNEĞİN İTHAL BİR BAŞKA ARABA Fiat Bravo 1.4 Acvite ÖTV İNDİRİMLİ MART FİYATI 26.720-TL; KURLARIN YANSITILDIĞI NİSAN FİYATI İSE 27.720-TL.. ŞİMDİ GELELİM, BU TEMSA DİYORKİ BEN ARABAYI EURO İLE ALIYORUM DİYORLAR, O YÜZDEN SİZE 5.500 TL EXTRA KAKITIYORUM. (BU ADAMLAR NEYLE ALDIKLARINI DA BİLMİYORLAR YEN İLE ALINIR ARABA JAOPONYADAN). OYSAKİ FİAT-TOFAŞ ARABAYI İTALYADAN RUBLE, PEZOTA, KIRIM KONGO LİRASI VEYA YUAN ÜZERİNDEN Mİ GETİRTİYOR? BE MÜBAREK!!! BİZ DE YEDİK???
    ARKADAŞLAR DURMAK YOK, BOYKOTA DEVAM BU KOMPRODÖR UŞAKLARINI!!
    EE TEMSA MESAJI ALMIŞ BELLİ : BÜYÜK DÜŞÜN TÜRKİYE....

• quote:

Dolayısı ile gelinen noktada talebin arzın üstünde olması nedeniyle markaların kampanya indirimlerini azaltması, yetkili satıcıların kendi kar marjlarından artık daha az indirim yapmaları normal bir durum olarak kabul edilmelidir ki bu durum da tüketicilere fiyat artışı olarak yansımaktadır

Açık açık vatandaşa yamyam gibi arabalara hücum etti, biz de bunu görüp zam yaptık diyor, haklı
  • Arkadaşım hırsız hırsıza şikayet edilmez. Yazdık Mitsubishi Japonya ya durumu. rahat olun, Mermerler de aynı dümeni çevirdi Mazda'da. Şimdi Chery kakalamaya çalışıyorlar garibana 25.000 liradan. Onlarıda ettik şikayet. İşte Chery fabrikası geliyor seneye. Mazda da kendi dağıtım şirketini kurdu. Japonlar uğraşsın maliyetleri nasıl düşürcez die, bunlarda uyanık ya ayar çektiler fiyatlara...

Ama haberleri yok asıl ayarlayıcı, LAST_DRIVER varken, kimse ayarlarla oynayamaz. Kopar bacak, düşer mangala, meze olur rakının yanında...
  • www.köpekbalığıkarayasıçtı.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAST_DRIVER

Arkadaşım hırsız hırsıza şikayet edilmez. Yazdık Mitsubishi Japonya ya durumu. rahat olun, Mermerler de aynı dümeni çevirdi Mazda'da. Şimdi Chery kakalamaya çalışıyorlar garibana 25.000 liradan. Onlarıda ettik şikayet. İşte Chery fabrikası geliyor seneye. Mazda da kendi dağıtım şirketini kurdu. Japonlar uğraşsın maliyetleri nasıl düşürcez die, bunlarda uyanık ya ayar çektiler fiyatlara...

SAbancı şu Mitsubishiye üvey evlat muamelesi yapmasa n iyi olacak ama...sırf bu sebepten bile Temsa Mitsubishiyi haketmiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: manisa_tr

www.köpekbalığıkarayasıçtı.com

gece gece iyi güldüm Allah da seni güldürsün..
  • sevgili Fuji?...
  • Açıklama güzel yazılmış ama TEMSA nın tatlı dili yetersiz kalıyor...

Neyse, sildim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneydoğu -- 12 Nisan 2009; 2:04:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bacey

sevgili Fuji?...

sevgili bacey malesef karsi taraf karar duzeltme istemiyle yargitaya basvurdu.tahmini olarak 3-4 ay tebligatların gelip gitmesi surecek gibi.otv indiriminin ilk gunlerinde yolum mitsubishi bayiine dustu.girip fiyat arastirayim dedim.bana saolsunlar 23000 tl amt icin fiyat verdiler.tamam dedim pazartesi gunu teminatı bozdurup alayım dedim.bayiiden ciktim avukatımla gorustuk.bana bu uzucu haberi verdi.eger davam sonuclansaydi ilk size haber verecektim sizin arabaya kardes geliyor diye.neyse artık yapacak birsey yok beklemekten baska.buradan birkez daha soyluyorum eger nissan almak isteyen varsa benim yasadiklarimi bir kez daha dusunup almaya karar versin...arabayı alalı 3,5 sene oldu ve ben 3,5 senedir ugrasiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.