Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
29.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Anadolu yakasında SF35 modeli 12000 lik almak isteyen varsa PM atabilir mi?
  • MSZ-SF35VE modelinden almayı düşünen varsa irtibata geçsin lütfen ayrıntıları konuşalım, yer İstanbul / Maltepe

Bir arkadaş ile anlaştık bir aksilik olmazsa bugün işlemlere başlayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tko81 -- 14 Temmuz 2014; 11:15:28 >
  • çok iyi kampanya,şartla uygun..değerlendirmek gerek,ihtiyacı olanlar acele etsin derim.
  • MSZ-FH25VE alamayı planlıyorum. Anadolu yakasından birlikte alabileceğim arkadaş varsa pm ile ulaşabilir.
  • bursadayım krigamine zen için ortak varsa konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver000007

antalya da almak özelden isteyen bana ulaşabilirmi...bonus kart mevcut

kaçlık alacan ? bana 18 lik lazım
  • bir adet msz-sf42ve modeli yada msz-sf50ve modeli alacağım

bir adet krigamine 15.000 btu yada 18.000 btu alacağım ikisine de ortak bulursam 1000TL civarı karım oluyor şehir önemli değil buradaki firmayla görüştüm istenilen adrese gönderileceğini söyledi birkaç gün içinde alacağım ilgilenen varsa pmden görüşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttcelik -- 17 Temmuz 2014; 13:35:43 >
  • yokmu alan arkadaşlar bulamazsam birkaç güne kadar iki model seçip alacağım
  • bu fiyatlar nedir abi ya bize göre gariban kampanyası yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkalecik

bu fiyatlar nedir abi ya bize göre gariban kampanyası yok mu

hangi tip alcağına bağlı normalde 5000tl olan bir cihazı %38 indirimle alıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttcelik

yokmu alan arkadaşlar bulamazsam birkaç güne kadar iki model seçip alacağım

Bayiye numaranı bıraktın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitsubishi electric msz-sf42

ANTALYA da almak isteyen özelden bana ulaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimen07 -- 17 Temmuz 2014; 19:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: interwap

quote:

Orijinalden alıntı: ttcelik

yokmu alan arkadaşlar bulamazsam birkaç güne kadar iki model seçip alacağım

Bayiye numaranı bıraktın mı?

bıraktım. haber verecekler ama beklemek istemiyorum. alimen ile alacağız ben ikinci klimayı bulabilirsem o modelde karar kıldık ama ikinci klima için krigamine serisi arıyorum
  • Kırıgamine zen serisi (beyaz) 42 veya 50 bulup almayı düşünen varmı?Bulunduğum yerde ki bayi bu serinin stoklarda bulunmadığını söyledi.
  • Kırıgamine zen serisi (beyaz) 42 veya 50 bulup almayı düşünenler, bayi ile ödeme ve gönderme konusunuda ayarlayabilen varsa beraber alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makseki -- 18 Temmuz 2014; 16:43:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makseki

Kırıgamine zen serisi (beyaz) 42 veya 50 bulup almayı düşünenler, bayi ile ödeme ve gönderme konusunuda ayarlayabilen varsa beraber alabiliriz.

zen serisini eg bölgesinde komple araştırdım bulamadım hocam. özelden de yazdım fh50ve serisi de uyar bana.
  • MSZ-GF71VE seri ile krimagene zen comfort plus MSZ-FH50VEHZ arasında fark nedir? güney cephe 38-40 m2 salon için ideal olan model nedir=? birde hangi modellerde göz var ortamda kişi sayısına göre otomotik kapatan yada azaltan model?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdoger2

MSZ-GF71VE seri ile krimagene zen comfort plus MSZ-FH50VEHZ arasında fark nedir? güney cephe 38-40 m2 salon için ideal olan model nedir=? birde hangi modellerde göz var ortamda kişi sayısına göre otomotik kapatan yada azaltan model?

hocam MSZ-GF71VE ile MSZ-FH50VEHZ arasında fark birisinde birinde japonca doğal esinti anlamındaki sistem var. fh olan model en üst versiyon -25 derecelere kadar çalışır ama ona gerek yok sizin bulunduğunuz yerde o kadar soğuk hava ile karşılaşmazsınız MSZ-FH50VE olan model de işinizi görür. 40m2 yeri çok rahat ısıtıp soğutmada kullanırsınız. göz olan model zen tipi modellerde yok sadece msz-fh serilerinde var ayrıca o modelde plazma quard denen filtre var evde küçük çocuk varsa etkili oluyor. göz de odada 150 derece alanı tarayıp dereceyi ölçerek eşit miktarda dağılımını yapar insan gibi hareketli durumları algılayıp esintiyi rahatsız etmeyecek şekilde sıcağı alttan soğuğu üst taraftan verir. bende fh25 olan model var 6 yıldır hiçbir koku bakteri üretimi ile karşılaşmadım. maddi imkanım olsa iki modelide aynısından alacağım ama diğerleri ile fiyatta baya fark ediyor. siz yine de teknik servise sorun istediğiniz model ile fh serisi arasında fiyat farkı çok yok kendi sitesinde elektrik tüketim miktarlarına bakarsanız neredeyse tüketimde yarı yarıya gelen fh50ve serisi ile aynı randımanı alacağınızı düşünüyorum. siz yinede bulunduğunuz yerdeki servisten bilgi alın zaten onlar size fh50ve modelini önerecektir.

• ahmetdoger2 A kullanıcısına yanıt
    Neleri farklı demişsin. Her şeyleri farklı. Senin odan için 50 serisi rahatlıkla yeter. Hangi modeli alırsan al 50 serisinden büyük almana gerek yok.
  • mitsubishi electric msz-sf42 nakit ne kadara geliyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.