Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
29.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ME Bakır kullanıyor.
  • Benim FH modelinde dış ünite içinden geçen borular serpantin renginde. Alüminyum boru yada metalik boyama olabilir. Metalin cinsini bilmiyorum rengi metalik.

Hem bildiğim kadarıyla split klimalarda serpantin boruları alüminyum oluyor.
  • Herkese merhaba,

Bugün evimde keşif yapmak için Mitsubishi servisinde geldiler. Salonum 30 m2. MSZ-HJ35VA veya MSZ-SF35VE klimanın uygun olacağını söylediler. Gelen arkadaş ikinci birisini bulmam durumunda %50 indirim'den faydalanıp daha ucuza alabileceğimi söyledi. Ben MSZ-SF35VE düşünüyorum. İstanbul anadolu yakasında ikamet eden varsa bana pm atabilir.

İlk klimanın fiyatı 3340 tl (MSZ-SF35VE), ikincisi 1970 tl (MSZ-SF35VE). Toplamın yarısına bir klima alınabiliyor: 2655 tl.
  • hackintosh H kullanıcısına yanıt
    Splitlerde borular alüminyum oluyor diye bir şey yok. Sadece bazı markalar bazı modellerinde alüminyum boru kullanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoship

Herkese merhaba,

Bugün evimde keşif yapmak için Mitsubishi servisinde geldiler. Salonum 30 m2. MSZ-HJ35VA veya MSZ-SF35VE klimanın uygun olacağını söylediler. Gelen arkadaş ikinci birisini bulmam durumunda %50 indirim'den faydalanıp daha ucuza alabileceğimi söyledi. Ben MSZ-SF35VE düşünüyorum. İstanbul anadolu yakasında ikamet eden varsa bana pm atabilir.

İlk klimanın fiyatı 3340 tl (MSZ-SF35VE), ikincisi 1970 tl (MSZ-SF35VE). Toplamın yarısına bir klima alınabiliyor: 2655 tl.

Bayiye numaranı bıraktıysan ikinci kişiyi onlar bulabilirler.
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Numaram var bayide. Ama öyle bişey yapar mı bilmiyorum.
  • Elbet yapar. Şehir dışına gönderen bayiler var.
  • Benim bildiğimde Mitsubishi Electric dış ünite borularında bakır kullanıyor fakat yeni aldığım Kirigamine Zen EF serisinde dış ünite içinden geçen borular serpantin renginde..!! hackintosh arkadaşımızın ME 'nin en üst serisi olan Kirigamine FH serisinde de boruların serpantin renginde olduğunu söyledi.. Bu çok tuhaf çünkü işyerinde ki eski seri olan Deluxe Power GE serisinin dış ünitesine baktığımda peteklerin (serpantinlerin) içinden geçen borular bakır renginde yada bakır

Mitsubishi Electric ne yapmaya çalışıyor..!! :(

Edit: Deluxe Power SF serisi kullanan arkadaşlarda dış ünitelerine bakıp peteklerin/serpantinlerin içinden geçen borular ne renkte olduğunu söyler mi acaba? Bakır mı, bakır renginde mi yoksa serpantin ile aynı renkte mi... büyük ihtimal SF serisinde de durum aynı olacak heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forzaGilles -- 9 Ağustos 2014; 9:58:22 >

• forzaGilles kullanıcısına yanıt
    Bende sf var bakır boru kullanılmış. Aluminyum kondenserler farklıdır. Onlarda yuvarlak boru değil, Mikro kanallı borular kullanılıyor. Aluminyum ve bakır kondenserler birbirinden çok farklıdır bir bakışta fark ediliyor.
  • nanoship N kullanıcısına yanıt
    Sf serisine hala kampanya var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Var.
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Kampanya stokla sınırlı. SF serisi stoklarında var ama mesela Zen serisi bitmiş ve yeni gelen klimalar kampanyaya dahil olmuyor. Kampanya Ağustos sonuna kadar.
  • bps B kullanıcısına yanıt
    Peki neden alüminyum kulllanıyorlar dostum? Sonuçta FH serisi ve EF serisi üst seri ama bakır kullanmamışlar.. Ve birde bu micro kanalı alüminyum kondenser olayı nedir biraz açıklarmısın? Benim bildiğim bakır kondenserler daha iyi diye biliyorum.. İlk defa böyle bişey ile karşılaşıyorum.. Yazlıkta deluxe power GC serisi var (GE'nin bir önceki modeli) ve dış ünitedeki serpantin içindeki borular bakır., işyerinde GE serisi var oda bakır..

edit: SF serisi, GE serisinin devamı ben de SF serisi alıcaktım ama baktım ki eski GE serisine göre azda olsa kapasitesi düşürülmüş ve eski GE serisinde soğutma modunda nominal elektrik tüketimi 865 watt iken devamı olan yeni SF serisinde 1080watt 'a çıkartılmış bende gittim Zen EF serisi aldım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yav ME alüminyum kullanmıyor diyoruz. Sen neden alüminyum kullanıyor diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bps -- 9 Ağustos 2014; 17:33:28 >
    Dostum bende ki EF serisinin dış unitesine dünden beri bakıyorum peteklerin içindeki borular ne bakır renginde nede bakır gibi duruyor.. (petekler ile aynı renkte) Ayrıca hackintosh arkadaşımızın aldığı FH sersinde durum aynı olduğunu söyledi..? bende bu yüzden alüminyum dedim :) Eğer neden böyle olduğu ile ilgili bir açıklama yaparsan bizi bi aydınlatsan? :)) Dünden beri canım sıkıldı dış uniteye bakıyorum bakıyorum ulan bakır değil duruyor:(
    İçinden yuvarlak boru geçiyorsa bakırdır. Aluminyum borular yassıdır.
     Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya
    Ef serisi kampanyası bitmişti evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

MSZ-SF35VE klima için kampanyaya ortak olacak birisini hala bulamadım. İlgilenenlerden mesaj bekliyorum.

Bu sırada bir hesap yaptım. MSZ-SF35VE altı modellerin alınması durumunda kime ne kadar maliyet düşüyor onu hesapladım. Aşağıda paylaşıyorum. Hesaplarda bi mantık hatası varsa uyarın.

1.kişi MSZ-SF35VE alacak (bu ben oluyorum :) ), 2. kişi MSZ-HJ35VA alacak.
    Fiyatları ve indirimli fiyatları şöyle

HJ: fiyat=2665, ind. fiyat=1575
    SF: fiyat=3340, ind. fiyat=1970

Bu durumda iki klimanın toplam indirimli fiyatı 3340+1575=4915 tl.
    İndirimsiz toplam fiyatları ise 6005 tl.
    İndirimsiz fiyatlara göre oranlarsak 2. kişiye düşen pay: 2665/6005=0.44.
    2.kişiye gelen fiyat bu durumda 4195*0.44=2162 tl oluyor.
    Yani 2665 tl'lik klimayı 2162'ye alabiliyor.

1.kişi MSZ-SF35VE alacak, 2. kişi MSZ-HJ25VA alacak.

HJ25VA fiyat=2185, ind. fiyat=1290

toplam indirimli fiyat: 4630
    toplam indirimsiz fiyat: 5525
    2.kişiye düşen pay: 2185/5525=0.39
    2.kişiye düşen fiyat: 4630*0.39=1805 tl
    Yani 2185 tl'lik klimayı 1805'ye alabiliyor.

1.kişi MSZ-SF35VE alacak, 2. kişi MSZ-SF25VE alacak.

SF25VE fiyat=2925, ind. fiyat=1725

toplam indirimli fiyat: 5065
    toplam indirimsiz fiyat: 6265
    2.kişiye düşen pay: 2925/6265=0.47
    2.kişiye düşen fiyat: 5065*0.47=2380 tl
    Yani 2925 tl'lik klimayı 2380 tl'ye alabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: forzaGilles

Dostum bende ki EF serisinin dış unitesine dünden beri bakıyorum peteklerin içindeki borular ne bakır renginde nede bakır gibi duruyor.. (petekler ile aynı renkte) Ayrıca hackintosh arkadaşımızın aldığı FH sersinde durum aynı olduğunu söyledi..? bende bu yüzden alüminyum dedim :) Eğer neden böyle olduğu ile ilgili bir açıklama yaparsan bizi bi aydınlatsan? :)) Dünden beri canım sıkıldı dış uniteye bakıyorum bakıyorum ulan bakır değil duruyor:(

Daha iyi ısı iletimi için alüminyum levha bakır boruyu sardığı için karşıdan bakınca bakır boruyu göremezsin.
     Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya

(Fotoğraf temsili)

• Muğla'nın Bodrum veya milas ilçelerinde ikamet eden, msz fh 35 ve almayı düşünüp kampanyadan yararlanmak isteyenler bana mesaj atsın bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.