Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
29.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: narsess

mitsubishi electric msz-sf42 nakit ne kadara geliyor acaba?

~3000TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitsubishi electric msz-sf42
  • Komşuyla ortak klimaya mı girsek napsak geçmiyor bu sıcak yaz ayları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukai.

Komşuyla ortak klimaya mı girsek napsak geçmiyor bu sıcak yaz ayları

• istanbul maltepe Mitsubishi MSZ-HJ25VA/MUZ-HJ25VA Standart veya ,MSZ-SF25VE/MUZ-SF25VE Süper DC düşünen varmıdır ???
  • bende bugun bayıye gıttım MSZ-HJ35VA 12binlik düşünüyorum bi arkla anlastık ortak alalım dedik ama klimanın özellikleri yarar mı yaramaz mı bilgi verebilecek bir arkadas warmı? rica etsem teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

bende bugun bayıye gıttım MSZ-HJ35VA 12binlik düşünüyorum bi arkla anlastık ortak alalım dedik ama klimanın özellikleri yarar mı yaramaz mı bilgi verebilecek bir arkadas warmı? rica etsem teşekkurler

HJ serisi ME kalitesine göre tel maşadır.Piyasada alt pazardan pay kapma taktiği için yapılmış bir ürün.O paraya daha güzel mallar var bu piyasada.ME aldım diye kendinizi kandırırsınız.

• ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt
    ME alacaksanız en az SF modeli almalısınız.
  • mbirol kullanıcısına yanıt
    Hadi ya her m.e. klima değildir diyorsunuz yani su tel masa olayını biraz acarmisin mbirol ne gibi bi dandiklik bu ve bu piyasada 2000 civarına alınabilecek marka model önerebilir misin bana 12btu

• bps B kullanıcısına yanıt
    Bps kardeş doğru diyorsunda bütçeyi zorluyor ya 2000 TL civarına m.e. alaçam diye sevinmistim yoksa o kdrda çıkamam bütçeyi bana 1800 2000 civarı klima önerir misiniz arçelik 124410 modeline baktım 1900tl değer mi mesela ?

Zibro, Fujitsu, Midea, haier gibi markalara bakabilirsin.
  • bps B kullanıcısına yanıt
    bu markaları ilk defa duyuyorum servis yaygınlıgı nasıldır bı sıkıntı olsa nasıl halledılır mı hemen servıste onemlı sonucta
  • Halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 27 Temmuz 2014; 20:18:22 >
  • Merhaba. Ben de MSZ-SF42VE modelinden almak istiyorum. Başka alıcak varsa kampanyadan yararlanabiliriz. İstanbuldayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bllbcr -- 22 Temmuz 2014; 16:21:31 >
    Yaşadığın yerde bakacaksın servis varsa al. Servis olmayan yerlerde alınmaz.
  • arkadaşlar ADANA dan 18 btu luk bir model dusunuyorum. pm atın görüşelim.
  • Batman'da bir ürün alsan iki tane almışsın gibi indirim uyguluyorlar. Ben kendim msz gf71ve klimayı aldım 5 bin tl'ye aldım. Yüzde 18 indirimli fiyatı 6.750 tl, ikinci ürün yüzde 50 ile 3.985 tl'dir normalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eleminelemin

Batman'da bir ürün alsan iki tane almışsın gibi indirim uyguluyorlar. Ben kendim msz gf71ve klimayı aldım 5 bin tl'ye aldım. Yüzde 18 indirimli fiyatı 6.750 tl, ikinci ürün yüzde 50 ile 3.985 tl'dir normalde.

hoca m sen 2 adet msz gf71 mi aldın 5000 tl ye nasıl yani?
  • ahmetdoger2 A kullanıcısına yanıt
    bir adet msz gf71ve aldım.Sanırsam yüzde 18 ile yüzde 50 toplayıp ( %18+%50=%68 ,yüzde 68'in yarsı yüzde 34) ikiye bölüp fiyat çıkardılar. Yani yüzde 34 ile indirimle almış oldum. Bu indirim dışında biraz da pazarlık yaptım,biraz daha indirdim.
  • arkadaşlar ikinci ortağı bulamazsanız istanbul ataşehir bayi ile görüşün ben buradaki bir arkadaşın tavsiyesiyle görüştüm ertesi gün bana dönüş yaptılar. almak istediğiniz bütün modeller var ellerinde ef-50 serisi bile vardı. almak isteyenleri eşleştirip fiyat çıkartıyorlar. tek fark kargo bedeli ekleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.