Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
29.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok klima 0 derecenin altında doru dürüst çalışmazken, me bu konuda bence başarılı. Hava soğudukça ısıtmada verimin düşeceği çok açık. Ama ME -15 derecede hala iyi ısıtma yapabiliyorken, çok övülen ve Neredeyse Me, daikin'le yarıştırılan bazı markalar -5 derecede bile şişiyor. bunlarıda unutmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

tildoldum Birolun alt bayisimisin seni tanımıyorum demişti ama mutlak tanır sende eski bir me ci ve yeni haierci olduğuna göre.

burda pislik yapıp klima alanların midesini bulandırmayın. sizinde kampanyanız olur sizde çok satarsınız ozaman. bende burda me den komisyon alıyorum hani engel olmayın ekmeğime. japon mafyasıyla çalışıyorum haberiniz olsun

yahu kardeşim şakayı bir yere korsak bu me de hiçmi teknoloji yokta bukadar düşük kapasitede test ettirsin cihazlarını.

hadi ülkemizde - 15 leri devamlıda görmeyeceğiz alan arkdaşlar bundan etkilenmezde. artı derecelerde zaten durumal oldukça iyi hatat hesap edilse ME heryerdede uçar bu değerleriyle hakkınca. istanbulda 2 + ise izmirde 3-4 artı olur. sistemin böyle olduğunu sende Birol ustada söylüyorsun.

sen diyorsunki mr slimler var. bir bulsana onalrı nerde varmış bence yoktur mbirol ustada zamanında var hala diyordu ama onunda araştırdığına inanmıyorum. bunların hepsi bence mr slim geçiyor.

diyorsun daikin shira 3500 tl e iki gün sona kampanya bitince me de gene zamlı satılacak .

bu işte bir bit yeniği var bence arkadaş test meset bana göre masal o değerler verildiyse euroventçe bence geçerlidir üsttede dediğim gibi en azından üslkemizde sorun olmaz çok soğuk ülkeler düşünsün.

neysede her ne olursa olsun bu euroventte böyleyse bence hiç bir şeyin hükmü yok.

msz eflerin değerlerini tam inceleymedim ama -20 lerde çalışan tablolar düşük evet.

bunda şuda dikktimi çekti veh serileri yani eski vabhlar bilirsin. -20 ler 25 lere kadar çalışabilen ürünler genelede düşük yani bence çok daha iyice incelemek lazım. bendede bilgi haliyle sizler kadar yok.

bakalım ne olacak durumlar gelecekte. A+larmı öne çıkacak acaba toplam tüketimmi bence A+ durmları öne çıkacak yoksa bukadar tahmin etmiyorum bu durumları..

daikin yeni gazlı r32 miydi inceledinizmi en süper klima o şuanda ururu sarara bakalım nezaman gelecek Türkiyeye.

en basit V serisini bile getirmedikleirne göre. onu getirirlerse kaça satıcaklar. baya şeyler rütuşlanacak anlaşılan. bu dönemler tüm firmalar içinde geçiş dönemleri olabilir.

Evet Birol lun yan bayisiyimmm..

Bu arada + 7 COP de de kaçırdığınız bir durum var.5 kw lık makineyi 4,2 kw ta test ederseniz zaten +7 de de COP yüksek çıkar.Yani arabanın gazına basmayacaksın,sonrada az yaktı diyeceksin.Aynı hikaye. Bırakın beni de siz ME sorun asıl neden 4,2 kw ta test ettirmişler..

@bps arkadaş siz okuduğunuzu da anlayamıyorsunuz galiba ,yahu hani -15 ne iş yapıyor.Elektrikli soba COP 1, 5000 TL verip klima alacaksın COP 1,9 .Bırakın bu ayakları.Çuvalladığı ortada.

Ha bağırıp çığırmasınlar -15,-20 diye. Bu havalarda klima dan bir cacık olmaz...Hangi marka olursa olsun...

• İşte bu!!!Gazın kralı...Ver gazı..
     Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiltoldum -- 7 Haziran 2014; 17:31:43 >
  • ME alan arkadaşlar, garanti kaç yıl SF serileri için ya da model farkediyor mu acaba? Bana bir bayi 3 yıl dedi, diğerleri 2 yıldır, biz ekstra 1 yıl daha veriyoruz firma kalitesi nedeniyle diye belirtti ancak doğru mudur? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiltoldum

quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

tildoldum Birolun alt bayisimisin seni tanımıyorum demişti ama mutlak tanır sende eski bir me ci ve yeni haierci olduğuna göre.

burda pislik yapıp klima alanların midesini bulandırmayın. sizinde kampanyanız olur sizde çok satarsınız ozaman. bende burda me den komisyon alıyorum hani engel olmayın ekmeğime. japon mafyasıyla çalışıyorum haberiniz olsun

yahu kardeşim şakayı bir yere korsak bu me de hiçmi teknoloji yokta bukadar düşük kapasitede test ettirsin cihazlarını.

hadi ülkemizde - 15 leri devamlıda görmeyeceğiz alan arkdaşlar bundan etkilenmezde. artı derecelerde zaten durumal oldukça iyi hatat hesap edilse ME heryerdede uçar bu değerleriyle hakkınca. istanbulda 2 + ise izmirde 3-4 artı olur. sistemin böyle olduğunu sende Birol ustada söylüyorsun.

sen diyorsunki mr slimler var. bir bulsana onalrı nerde varmış bence yoktur mbirol ustada zamanında var hala diyordu ama onunda araştırdığına inanmıyorum. bunların hepsi bence mr slim geçiyor.

diyorsun daikin shira 3500 tl e iki gün sona kampanya bitince me de gene zamlı satılacak .

bu işte bir bit yeniği var bence arkadaş test meset bana göre masal o değerler verildiyse euroventçe bence geçerlidir üsttede dediğim gibi en azından üslkemizde sorun olmaz çok soğuk ülkeler düşünsün.

neysede her ne olursa olsun bu euroventte böyleyse bence hiç bir şeyin hükmü yok.

msz eflerin değerlerini tam inceleymedim ama -20 lerde çalışan tablolar düşük evet.

bunda şuda dikktimi çekti veh serileri yani eski vabhlar bilirsin. -20 ler 25 lere kadar çalışabilen ürünler genelede düşük yani bence çok daha iyice incelemek lazım. bendede bilgi haliyle sizler kadar yok.

bakalım ne olacak durumlar gelecekte. A+larmı öne çıkacak acaba toplam tüketimmi bence A+ durmları öne çıkacak yoksa bukadar tahmin etmiyorum bu durumları..

daikin yeni gazlı r32 miydi inceledinizmi en süper klima o şuanda ururu sarara bakalım nezaman gelecek Türkiyeye.

en basit V serisini bile getirmedikleirne göre. onu getirirlerse kaça satıcaklar. baya şeyler rütuşlanacak anlaşılan. bu dönemler tüm firmalar içinde geçiş dönemleri olabilir.

Evet Birol lun yan bayisiyimmm..

Bu arada + 7 COP de de kaçırdığınız bir durum var.5 kw lık makineyi 4,2 kw ta test ederseniz zaten +7 de de COP yüksek çıkar.Yani arabanın gazına basmayacaksın,sonrada az yaktı diyeceksin.Aynı hikaye. Bırakın beni de siz ME sorun asıl neden 4,2 kw ta test ettirmişler..

@bps arkadaş siz okuduğunuzu da anlayamıyorsunuz galiba ,yahu hani -15 ne iş yapıyor.Elektrikli soba COP 1, 5000 TL verip klima alacaksın COP 1,9 .Bırakın bu ayakları.Çuvalladığı ortada.

Ha bağırıp çığırmasınlar -15,-20 diye. Bu havalarda klima dan bir cacık olmaz...Hangi marka olursa olsun...

bırakamam seni yetkili bir abiye benziyorsun.

yahu amma sevindirik olmuşsun zorun 2500-3000 btumu senin. ben bu yüzden kolay kolay 15 lük klima bile tavsiye etmiyorum.

yapılan testi neden eurovent yapmış bende onu sordum ya sana. nasıl güveneceğiz eurovent e..

me babamın oğlu değil ben euroventi çözmeye çalışıyorum artıkın..

şu konuyu keşke esiden sen olsyadında daha önce açsaydık geçen senelerde 50 kre dedim inceleyeim gerek görülmedi ozmanalr tartışılsaydı baya yol alınır euroventinde samimiyeti ortaya çıkardı. sen istediğin kadar euroevent dorğu söylüyor desende benim gözümde bitmiştir artık. cacığa hıyar bile olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hackintosh

Bu kampanya hepimiz için iyi oldu.
    Ürünleri tek tek almaya kalkınca araba parası verecek durumdayken şimdi yarıdan fazlası cepte kalıyor.
    ME teşekkürler.

DIESEL hayırlı olsun.

iki tarafa da taksit yaptılar mı?
  • Abiler bir birliktelik olsada bizde faydalansak diyorum.Bu mitsubıchi elektrik iyi klima imiş.Bana 9 yeter.Varsa katılırım ortak.
  • tracy kullanıcısına yanıt
    Tabiki payınıza düşen neyse taksitlendire biliyorsunuz. Bende garanti bonus olduğu için 5 taksit yaptılar. World de aynı alışverişte 9 taksit yapıyorlar. Hem bonus hem world aynı anda takistlendiriliyor.
  • sibopp kullanıcısına yanıt
    Almak istediğin modeli belirtirsen sonuca çabuk ulaşırsın.
  • quote:

Benim para belli 1500 lira.Çok seçenek yok sanırım.en uygun fiyat..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sibopp

quote:

Benim para belli 1500 lira.Çok seçenek yok sanırım.en uygun fiyat..

bu şekilde kampanyalı alınca bile en ucuzu 1932liraya geliyor
    hj25va 9000btu
  • tracy kullanıcısına yanıt
    Tanesi 1.737 liraya geliyor.
  • 1700 liralar bana uyr varmı ortak alıncı

• Merhaba arkdaşlar. İstanbul Avrupa yakasında (Şişli-Beyoğlu) oturuyorum. Delux Power SF-35VE almayı düşünüyorum. Almayı düşünen varsa iletişime geçsin.
  • Balıkesir merkezde 9000btu'luk SF25VE almayı düşünen varsa benimle iletişime geçsin.

• 30 metrekare salon icin kaclik klima almam gerekli hesaplamalara gore 14000 ediyor hangi klimayi tavsiye edersiniz istanbuldaym 12 binlik bana yeter mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun bölge, evin izolasyonu ve güneş görüp görmemesine göre değişir.
  • MSZ-SF35VE modelinden almak istiyorum,İstanbul'dayım. iletişim için P.M. lütfen.
  • 12000 btu için İstanbul Anadolu veya Avrupa yakasındaki arkadaşlarla ortak olabilirim. krigamine veya deluxe power almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkateo

MSZ-SF35VE modelinden almak istiyorum,İstanbul'dayım. iletişim için P.M. lütfen.

aynı modelden düşünüyorum 5300 tl fiyat verdiler ikisi için... adedi 2650 tl ye geliyor , anadolu yakasındayım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.