Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
29.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forzaGilles

iki tane alınca tanesi 3000 TL. ye geliyor.. Evet tasarımı göze hitap eden türden.. Ancak benim bunu seçmemin sebebi tasarımı değil..

Aslında bende bu ürünün bir alt modeli olan deluxe power serisi SF35 modelini alıcaktım ama o klimanın özellikleri bir önceki modeline göre bi çok özelikkleri kısıtlanmış/düşürülmüş.. Örneğin max. btu kapasitesi düşürülmüş., yine eski modeline göre elektrik sarfıyatı yükseltilmiş., çektiği akım/amper değerini bile yükseltmişler..(ki bence almamanın en büyük sebebi bu.. bi cihazın akım/amper değeri ne kadar yüksek ise o kadar çok elektrik harcar) !! Sonuçta yeni çıkan bir ürünün özellikleri eski ürüne göre iyileştirmeler yapılır ama SF serisinde bu böyle değil :( bu sebebten bende EF35 modeline yöneldim..

bende SF35 düşünüyordum, böyle hinlik cinlik peşinde olduklarından haberim yoktu.

fujitsu klima distribütörü abkay ile olan ilişkimden dolayı aşağıdaki linkte teknik özellikleri olan 12.000BTU inv. olan cihazı (ASYG12LE) 2.200TL'ye tek çekim ve kargo, kdv, montaj vs dahil almaya karar verdim. özellikle ısıtma performansı (max 19.100btu) istanbul şartları için yeterli diyorlar, ege ve akdeniz bölgesindeki arkadaşlar ısıtma + soğutma amaçlı alacaksa fazla fazla işini görür.
    http://www.abkaygroup.com/asygle.html

• quote:

Orijinalden alıntı: rontx

quote:

Antalyadan MSZ SF25 9000 BTU almayı düşünüyorum. aynı modeli almayı düşünen varsa PM atabilir..

Tanesi 2325 TL ye gelecek. .yok mu ortak olacak..

hocam ben de antalyada yım arkadaşım alacak ortak arıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet 24 lük ve 1 adet de 12 lik inverter alıcam . 2 ortak bulursam uygun olur. antalyadayım.24 m2 lik mutfakta 12 lik 36 m2 lik salonda 24 lük kullanacağım

yok mu antalyadan acil 2 kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdoger2

1 adet 24 lük ve 1 adet de 12 lik inverter alıcam . 2 ortak bulursam uygun olur. antalyadayım.24 m2 lik mutfakta 12 lik 36 m2 lik salonda 24 lük kullanacağım

hocam ben de antalyadayim bize 9000 btu lazım

• ahmetdoger2 A kullanıcısına yanıt
    Sen zaten iki tane alacaksan ortağa ne gerek var. 36 m2 18.000 lik yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

Sen zaten iki tane alacaksan ortağa ne gerek var. 36 m2 18.000 lik yeter.

hocam 2 ortakla daha ucuza geliyor. 12 lik le 24 lük aynı fiyata değilki gerek olmasın. 18 lik yetmeyebilir. burası antalya ve güney cephe.şu anda lg multi klimam var 1 adet 24 lük 1 adet 12 lik takılı aynı anda 2 si çalışırsa ancak soğutuyor. gerçi mitsubishi soğutma kalitesi daha iyidir ama yinede zorlansın istemiyorum...
    aslında mitsubishi 12 lik oturma odamda var garantisi biitti. bu yıl 2 defa her biri 1 ay olmak üzere kışın çalışmadı. arıza verdi ve sonunda geçti.bu kış yine yaparmı bilmiyorum. servisler bilgisiz malesef. bana anakart ve kompresör arızası dediler değişmesi lazım dediler. 2500 lira civarı masraf çıkarttılar ben kabul etmedim. sonra kendiliğinden düzeldi. malesef servisler insanları mağdur ediyor çoğu...

• quote:

Orijinalden alıntı: nbdrkc1215

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdoger2

1 adet 24 lük ve 1 adet de 12 lik inverter alıcam . 2 ortak bulursam uygun olur. antalyadayım.24 m2 lik mutfakta 12 lik 36 m2 lik salonda 24 lük kullanacağım

hocam ben de antalyadayim bize 9000 btu lazım

güncel fiyat listesi hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?
  • ahmetdoger2 A kullanıcısına yanıt
    Bu konunun ikinci sayfasında fiyat listesi linki var.
  • ist anadolu yakasi ozellikle pendikte olan var mi
    deluxe power MSZ-SF35VE modelini dusunuyorum
    2655 TL'ye geliyor tanesi,
    MHI'nin en dusuk modeli 2500 TL fiyat aldim iklimsadan
  • quote:

quote:

Antalyadan MSZ SF25 9000 BTU almayı düşünüyorum. aynı modeli almayı düşünen varsa PM atabilir..

Klimayı almış bulunuyorum. .
    ortak arayan arkadaşlar, bayileri arayarak not bıraksınlar..bayiler gelen müşterilerden size ortak ayarlayabilirler..ben bu şekilde hallettim. .
    Ayrıca fiyatlar arasında 300-500 TL lik farklar size düşen payı fazla değiştirmiyor..mesela ben msz sf 25 aldım karşı taraf msz hj35 aldı.. bana düşen ödeme sadece25 TL arttı..

• quote:

quote:

quote:

Klimayı almış bulunuyorum. .
    ortak arayan arkadaşlar, bayileri arayarak not bıraksınlar..bayiler gelen müşterilerden size ortak ayarlayabilirler..ben bu şekilde hallettim. .
    Ayrıca fiyatlar arasında 300-500 TL lik farklar size düşen payı fazla değiştirmiyor..mesela ben msz sf 25 aldım karşı taraf msz hj35 aldı.. bana düşen ödeme sadece25 TL arttı..

hayırlı olsun. gerçi 25 tl ye de güzel bir yemek yerdin :)

• Mitsubishi benim bütçemi aşıyor ancak bir bayiden kampanyanın uzayacağına dair bir bilgi aldım. 25 Temmuz'a kadar uzayacakmış dedi. Doğruluğu nedir bilmiyorum, almayı düşünen arkadaşlar alacakları bayiden teyit alsınlar
  • SF42 için antalyadan ortak arıyorum.
  • Diyarbakır'dan acil ortak arıyorum. İlgilenenler lütfen pm atsın.
  • serkan.kesgin19 kullanıcısına yanıt
    hocam almak istediğim model 2700 civarına geliyordu
    sonradan düşündüm ne gerek var diye
    hem de ramazan geliyor diye de acele ettim

fujitsu'dan 1848 tl'ye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Mitsubishi benim bütçemi aşıyor ancak bir bayiden kampanyanın uzayacağına dair bir bilgi aldım. 25 Temmuz'a kadar uzayacakmış dedi. Doğruluğu nedir bilmiyorum, almayı düşünen arkadaşlar alacakları bayiden teyit alsınlar

Klimalarımı satın aldığım bayii ile görüştüm kampanya "25 Temmuz'a kadar uzatıldı" dedi. Sıkıntıya girmeyiniz rahatlıkla ortak bulabilirsiniz.
  • Ya arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var,

Mitsubishi electric ile Heavy İndustry arasında kaldım ve ikisinide araştırdım. Biri iklimsa tarafından getiriliyor. Fiyat sordum ve 9000+12000 Btu almak için ikisininde fiyatları birbirine çok yakın,
    Electric ten aldığım fiyat 4450 TL, heavy industry aldığım fiyat 4500 TL. Ne farkı var şimdi. Ben işin içinden çıkamadım.
  • Bende ortak arayayım derken gittim mhi srk35zmp aldım iki tane.4000 tl ye geldi ikisi.geldi taktılar,sessiz ve başarılı cihaz.

• amanhem kullanıcısına yanıt
    Çok fark var. Tartışmasız ME.
  • Klima organik mi?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.