Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
29.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalya konyaaltındayım.28 metrekare salonum var.öyle çatıkatı falan değil.önceliğim ısınma bebek var evde.ama yazdan alayım diyorumki ramazanda da nasiplenelim.shira ile sf serisi arasındayım.esas problem 42 yetermi yoksa 50 mi almalıyım.
    Bu arada ben çok anlamadığım için zhara almıştım bebek odasına 15 metrekareye 12lik vermişlerdi.ısıtma harika idi faturada iyi geliyordu.ama oda boyutu büyüyeceği için çok yakmasından korkuyorum.kçük odaya bakanlar için önerebilirim.
  • Kampanya uzadımı bilen var mı?
  • kskozz K kullanıcısına yanıt
    42 yeter artar bile.
  • izmirdeyim ückuyular lojmandayım bina mantolu ara kat me msz sf-42 yeter diye düşünüyorum (yukarıda bps nin yazdıgı gib).
    kampanyadan beraber yararlanabilecegim arkadas arıyorum. yoksa demirdokum a410 18000 btu invertor dusunuyorum.
    tesekkurler simdiden...
  • twofaceofmirror T kullanıcısına yanıt
    mrb ben msz sf 42 dusunuyorum 2850 tlye gelıyor nakıt.... siz uckuyular lojmanında oturuyorum astsubayım.
  • Anadolu yakasında, SF42VE modeli için ortak arıyorum.
  • bayileri dolaşıp numara bırakın. yolumun üstündeki 4 bayiye telefonumu bıraktım, ertesi gün öğlen aradılar ve bende satınaldım. kampanya 28 ine kadar devam ediyormuş.
  • vmc005 V kullanıcısına yanıt
    Kampanya 31 'ine kadar..

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIESEL

@hackintosh ile bu gün fh35ve serisinin siparişini verdik haftaya salı kurulum var , burdan teşekkürümü sunuyorum kendisine :) bayağı bi kara geçtik, on numara bir ürün aldık..

Klimalarınız nasıl? Memnun musunuz? Düşük modellere göre fark değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Ben ilk defa klima sahibi olduğum için kullanımı sadece bu klima üzerinden yazabilirim soğutma performasını kıyaslayacağım bir durum net olarak yok. Ama ilk izlenimlerimi anlatayım.

Klimanın soğutma performansı kumanda da açma düğmesine basınca flaplar açılıp üfleme poziyonuna gelince 3-4 saniyede serin hava üflemeye başlıyor. ya kompresör çok hızlı soğutuyor yada hazırda soğuk gaz bekliyor tam olarak bilemeyeceğim.

Klimanın teknolojik özelliklerine gelirsem. Kumanda üzerinde bir çok düğme var ama benim kullandığım 3-4 fonksiyon.
    - Flapları ayrı ayrı aşağı-yukarı, sağ-sol ayarları konumlandırmak
    - Natural Wind (Doğal rüzgar)
    - Otomatik fan devri
    - On-Off time

(I see sensörü kullanmadım)

Flapları ayrı ayrı ayarlamak kullandığım oda için çok kullanışlı oluyor. Oda 26m2 ve tam olmasada L şeklinde iç ünite cam kenarına montajı yapıldı. Oda içerisine üfleyecek havanın 1.flapını yukarı kaldırıyorum L nin kısa kenarı 2. flapını hafif yere eğimli yapıp havayı sola oda içerisine yönlendiriyorum. Soğuk hava yukarıdan ve yerden geliyor. Soğumayı daha çabuk hissediyorum.

Fan devrini otomatikte tutmak bizim evdekiler için ideal. Çünkü klima kullanmayı bilmiyoruz. Fan devrini son kademeye alıp ev çok soğudu deyip kapatıyorlar soğuk hava çarpmasın diye. Otomatik fan devri belirli bir süre yüksek devirde üfleyip sonrasında kendini ortama uyduruyor ve sessiz moda kadar düşüyor. Oda içi derecesini ayarlamak için arada sırada 1. ve 2. kademe fan sesine kadar çıkıyor. Sessiz mod gece vakti sessiz değil. Ses takıntınız varsa kol saatiniz yatak başında duruyorsa saniye sesinden biraz az duyuluyor. Klima ve yattığım mesafe neredeyse 3-3,5mt mesafede.

Natural wind bence çok güzel bir özellik klima beni çarpacak diyenler için birebir. Bildiğimiz rüzgar gibi fan devrini 10 - 15 saniyede bir yükseltip sessiz moda düşüyor. Sürekli soğuk havaya maruz kalmıyorsunuz. Test için flapları kendime bakacak şekilde ayarladım ve natural winde de çalıştırdım. Neredeyse hiç rahatsız olmadım.

On-Off time iki farklı anlamı var. Sadece OFF tuşuna basarsanız klimanın kapanacağı saati 10 dakiklar halinde arttırabiliyorsunuz. İlk kullanıdığım zamanlar sabah uyanmadan 10 dakika öncesine ayarlamıştım ve klima kapalı halde uyanmıştım. ON tuşu ise klimanın çalışacağı saati yine 10 dakika olarak ayarlıyorsunuz. ON ve OFF sistemi aynı anda kullanılıyor. Yatmaya hazırlanmadan önce ON 23:10 - OFF 06:30 olarak ayarlıyorum. ON özelliği işin biraz tembellik tarafı oluyor.

Klimanın dış ünitesi gerçekten çok sessiz. Ses komşuları rahatsız edermiye çok düşünüyordum. Montaj yapıldıktan sonra iç ortamı 22C ayarlayıp dış ünitenin sesini dinlemeye gettiğimde sesi neredeyse hiç duymadım. Yanyana gece iki kişi fısıldayarak konuşsa dış ünitenin sesinden rahatsız olmaz. Bazen çalıştığını sadece dış ünitenin üzerine elimi koyduğum zaman anlıyorum.

Şimdilik benden bukadar.

Klima bence hakkını veriyor.

• vmc005 V kullanıcısına yanıt
    garanti olayını nasıl hallediyorlar (fatura 2 kisinin adını yazamayacaklar ya o acidan soruyorum)

ben 2 farklı bayiye bu öneriyi sordugumda garanti açısından sorun cıkacagindan distribütör bu olaylara çok karşıymış ..Aradadığım 3.bayi de böle birşeyi ilk kez duyuyordu.

istanbul /avrupa yakasındayım hangi bayiden hallettiniz siz ?
  • Ankaradayim Krigamine 12000 veya 15000 alicam acil..

http://www.klimaplus.com.tr/urunler/ev-ofis-klimalari/split-klimalar/msz-fd-kirigamine-duvar-tipi-split-klima-serisi.aspx

Ayni model veya buna yakin model dusunen ortak arıyorum. Fatura konusunda esnek olabılırım.

Ilgılenenler PM atsın faydalanalım su kampanyadan beraber.
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Klima garantisi fatura ile ilişkili değildir.

Bana gelen servis klimama ait seri ve model no yazıp bana garanti belgesi bıraktı. Belgenin üzerinde benim adım yazıyor. Fatura üzerinde ortak aldığım kişinin adı yazıyor.
    Garanti bakımından herhangi bir sorun yoktur.

Klimaplus gereken kolaylığı sağlıyor.
    Farklı şehirlerden klima alanların montajlarını bile bulunduğu ile yönlendiriyor.

Bayiilerin işgüzarlığıdır bence.
  • hackintosh H kullanıcısına yanıt
    bu içimi rahatlattı dostum ..ancak yetkili satıcısı önerisi istiyorum artık bunu çok kolay bir şekilde halledebilecegim ..1800 tl bütçemi 2400 tl yaptım sırf Mitsubishi alabilmek icin

klimaplus , bakırköy ve bahçelievler satıcılarına**sormuştum dedigim gibi yaklaşmışlardı ..Öneri bekliyorum istanbul / avrupa yakası icin.

** soydan teknik ve atom klima müh ..aradıklarımdı. (aklımda kalanlar)

SRK35ZMP-S-S1

SRK35ZJ-S -

SRK35ZJX-S

bunlardan hangisi bütçemi karşılarsa artık ..mp oluyor da ,,zj-s bir arkadaş 2400 'e aldım demişti boşuna heyecan yaptık keza benzer fiyattan bahseden yok aletin satış fiyat 3300 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 10 Temmuz 2014; 10:32:47 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Senin baktığın klimalar Mitsubihi Heavy Indstries. Kampanyada bahsedilen marka Mitsubihi Electric. http://www.klimaplus.com.tr/ Ürünlere bu siteden bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

bu içimi rahatlattı dostum ..ancak yetkili satıcısı önerisi istiyorum artık bunu çok kolay bir şekilde halledebilecegim ..1800 tl bütçemi 2400 tl yaptım sırf Mitsubishi alabilmek icin

klimaplus , bakırköy ve bahçelievler satıcılarına sormuştum dedigim gibi yaklaşmışlardı ..Öneri bekliyorum istanbul / avrupa yakası icin.

SRK35ZMP-S-S1

SRK35ZJ-S -

SRK35ZJX-S

bunlardan hangisi bütçemi karşılarsa artık ..mp oluyor da ,,zj-s bir arkadaş 2400 'e aldım demişti boşuna heyecan yaptık keza benzer fiyattan bahseden yok aletin satış fiyat 3300 tl.

Bahsi geçen Mitsubishi Electric markası. Senin baktığın modeller Mitsubishi Heavy Industry markasına ait. Birbirleriyle alakaları yok.

• interwap kullanıcısına yanıt
    yok doğru klimalarla ilgileniyordum yanlış serileri yazmışım :D

alacagim sf35 yada ef35 ..

http://www.momentklima.com.tr/tayosis/images/FiyatListesi/D15.pdf

http://www.momentklima.com.tr/tayosis/images/FiyatListesi/D16.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

yok doğru klimalarla ilgileniyordum yanlış serileri yazmışım :D

alacagim sf35 yada ef35 ..

http://www.momentklima.com.tr/tayosis/images/FiyatListesi/D15.pdf

http://www.momentklima.com.tr/tayosis/images/FiyatListesi/D16.pdf

Kampanya fiyatı
    sf35 2655 TL
    ef35 3582.5 TL

• Ben MSZ-FH25VE modelinin minimum btu değerinin neden o kadar fazla olduğunu anlamadım. MSZ-FH35VE, MSZ-FH25VEHZ ve MSZ-FH35VEHZ minimum çıkışı 2730 btu ama MSZ-FH25VE 4777 görünüyor. Yurtdışındaki sitelerde de aynı değerlere ulaştım. Bana mantıklı gelmedi. Bu değerler doğru mudur?

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya
  • kylixturk K kullanıcısına yanıt
    Değerler doğru. Verimlilik kriterlerini tutturmak için yaptıklarını zannediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bps -- 10 Temmuz 2014; 16:18:31 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.