arkadaşlar köpekbalığı karaya sıçtı diye bir konu başlığı oluşturdum, sayın moderatör kabul etmedi galiba bu topici... ya ülkede mizah da yapmak yasak galiba, bunu söyleyen CEM yılmaz olsa herkes ayakta alkışlar. bu köpekbalıkları denize sıçınca iyi de biz karaya sıçtı diyince TEMSA bize dava mı açacak? ya kardeşim niye gizliyosunuz? karaya veya denize sıçmayanımız varmı, hepimiz sıçıyoz işte)) yaratıcı zekamızı bukadar köreltmeyelim. düşünce özgürlüğü bile kalmamış bu ülkede. düşünmek suç.. hem de tazminat falan.. diyom işte yine:www.köpekbalığıkarayasıçtı.com bu arada dün bursadaydım, oradaki temsa bayisini anlatayım. görevli adama invite ı sordum, fiyatını. adamlar okadar rahatki, 37.000 dediler, fiyat geçen aylara göre 5 binlira daha çok ve kimsede üç ay önceki fiyatın kazık halini içine sindirip de almayacağını söyledim. hiç tınlamıyor bile herif. almazsan alma moduna girmişler. "eski arabanızı kullanmaya devam edersiniz" dediler. adamlar olaya şöyle bakıyor bayiler, nasıl olsa lanceri hastası alacak, hastası da kaç para olduğuna bakmaz, biz ne dersek alırlar, alacak kişinin de zaten ilk arabası lancer olmayacak, millet lancer olsun diye sağlam çalışan arabasını bozduracak ucuza, kazık da olsa bizdeki malı sapına kadar alacak zihniyetindeler. valla kimse kusura bakmasın, 3-5 binlira fazla enayi parası yok bu forumdakilerde. bayiler blöf yapıyorlar, ellerindeki mal yine şişecek yıl sonuna, makyajlı ve dizel lancerler gelecek. elinizdeki nakdi likit fonlarda, bono veya tahvilde değerlendirin alacak arkadaşlar, bekleyin, karlı sizler çıkacaksınız, temsacıları ters köşe yapacaz!! bekleyin sabredin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme