Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
29.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: economist52

seneler önce bir şey duymuştum.Hani beyaz eşya seti kampanyaları var.Çamaşır mak., bulaşık mak., buzdolabı, davlumbaz, fırınlı ocak bir arada.Bu tip kampanyalar için üretilen ürünlerin kalitesi normal fiyata satılan aynı üründen daha düşük oluyor muş.Fabrika bu kampanyalara göre (yani parasına göre kaliteli yada az kaliteli) ürün üretiyormuş.Ben inanmamıştım ama aklımın bir köşesinde kalmış.Bu konuda bilgi sahibi olan ustalar eğrisini doğrusunu yazarlarsa aydınlanır, bilgileniriz
    Bu kampanyadan klima alan ve montajı yapılan arkadaşlar klimalarınız hangi ülkede üretilmiş bir bakabilirmisiniz rica etsem?..Yorumlarınızı bekliyoruz

Bunlarda öyle bir durum söz konusu değil çünkü bütün klimalar kampanyaya dahil. Sadece belli modeller kampanyaya dahil olsaydı o modellerin kalitesinden şüphe ederdik. Me'ler Tayland üretimi.

• edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc63 -- 1 Temmuz 2014; 2:36:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.klimaplus.com.tr/kampanyalar/mitsubishi-electric-ten-cifte-yaz-kampanyas%C4%B1.aspx

antalyadayım. ben de 18lik almak istiyorum ama fiyat listesini bulamadım.
  • Kocaeli/Gebze FH25VE için ortak arıyorum PM atabilirsiniz
  • maximillano1 kullanıcısına yanıt
    Fiyat Listelerini aşağıdaki linklerde mevcut.

http://www.momentklima.com.tr/tayosis/images/FiyatListesi/D15.pdf
    http://www.momentklima.com.tr/tayosis/images/FiyatListesi/D16.pdf
  • @hackintosh ile bu gün fh35ve serisinin siparişini verdik haftaya salı kurulum var , burdan teşekkürümü sunuyorum kendisine :) bayağı bi kara geçtik, on numara bir ürün aldık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkeze hayırlı olsun me nin diğer şehirlerdende bu şekilde satışa ok vermesi iyi bir gelişme önceden söz gelimi izmirden aldığın klimayı istanbulda taktıramazdın demek kampanya durumuna binaen bu açılımı sağlamışlar.
  • MSZ-SF35VE modelini almak istiyorum yer çanakkale ortak almak isteyen varsa bana ulaşabilir.
  • DIESEL kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya hepimiz için iyi oldu.
    Ürünleri tek tek almaya kalkınca araba parası verecek durumdayken şimdi yarıdan fazlası cepte kalıyor.
    ME teşekkürler.

DIESEL hayırlı olsun.
  • Ben hala karar verememiş olsam da Krigamine Zen modelinin 12.000Btu olanından alacağım büyük ihtimal. Forumda bir arkadaş var almak isteyen ama pek acelesi yokmuş.
    İlgilenen varsa mesaj atabilir.

Benim alacağım model:

MSZ-EF35VEB - 12.000 btu 2 tane alınca adedi yaklaşık 3.000TL civarına geliyor
  • İstanbulavrupa yakasından almayı düşünen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende kampanya bitmeden almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. ME-SF50 SEER Daikin Shira'dan iyi fakat EER değeri daha düşük. Excel hazırladım, fotosunu çektim, yorumunuzu rica ediyorum. Elektirik gidip gelmeler oluyor bizim burda ve ME'nin hassas olduğu, kartı yanarsa garantiye girmediği forumlarda ve şikayetlerde paylaşılmış.
    İst-Anadoluyu kasasında Serifali tarafındayım.(Ataşehire yakın)
     Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul anadolu yakasında olup 2100TL'ye kadar 12000 btu bir model almak isteyen varsa pm atabilir.
  • Yatak odası (18m2) ve kücük odaya (17m2) 2 adet SF25 aldım.
    40m2 salon için SF50 yada GF60 alacağım. GF60 biraz daha kuvvetli.
    Hangisi daha yeni model yada GF60 almak daha iyi mi? Oda güney cephe ölcüm sonucu SF50 yeterli kalır dendi.

Aslında merak ettiğim diğer bir konu hangisi daha verimli çalışacağı...
  • Antalyadan Krigamine Zen 12lik serisi alabilirim.
    Ortak olmak isteyen arkadas olursa PM lutfen.
  • ikoras kullanıcısına yanıt
    SF 50 daha verimli çalışır.
  • merhabalar;
    istanbul avrupa yakasından sf35 almayı düşünen varsa pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

SF 50 daha verimli çalışır.

Teşekkürler.
  • ME alacaklar buna dikkat etsin,almayın demiyoruz, sadece ne aldığınızı bilerek alın.
    ME diyorlar ya en iyisi,buyrun her serisinde ısıtmada test kapasitesi hem düşük,hemde -10,-15 lerde COP yerlerde geziyor..Ama kataloglarda ısıtma kapasitesi daha yüksek görünüyor.Doğrudur ,kapasite oralara kadar çıkabilir,ama eğerki o kapasitede test edilseydi o makineler c-d sınıfı çıkardı.Yani siz klimanızı nominal kapasiteye göre seçerseniz klimanız C-D sınıfı.

Aynı veriler bir çok marka içinde geçerli.Mesela Daikin Mira da da durum aynı iken,Shira da ise tamamen farklı.Shira nın ısıtma test kapasite değerleri soğutmadan daha yüksek.Neden mi dersiniz Çünkü o Daikin...Çakma değil.Tabi fiyatı da ona göre.12 lik Shira kampanyada bile 3500 TL lerde.

Acı olan ise ME EF bile alçak sürünmede???

Kimse sanmasın ki ME kötü,yada yapamamış.Ben daha kaliteli ve üstün makineleri olduğuna inanıyorum.Ama bize gelmiyor. Mr. Slim serileri vardır 10 numara makine ,ama tahmin ederim ki 12 makinesi 5-6 bin TL olurdu..

Özet şudur ki, markalara bu kadar para verenler çokta özel bir şey aldığını sanmasın??

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiltoldum -- 7 Haziran 2014; 10:35:13 >

• tildoldum Birolun alt bayisimisin seni tanımıyorum demişti ama mutlak tanır sende eski bir me ci ve yeni haierci olduğuna göre.

burda pislik yapıp klima alanların midesini bulandırmayın. sizinde kampanyanız olur sizde çok satarsınız ozaman. bende burda me den komisyon alıyorum hani engel olmayın ekmeğime. japon mafyasıyla çalışıyorum haberiniz olsun

yahu kardeşim şakayı bir yere korsak bu me de hiçmi teknoloji yokta bukadar düşük kapasitede test ettirsin cihazlarını.

hadi ülkemizde - 15 leri devamlıda görmeyeceğiz alan arkdaşlar bundan etkilenmezde. artı derecelerde zaten durumal oldukça iyi hatat hesap edilse ME heryerdede uçar bu değerleriyle hakkınca. istanbulda 2 + ise izmirde 3-4 artı olur. sistemin böyle olduğunu sende Birol ustada söylüyorsun.

sen diyorsunki mr slimler var. bir bulsana onalrı nerde varmış bence yoktur mbirol ustada zamanında var hala diyordu ama onunda araştırdığına inanmıyorum. bunların hepsi bence mr slim geçiyor.

diyorsun daikin shira 3500 tl e iki gün sona kampanya bitince me de gene zamlı satılacak .

bu işte bir bit yeniği var bence arkadaş test meset bana göre masal o değerler verildiyse euroventçe bence geçerlidir üsttede dediğim gibi en azından üslkemizde sorun olmaz çok soğuk ülkeler düşünsün.

neysede her ne olursa olsun bu euroventte böyleyse bence hiç bir şeyin hükmü yok.

msz eflerin değerlerini tam inceleymedim ama -20 lerde çalışan tablolar düşük evet.

bunda şuda dikktimi çekti veh serileri yani eski vabhlar bilirsin. -20 ler 25 lere kadar çalışabilen ürünler genelede düşük yani bence çok daha iyice incelemek lazım. bendede bilgi haliyle sizler kadar yok.

bakalım ne olacak durumlar gelecekte. A+larmı öne çıkacak acaba toplam tüketimmi bence A+ durmları öne çıkacak yoksa bukadar tahmin etmiyorum bu durumları..

daikin yeni gazlı r32 miydi inceledinizmi en süper klima o şuanda ururu sarara bakalım nezaman gelecek Türkiyeye.

en basit V serisini bile getirmedikleirne göre. onu getirirlerse kaça satıcaklar. baya şeyler rütuşlanacak anlaşılan. bu dönemler tüm firmalar içinde geçiş dönemleri olabilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.