Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
29.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar her bayide aynı mıdır? İki tane almayı düşünüyorum kampanya harici ekstra indirim yapılıyor mu? İstanbul için önerebileceğiniz bayi var mı?
    Zen serisi kampanya dışı. FH 18.000 btuda stok kalmamış. Bunun yerine ne alınabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elninom1 kullanıcısına yanıt
    Geriye Sf modeli kalıyor. Hj modeli zaten alınmaz. 21.000 lik düşünürsen GF modelide alınabilir.
  • izmirde beraber benle bu i?e girebilicek varmy
  • İzmir Karşıyaka'dan Mitsubishi klima alacağım.Şayet İzmir'den varsa alacak olan %50 indirimden yararlanmak için haberleşebiliriz.
  • Merhaba,

Klima alacağım,alacağım model MSZ-SF42

Bayii ile konuştum,ekstra %3 de indirim aldım peşin ödeme için,ayrıca peşin ödemeyecekler taksit yapacaklar için de World 9 taksit Bonus 5 taksit varmış.

İstanbuldan bir arkadaş daha benimle ortak olursa 3.785+2.235=6.020 Tl/2= 3010 TL ye iki klima alabiliriz,

Stoklar kritikmiş bence 4.500 tl lik klimayı 3000 e almak kaçırılmaması gereken bir fırsat..

Ortak olacak arkadaş pm

EDİT:Forumdan bir arkadaş ile ortak alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernumara -- 18 Ağustos 2014; 18:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernumara

Merhaba,

Bayii ile konuştum,ekstra %3 de indirim aldım peşin ödeme için,ayrıca peşin ödemeyecekler taksit yapacaklar için de World 9 taksit Bonus 5 taksit varmış.

İstanbuldan bir arkadaş daha benimle ortak olursa 3.785+2.235=6.020 Tl/2= 3010 TL ye iki klima alabiliriz,

Stoklar kritikmiş bence 4.500 tl lik klimayı 3000 e almak kaçırılmaması gereken bir fırsat..

Ortak olacak arkadaş pm

Bonus 5+3 = 8 taksit
  • quote:

Orijinalden alıntı: interwap

quote:

Merhaba,

Ortak olacak arkadaş pm

Bonus 5+3 = 8 taksit

Bana öyle söylendi,World ve Bonus kartım olmadığı için pek taksit olayına giremiyeceğim için önemli değil,belki de +3 taksit bankanın yaptığı ekstra taksit olabilir...o kartlarım olmadığı için %3 indirimle peşin alacağım,eğer ortak bulursam..

• FH serisi 18000 btu bulunmaz mı? FH serisine o kadar para vermeye değer mi? Yüksek kapasite için hangi modeli önerirsiniz? SF iyi midir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rueta

quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

merhaba arkadaslar ben alirim anadolu yakasi ama ne alacagimi bilmiyorum salon 25 metre civari 2000 tl nin altinda olmali isitmaya gerek yok
    iyi sogutsun sessiz calissin yillarca sorun cikarmasin hangi model uygun sizce bu sartlarda alacak arkadaslar yazarsa bakabiliriz

benimde salon 25m².. 12000 btu alınması gerekiyor..
    2.000 TL nin altında model var mı bilmiyorum ama günlerdir araştırıyorum sf35 en uygunu gibi görünüyor..
    Benim de bütçemi aşsa da başka hiç bir marka /model tam olarak da içime sinmiyor açıkçası :S

Keşif yaptılar az önce ,24,5 M2 ye 12.000 dediler ,ancak kapı açılması durumunu da göz önüne alıp bir üst model tavsiye ettiler,keşif yaptıkları ölçümlemelerde kapının sürekli kapalı olması üzerine hesap yapıyorlar.

Odadaki pc ,tv,lamba sayısı,pencere sayısı ve izolasyon ,dış kaplama v.s bir sürü kritere göre ölçüm yaptılar.

Sonuç MSZ-SF35 de yeterli dediler ama bir üst model almanın daha isabetli olacağını (MSZ-SF42 yani ) belirttiler,

Tekraren yazıyorum İstanbulda Ortak olup beraber indirimlerden faydalanacak arkadaşın PM atmasını rica ederim..

Merhabalar ben maalesef ortak bulamadigim için Airfel 12000btu inverter aldim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    İstanbul Anadolu Yakasında veya Avrupa Yakası Mecidiyeköy civarlarında ikamet edip bu kampanyadan faydalanmak isteyenler bana özelden ulaşabilir.
    25 Ağustos kampanya da son gün.

Almak isteğim Ürün aşağıdaki gibidir.

MSZ-SF25VE veya MSZ-SF35VE

Kişi Başı Klima Fiyatları:
    MSZ-SF25VE = (2925 + 1725) /2= 2325 TL

MSZ-SF35VE = (3340 +1970)/2 =2655 TL

iletişim için

erdi.inanmis@gmail.com mail adresini kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger50 -- 15 Ağustos 2014; 0:47:55 >
  • adanadan sf35'e Ortak aRıyorum acil....
  • zeki277 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Benim içinde 25-35 farketmiyor.
    Konu hakkında konuşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challenger50

Merhaba,
    İstanbul Anadolu Yakasında veya Avrupa Yakası Mecidiyeköy civarlarında ikamet edip bu kampanyadan faydalanmak isteyenler bana özelden ulaşabilir.

iletişim için

14000 btu olanı almalısın ,bence..öyle olursa ortağın hazır:))

EDİT:Forumdan bir arkadaş ile ortak alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernumara -- 18 Ağustos 2014; 18:56:37 >
  • MSZ-SF42 veya MSZ-SF35VE alacak varsa izmir içinde bana yazsınlar. Yalnız ben 26 dan sonra alıcam açıkçası düğünümden sonra :)
  • http://klima.mitsubishielectric.com.tr/bayi-ve-servisler/yetkili-satici-ve-satis-noktalari.aspx

Size yakın bayileri arayabilirsiniz. İkinci kişi bir hafyada çıkmayabilir aynı günde çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Challenger50

Merhaba,

iletişim için

14000 btu olanı almalısın ,bence..öyle olursa ortağın hazır:))

20-22 m2 lik bir salonum var. 14 000 çok fazla gelir diye düşünüyorum.
    Sizin dediğinizi alırsak kişi başı (3785+2235)/2=6020/2 =3010 TL oluyor. Bu da benim bütçeyi zorlayacaktır.

• Herkese selamlar,
    Ben Adana'da ikamet ediyorum. Almayı düşündüğüm klima MSZ-GE60VA. Klima alacak başka arkadaş varsa haberleşelim.
  • Ankara dan ortak olmak isteyen var mi acaba. 18 yada 24000 btu alacagim
  • Kampanya bitti herhalde

• 25 Ağustosa kadar diyor. 25 Ağustos dahilse son gün yarın.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.