Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
29.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu değerde çok fark var arada

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya
  • ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    Tomun yazmış olduğu (hem shira hem sf)değerler yanlış.Hem shira hemde Sf nin değerleri yanlış hiç alakasız rakamlar yazılmış doğru rakamlar kendi sitelerinde var. Hani bir tanesi yanlış olsa buraya doğrusunu ben yazacağım ama ikiside yanlış.
  • Biri 2.5KW, diğeri 5KW lık ürün bilgileri. Onlar bile yanlış yazılmış. O tabloya güvenmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttcelik

quote:

Orijinalden alıntı: interwap

quote:

Orijinalden alıntı: ttcelik

yokmu alan arkadaşlar bulamazsam birkaç güne kadar iki model seçip alacağım

Bayiye numaranı bıraktın mı?

bıraktım. haber verecekler ama beklemek istemiyorum. alimen ile alacağız ben ikinci klimayı bulabilirsem o modelde karar kıldık ama ikinci klima için krigamine serisi arıyorum

sf 42 modelini forumdan ttçelik in yardımıyla aldım desteği ve bilgiler için teşekkürler...
  • Sa ef25ve modeli mi yoksa fh25 ve modelini mi tavsiye edersiniz ustalar verimlilik olarak çok fark var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 26 Temmuz 2014; 12:14:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSZ-SF25VE Deluxe Power modelinden 2 tane almayı düşünüyorum.İnternetten baktığım fiyatta 2 si 4650 lira görünüyor.Açıkçası bütçemin biraz üzerinde bir fiyat.Alan arkadaşlar indirimin üstüne pazarlıkla ne kadar daha indirim yaptırabildiler paylaşırlarsa sevinirim.Birde bu seride opsiyonel olarak anti alerjik filtre taktırılabiliniyor.Bu filtrenin fiyatı ve kullanım ömrü hakkında bilgisi olan var mı?
  • 9 taksit Yapı Kredi'ye diğerlerine en fazla 5 taksit gibi bir algı var. Diğer kartlara 8 taksete kadar çıkabiliyor. Örnek Bonus 5+3
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Sa ef25ve modeli mi yoksa fh25 ve modelini mi tavsiye edersiniz ustalar verimlilik olarak çok fark var mı

fh serileri üst modeldir ef serileri ise sfnin biraz şekil değiştirmiş güzel dizaynlı olan modelidir arasında ısıtma soğutma olarak pek farkı yok. fh serisi tamamen farklıdir üstünde 3d sensörden plazma filtresine kadar hepsi vardır. verimlilikte olduğu kadar özelliklerd de fark vardır. birinde her yöne otomatik salınım varken efde dikey salınım vardır. kısacası bütçe yetiyorsa fh alın.

quote:

Orijinalden alıntı: Versalid

MSZ-SF25VE Deluxe Power modelinden 2 tane almayı düşünüyorum.İnternetten baktığım fiyatta 2 si 4650 lira görünüyor.Açıkçası bütçemin biraz üzerinde bir fiyat.Alan arkadaşlar indirimin üstüne pazarlıkla ne kadar daha indirim yaptırabildiler paylaşırlarsa sevinirim.Birde bu seride opsiyonel olarak anti alerjik filtre taktırılabiliniyor.Bu filtrenin fiyatı ve kullanım ömrü hakkında bilgisi olan var mı?

bayinin en fazla yapabileceği indirim kendi istontosundan peşin alırsanız %4-%5 civarıdır. ikinci soruya gelince alerjik filtre takılmaz o model fh serisinde var. kendi içindeki filtreyi yıkarken delmediğiniz sürece bir sorun yok ama o filtre alerjik dediğiniz filtreden değil bakteri önleme plazma quard denilen fh serilerinde olan filtredir.
    .

• fh25 yada fh35 modellerinden birini antep veya mersin`den almak isteyenler varsa lütfen irtibata geçelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar3979 -- 27 Temmuz 2014; 20:49:53 >
  • Kampanya 25 Ağustosa kadar uzadı. Artık Kirigamine Zen (EF) seriside kampanyaya dahil değil. Eğer EF serisinden bir model düşünüyorsanız 31 Temmuzda bayiye bir uģrayın. Çünkü 31 Temmuzda biten kampanyada Zen serisi dahildi.
    Şuan Kirigamine ve Power Deluxe (FH ve SF) serileri alınabilir kalitede.

• İstanbul fatihdeyim.25 35 farketmez almak isteyen varsa görüşelim.bütçem en fazla 2500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki277 -- 30 Temmuz 2014; 9:31:19 >
  • Yaa bizdeki şansa bak kampanya 25 Ağustos'a kadar uzadı ama bu seferde Kirigamine Zen serisini yeni kampanyadan çıkarmışlar Kirigamine Zen serisi için son gün yarın 31 Temmuz kampanyadan yararlanmak için.. Yeni kampanyada Zen serisi yok :( yarın Zen serisi MSZ-EF35 almak istiyorum yanıma arkadaş arıyorum istanbul'dan yada başka şehirlerden de olabilir... (Deluxe power SF serisi düşünmüyorum)

ilgilenen arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: forzaGilles

Yaa bizdeki şansa bak kampanya 25 Ağustos'a kadar uzadı ama bu seferde Kirigamine Zen serisini yeni kampanyadan çıkarmışlar Kirigamine Zen serisi için son gün yarın 31 Temmuz kampanyadan yararlanmak için.. Yeni kampanyada Zen serisi yok :( yarın Zen serisi MSZ-EF35 almak istiyorum yanıma arkadaş arıyorum istanbul'dan yada başka şehirlerden de olabilir... (Deluxe power SF serisi düşünmüyorum)

ef-35 fiyat nedir
    ef-25ide ben düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki277

quote:

Yaa bizdeki şansa bak kampanya 25 Ağustos'a kadar uzadı ama bu seferde Kirigamine Zen serisini yeni kampanyadan çıkarmışlar Kirigamine Zen serisi için son gün yarın 31 Temmuz kampanyadan yararlanmak için.. Yeni kampanyada Zen serisi yok :( yarın Zen serisi MSZ-EF35 almak istiyorum yanıma arkadaş arıyorum istanbul'dan yada başka şehirlerden de olabilir... (Deluxe power SF serisi düşünmüyorum)

ef-35 fiyat nedir
    ef-25ide ben düşünüyorum

Eğer iki tane EF-35 alınırsa tanesi 3000 TL. ye geliyor.. Eğer bir adet EF-25 ve bir tanede EF35 alınırsa tanesi 2820 TL. ye geliyor..

Resmi fiyat listesi

http://www.momentklima.com.tr/tayosis/images/FiyatListesi/D16.pdf

• quote:

quote:

quote:

ef-35 fiyat nedir
    ef-25ide ben düşünüyorum

Eğer iki tane EF-35 alınırsa tanesi 3000 TL. ye geliyor.. Eğer bir adet EF-25 ve bir tanede EF35 alınırsa tanesi 2820 TL. ye geliyor..

Resmi fiyat listesi

usta klima özelliklerinden pek anlamam kafamız karışmasın marka zaten kalite.taksit durumu nedir
    enerji sarfiyatı ve sesi de az ise beraber ef-35 alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki277 -- 30 Temmuz 2014; 18:02:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ef-35 fiyat nedir
    ef-25ide ben düşünüyorum

Resmi fiyat listesi

usta klima özelliklerinden pek anlamam kafamız karışmasın marka zaten kalite.taksit durumu nedir
    enerji sarfiyatı ve sesi de az ise beraber ef-35 alalım

Özelden mesaj gönderdim...

• forzagilles'le alıyoruz inşAllah vesile olanlara teşekkürler.
  • Bu kampanyadan yararlanabileceğimiz Istanbul bayilerini nerden bulabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

Bu kampanyadan yararlanabileceğimiz Istanbul bayilerini nerden bulabilirim?

http://klima.mitsubishielectric.com.tr/bayi-ve-servisler/yetkili-satici-ve-satis-noktalari.aspx
  • Herkese Merhaba,

Antalya' da oturuyorum ve bende kampanyadan yararlanmak istiyorum ama iki tane almaya gücüm yok. Eğer bir tane klima almak isteyen arkadaş varsa beraber alabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.