Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
29.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba yok mu Kocaeli den klima alacak ME FH25VE için ortak arıyorum PM atabilirsiniz
  • İzmir için klima alacaklar varsa mesaj atarsa sevinirim. gaziemir çevresi.
  • Mitsubishi Electric’ten çifte yaz kampanyası
    23.05.2014

Bir klima alan KDV ödemiyor,ikinci klimada yüzde 50 indirim uygulanıyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte sıcak havalarda müşterilerine konforun keyfini yaşatmak isteyen Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, yeni bir kampanya başlattı. 7 Mayıs – 30 Haziran 2014 tarihleri arasında Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nden bir klima alanlar KDV ödemiyor, aynı anda iki klima almak isteyenler ise ilk klimanın KDV indirimine ek olarak ikinci klimayı yüzde 50 indirimle alıyor.Üç ürün alanlara ise üçüncü ürünlerinde yine KDV indirimi yapılıyor. Yüksek elektrik tasarrufu sağlayan ve Sezonsal Verimlilik Kriterlerine göre A, A+, A++, A+++ enerji sınıfında yer alan Mitsubishi Electric Klimalar, kampanya boyunca Yapı Kredi World Kart’a peşin fiyatına vade farksız 9 taksitle satışa sunuluyor.

Mitsubishi Electric Klimalar yaz kampanyasıyla daha da tasarruflu

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Yaz Kampanyası, Kirigamine Inverter Duvar Tipi Split Klima Cihazlarında (MSZ FH 25/35/50 VE/VEHZ), Kirigamine Zen Inverter Duvar Tipi Split Klima Cihazlarında (MSZ EF 25/35/42/50 VEW/VEB/VES), Deluxe Power Inverter Duvar Tipi Split Klima (MSZ SF 25/35/42/50 VE; MSZ-GF 60/71 VE) ve Comfort Inverter Duvar Tipi Split Cihazlarda (MSZ HJ 25/35/50 VA) geçerli.

Yazın bunaltıcı havasından kurtulmak ve evinin her köşesinde A+++ serinlik ve konforu yaşamak isteyenlerin tercihi olan Mitsubishi Electric Klimalar, enerji tüketiminde sağladığı avantajlar sayesinde kullanıcının masraflarını da azaltıyor. Mitsubishi Electric Kalitesi’ni (MEQ - Mitsubishi Electric Quality) garantileyen Mitsubishi Electric Klimalar, çevreye ve insan sağlığına duyarlı.

Kampanya detayları:

Kampanya 30 Haziran 2014 tarihine kadar geçerlidir, stoklarla sınırlıdır. KlimaPlus A.Ş. kampanyayı haber vermeksizin sonlandırma hakkını saklı tutar. Kampanya dahilinde olan ürünlerimizden 1.ürün alımlarınıza KDV bizden kampanyası, 2.ürün alımlarınızda %50 indirim kampanyası uygulanacaktır. İki ürünün de aynı fatura üzerinde olması durumunda ikinci ürüne %50 indirim uygulanır. Ayrı faturalarda aynı kişiye satılan ürünlere %50 ikinci ürün indirimi uygulanmaz. Aynı fatura üzerinde üç ürün olması durumunda 3. ürüne %50 indirim uygulanmaz ancak KDV indirimi uygulanır. Fatura üzerinde fiyatı düşük olan ürünler her zaman ikinci ürün olarak değerlendirilir ve %50 ikinci ürün indirimi fiyatı düşük olan ürünlere uygulanır. Inverter Döşeme Tipi Cihazlar (MFZ KA 25/35/50 VA); S ve P serisi Mr Slim Cihazlar ve Multi Cihazlar bu kampanyaya dahil değildir. 9 taksit Yapı Kredi bankası World kart ile yapılacak ödemeler için geçerlidir.

(Bursadan Alacak Arkadaşlar Varsa PM )

• arkadaşlar izmir karşıyakadan sf50ve için ortak arıyorum.yok mu kampanya bitmeden faydalanacak?
  • http://www.momentklima.com.tr/tayosis/images/FiyatListesi/D16.pdf

http://www.momentklima.com.tr/tayosis/images/FiyatListesi/D17.pdf

anlam veremediğim aynı ürünler çok fiyat farkı var 2 ayda fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizpasha -- 18 Haziran 2014; 1:16:27 >
  • cengizpasha kullanıcısına yanıt
    Fiyat listesinin biri mono split diğeri multi split klima fiyatı. Multi splitlerde iç ünitenin fiyatı ayrı dış üniteninki ayrıdır. ikisini toplaman gerekir. Fiyat farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

Fiyat listesinin biri mono split diğeri multi split klima fiyatı. Multi splitlerde iç ünitenin fiyatı ayrı dış üniteninki ayrıdır. ikisini toplaman gerekir. Fiyat farkı yok.

teşekkürler

ben klima seçimimi farklı bir markadan yana kullandığım için bursalı arkadaşlar başka bir kanki bulmak durumundalar saygılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizpasha -- 20 Haziran 2014; 0:08:21 >
  • 2 hafta boyunca Mitsubishi.E. haricinde başka bir klima arayışına girdim
    Toshiba,Panasonic.Mitsubishi.Heavy vb. fakat iç ve dış üniteden ses-soğutma ve ısıtmada yetersizlik,arıza ve servisle ilgili birçok şikayetle karşılaştım.
    M.E. kampanyasındaki indirimin gayet cazip olduğuna karar verdim.
    İstanbuldan almayı düşünen bir arkadaş varsa model vb. konularda ortak bir yol bulabiliriz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkateo -- 21 Haziran 2014; 20:47:32 >
  • Antalyadan MSZ SF25 9000 BTU almayı düşünüyorum. aynı modeli almayı düşünen varsa PM atabilir..
  • hocam bu nasıl oluyor detay verir misiniz? karşıyakada ailem oturuyor klima bakacaklar 18.000 lik inverter tipi. varsa nerden alınıyor mitsubishi bayisinden mi? detayları yazarsanız.
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    ME bayisinden.
  • Merhaba yok mu ortak klima alacak M.E. FH 25 kampanya bitecek
  • Beyler adana veya mersınden yokmu alalım kampanyanın son gunu
  • chokoprens01 C kullanıcısına yanıt
    Kampanyanın son günü 30 Haziran.

Benim klimalarım dün montajı yapıldı. Montaj yapan arkadaş mitsubihi electric Türkiye'ye kendisi geliyor. Bu kampanya klimaplus'ın stoklarını eritmesi için yapılmış bir kampayadır dedi. 30 haziran'dan sonra belki bayiyi merkez ile görüşüp aynı fiyattan alabilirsiniz. Malum stok eritecekler yoksa nasıl biter.
  • Evet mitsubishi electric TR'ye bizzat kendisi geliyor.. Ama Klimaplus'ın stoklarını eritme gibi kaygısı yok ve olmucağını düşünüyorum.. Çünkü Mitsubishi Electric Türkiye'ye gelmesi Klimaplus 'ı kendi bünyesine katarak oluyor.. (geçenlerde 1-2 ay önce gazetede okumuştum).. Sonuçta klimaplus'ın servis ağı, stokları vs.. ME Türkiye ile devam edeceği yazıyordu... bundan dolayı bende dahil biraz acele etmek lazım

Evet arkadaşlar bende 12.000 btu Kirigamine Zen serisi EF35VE almak için ortak arıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forzaGilles -- 22 Haziran 2014; 22:31:03 >
  • forzaGilles kullanıcısına yanıt
    iki tane alınca ne kadara geliyor? bu klima göze hitap eden türden, normal tiplere bakmak daha mantıklı.
  • istanbul - maltepe'de 12.000btu inverter cihazla için ortak arıyorum.
    örn.http://www.aloklima.com/index.php?sayfa=urun&uid=54&kid=18
  • cemsch C kullanıcısına yanıt
    iki tane alınca tanesi 3000 TL. ye geliyor.. Evet tasarımı göze hitap eden türden.. Ancak benim bunu seçmemin sebebi tasarımı değil..

Aslında bende bu ürünün bir alt modeli olan deluxe power serisi SF35 modelini alıcaktım ama o klimanın özellikleri bir önceki modeline göre bi çok özelikkleri kısıtlanmış/düşürülmüş.. Örneğin max. btu kapasitesi düşürülmüş., yine eski modeline göre elektrik sarfıyatı yükseltilmiş., çektiği akım/amper değerini bile yükseltmişler..(ki bence almamanın en büyük sebebi bu.. bi cihazın akım/amper değeri ne kadar yüksek ise o kadar çok elektrik harcar) !! Sonuçta yeni çıkan bir ürünün özellikleri eski ürüne göre iyileştirmeler yapılır ama SF serisinde bu böyle değil :( bu sebebten bende EF35 modeline yöneldim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rontx

Antalyadan MSZ SF25 9000 BTU almayı düşünüyorum. aynı modeli almayı düşünen varsa PM atabilir..

Tanesi 2325 TL ye gelecek. .yok mu ortak olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaradayım.Klima almayı düşünen varsa yanına 2. Kişi olurum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.