Şimdi Ara

Mitsubishi electric ısınma problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turque

Hocam bu da en son gelen teknik servisin tutanağı sorun Nerede sizce? Bu defros olayını ısıtamama sorununu nasıl çözebilirim. 5 kez teknik geldi sorun yok diyorlar. Garantisi de devam ediyor ne yapabilirim.

Mitsubishi electric ısınma problemi

https://store.donanimhaber.com/36/4a/74/364a74d8375372c2541b5f37d7c9dbbd.jpg

Sayın arkadaşım Allah için bu ne peçeteyemi yazdı koca firma raporu buna kimse inanmaz.
    Bana gelen ME servisi firma kaşeli ve kendi firması yazılı antetli kağıtla geldi bunu hiçbir ME servisi yapmaz ve bunada sokaktan geçen cahil bile inanmaz markayı kötülemeyi bırakın yazık.

• Benim amacım marka kötülemek değil benim amacım sorunuma çare aramak servis yapamıyor Sorun yok diyor bende bilenlere soruyorum tabiki soracağım tabiki tartisacagim hatta bu kadar kötü ısıtmada birsey yok diyorlarsa elestireceğim bu benim en doğal hakkım ama marka avukatı çok burada seviyesiz çok kullanıcı oluşturup hakaret eden çok kendi seviyenizi düşürüyorsunuz diyemeyecegim seviyeniz yok sadece konuyu sulandirmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ama biliyorum kim olduğunuzu zorunuza gitmesin gerçekleri söylemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakaret etmeyeceğim buyurun;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turque -- 29 Ocak 2016; 19:44:35 >
  • Turque arkadaşım öncelikle geçmiş olsun

Size bu hj35 liği keşif ekibimi önerdi yada şöyle sorsam keşif yaptılar ve bu klima buraya yeterli dedilermi yoksa siz direkt kendinizmi bunu istediniz

Diğer bir linkte coucc nikli arkadaşada yazdım aynısını sizede yazayım

Keşif yapılmış ve bu hj35 buraya yeterli denilmişse ve siz buna rağmen ısınamıyorsanız ayrıca cihazınızda sorunda bulamamışlarsa bundan tamamen size keşif yapan satan ekip sorumludur

Sonuçta bu ekip süs olarak varolmadı

Bunu mitsubishi elektiriğe anlaşılır bir dille iletin suç onların ekibinindir

Ayrıca şu bastığınız tutanak yani resim bunu servismi yazdı size

Çünki mitsubishi elektiriğin bu gibi durmlarda kendi formları vardır ve boşlukları elle doldururlar fakat bu tutanak çok saçma sapan birşekilde yazılmış

Bunu yapan mitsubishi elektirğin kendi elamanları ise olmaz böyle birşey bu resmide bildirin siz nasıl bir servismiş te böyle saçma sapan birşeyler karalamış on yaşındaki çocuk gibi

Sonuç olarak siz haklısınız gibi görünüyor ama neden sorununuz çözülmüyor orayı anlayamadım tam olarak yada siz eksik bilgi veriyor olabilirsiniz

Yaşayan bizler olmadığımız için karşıdan anlamak bazen zorlaşabiliyor o yüzden herşeyi net olarak yazabilirseniz ona göre bilgilerimizi bizde doğru paylaşmış oluruz arkadaşım

Haklı olduğunuz sürece bu işin peşini bırakmayın sonuna kadar gidin tabiki sonuçta siz bu cihaza para verdiniz bedava almadınız karşılığınıda size vermeli vermiyorsada çözüm bulunmalı

• Tekrar söylüyorum benim amacım çamur atmak değil.

ustalar sizce bu klimada birsey yok demeleri normal mi?

• Hocam yeni ev alıp klimayı tasittim garanti kapsamında olduğu için kendi teknik servisine tasittim Odam 14 metre kare batı kuzey cephe dış ünite batı cephede boru uzunluğu 3 metre yalıtımlı iskanlı bina son kat yer laminat parke pencereler pvc takan teknik servis elemanları bu odaya 9 btu bile yeter 12 rahat isitirda Soğuturda dediler ama klima isitamadan sürekli defrosa giriyor ve buna normal diyorlar bi sorun yok diyorlar ayrıca dısarisi 10 dereceyken bile klima defrostan çıkamıyor sürekli durup çalıştığı içinde klima odayı ısıtmıyor.Benim anlayamadım klima katalog değerinde -10 dereceye kadar ısıtma performansına sahipken bende bulunan cihaz 10 dereceyken bile defrostan çıkamıyor

• quote:

Hocam yeni ev alıp klimayı tasittim garanti kapsamında olduğu için kendi teknik servisine tasittim Odam 14 metre kare batı kuzey cephe dış ünite batı cephede boru uzunluğu 3 metre yalıtımlı iskanlı bina son kat yer laminat parke pencereler pvc takan teknik servis elemanları bu odaya 9 btu bile yeter 12 rahat isitirda Soğuturda dediler ama klima isitamadan sürekli defrosa giriyor ve buna normal diyorlar bi sorun yok diyorlar ayrıca dısarisi 10 dereceyken bile klima defrostan çıkamıyor sürekli durup çalıştığı içinde klima odayı ısıtmıyor.Benim anlayamadım klima katalog değerinde -10 dereceye kadar ısıtma performansına sahipken bende bulunan cihaz 10 dereceyken bile defrostan çıkamıyor

Eviniz hayırlı olsun güle güle oturmak nasip olur inşallah

Daha önceki yerinde böyle bir sorun varmıydı

Yanlışmı gördüm bilmiyorum boru mtresi 6 m yazıyor

O klima o odayı uçurması gerekiyor biryerde kesin bir sorun var

• Montajda sorun çıkmıştır servisde bunu zor kabul eder ben yaptım dermi adam fırça yiyecek.
    Tutki ürün hatalı ME anında değiştirir hadi değiştirmedi diyelim tüketici mahkemesi ne güne duruyor.
    Buralar bilgi almak vermek için marka kötülemek için değil baktınız olmuyor hukuki yol açık haklıysanız %100 kazanırsınız yok gitmezseniz o zaman ortada kuşku oluşur acaba markamı kötüleniyor diye.

O cihaz orayı hamam yapar hamam bir çok bu modelden gördüm ateş üflüyor klima.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadowlands -- 29 Ocak 2016; 20:53:51 >
  • Teşekkür ederim önceki evimin odası 9 metrekareydi orda da ısınma sorunum vardı 3 kez teknik servis geldi üstelik o evim ara kat olmasına rağmen isitmiyordu.Teknik servis odanın küçük olmasından dolayı dediği için taşınmayi bekledim ama bu evimdede ısınma sorunu hala devam ediyor. Boru boyu en fazla 4 metredir yanlış yazılmış.Klimada bir sorun olduğunun farkındayım bunu teknik servis nasıl anlayamayip tamir edemiyor anlayamıyorum herseferindede farklı teknik servis gelmesine rağmen. Yarın yine gelecekler detaylari yazarim

• Gerçekten şaşılacak bir durum olmuş sizinkisi mutlaka sorun var ve bunu anlayamamışlar

İnşallah yarın çözülür sorununuz yoksa bu şekilde kabul edilemez bir durum var ortada

İnanın bende merak ettim sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadowlands

Montajda sorun çıkmıştır servisde bunu zor kabul eder ben yaptım dermi adam fırça yiyecek.
    Tutki ürün hatalı ME anında değiştirir hadi değiştirmedi diyelim tüketici mahkemesi ne güne duruyor.
    Buralar bilgi almak vermek için marka kötülemek için değil baktınız olmuyor hukuki yol açık haklıysanız %100 kazanırsınız yok gitmezseniz o zaman ortada kuşku oluşur acaba markamı kötüleniyor diye.

O cihaz orayı hamam yapar hamam bir çok bu modelden gördüm ateş üflüyor klima.

Merak etmeyin zaten tüketici haklarında hakkımı aramaya başladım.Musteri memnuniyeti ve kurumsal bir firma olduğunu düşündüğüm mitsubishi electricin sorunumun bu seviyeye gelmeden düzeleceğini düşüngüm için şimdi tuketici mahkemesine basvurdum.Ama güvenmekte ve almakta yaptığım hatanın farkındayım ama yapılacak bir arıza yada tamiri var mı diye arkadaşlardan bilgi alıyorum ve neden bu kadar rahatsızlık duyulduğunuda anlamış değilim. Sonuçta hepimiz birer kullanıcı degilmiyiz burda ben memnun değilim diye yapılan hakaret ve insanlık dışı davranış neden.

• Hakaret edenlere söyleyin onu ve o konudada hakkınızı arayınız bence.

Bu marka ile ilgili bir sorun değil siz bunu anlamadınız bu bizim zihniyetmiz ne marka alırsanız alın genelde ülkemiz durumu budur.

Olurda bir yerden iyi servis gelir siz sırf servis iyi diye arçeliğe bile iyi diyecek gibi görünüyorsunuz.

Ben Arçelik S 6975 Mıte Baster Sanyo patentli elektrik süpürgesi aldım bir ilçede bile 10 sersivi olan markadır ama bana 6 ayda motor koruma filtresi hava çıkış filtresini bulamadılar.

Panasonic etheria aldık kışın flaplar çalışmıyor servisi aradık geldi bu klima bozuk dedi ama yedek parça yok (kaliteli servisde kataloğda olmadığı için bakarak ısmarlayamıyor) flap motoronu söküp bir parçayı alıp gittiler tam 4 ay sonra geldiler aaaa yine bozuk dediler yine 4 ay.
    Sonra öğrendik ki Etheria flaplar kışın salınım yapmaz ayarladığınız yerde sabit dururmuş bunu servislerde kataloğda yazıyor yoksa kaliteli panasonic servisi ya klimayı değişiterecek kada bunlar böyle abla idyeceklerdi.

Toshiba Daisekai aldık iç ünite traktör gibi çalışıyor servise biz bunu kabul etmiyoruz servis fişinide imzalamıyoruz bumu Toshiba dedik adam banane bu modeller böyle çokta tın daıkın alsaydınız dedi çökti gitti tam 40 gün sonra alarkoya ulaşabildik iç ünite değişti.

Siz yüzlerce örnek yazabilirim sizinde üründe hata varsa %100 değişir iletişim çok önemli eğer heryere yazdığınız dille servis ve me ilede konuştuysanız adamlar umursamamıştır.:)

• Mitsubishi electric diyorsun adamlar umursamamıştır musteriyi diyorsun senin dediğine gore bu mümkün değil adamlar her türlü ürününün arkasında sana gore kendi söylediklerinle bile çelişiyorsun

• Burada küfürde eden,yumuşakça lafta sokan kim varsa hepsi anyı adam .
    Shadowlands,Flying Bird,trhuseyn,kara bilmem ne de .Hepsi aynı kişi.Burası tipik Donanım Haber klasiği olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aalimi -- 30 Ocak 2016; 13:46:26 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scaryghoost

arkadaşlar garden state,flying bird,Shadowlands ,Aalimi .kara1952 hepsi aynı kişidir sizinle burda resmen dalga geçiyor alay ediyor bu adamı dikkate almayın . bu adam başka birine çalışıyor burda oraya adam topluyor ve bu adamın çok nikleri vardı çizildi .

başta mat35.baharmania,fernando sayas yaz yaz bitmez. anlayacağınız bu adam burda bir kişiye hizmet için var ve o kişiye çalışıyor.

HATTA TORGUE NİKLİ KİŞİ GİTMİŞ O FORUMA SANIRIM BAŞKA NİKİYLE YÖNLENDİRDİ

Scaryghoost çok haklısın. Seviyesizce konuşuyorlar amaçları konuyu sulandırmak yok onu ispatlayamazsın yok bunu ispatlayamazsın klavye artisi bunlar şimdi alsın o belgeleri incelesin çok merak ediyordu ne yapabilecek göreceğiz.

Turque arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum. Bende Adanada; keşifle 2015 haziran ayında 34 metrekarelik yalıtımsız sonkat salonuma Me'ye keşif yaptırdım. Hj50va aldım.klima yazın aşırı sıcak birkaç gün odayı serinlemek problem yaşattı, ama benim için aslolan ısıtmaydı ve havalar soğuyana kadar sesimi çıkarmadım....

Şimdi gelelim hemfikir olduğumuz olaya,benim klimamda hava 10 derecenin altına düştüğünde kesinlikle odayı ısıtmıyor. Ayrıca her 50-60dk arasında 5-7dk defrosta giriyor. Hani diyorlar ya 24000lik klimanın ısıtacağı yeri ME 18000 ısıtır diyorlar ya,bence hava civa..! Malesef bir ME hayranı olarak çok köyü bir tecrübe yaşadım.
    Neyse ben senin kadar şanssız değilim,keşfi yapan mühendisi çağırdım,delikanlı gibi ben keşif hatası yapmışım,ister para iadesi ister bir üst klimayla değişim yaparız dediler.
    Ama ilginç olan bi olay daha var;odayı hj60 ında ısıtabileceğinden emin olmadılar. Ve GF60 Deluxe power burayı kesin ısıtır diyebilirim dedi.fiyatını sordum bi modifiyeli Şahin parasıymış

Şimdi sanırım ya airfel 22000 alacam yada carrier 53uqv60h...

Bence senin şansızlğın kötü servislere denk gelmen olmuş.tavsiyem merkezleri ile görüş...
    Benim klimanın resmini ekliyorum.

Dipnot:forumda yeniyim biraz okudum; farklı nickle fakat aynı şahıs o kadar gereksiz yazıyorki,sayfa yönetiminin acilen müdahale etmesi gerekiyor..!

• quote:

Orijinalden alıntı: schubo85

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scaryghoost

arkadaşlar garden state,flying bird,Shadowlands ,Aalimi .kara1952 hepsi aynı kişidir sizinle burda resmen dalga geçiyor alay ediyor bu adamı dikkate almayın . bu adam başka birine çalışıyor burda oraya adam topluyor ve bu adamın çok nikleri vardı çizildi .

başta mat35.baharmania,fernando sayas yaz yaz bitmez. anlayacağınız bu adam burda bir kişiye hizmet için var ve o kişiye çalışıyor.

HATTA TORGUE NİKLİ KİŞİ GİTMİŞ O FORUMA SANIRIM BAŞKA NİKİYLE YÖNLENDİRDİ

Scaryghoost çok haklısın. Seviyesizce konuşuyorlar amaçları konuyu sulandırmak yok onu ispatlayamazsın yok bunu ispatlayamazsın klavye artisi bunlar şimdi alsın o belgeleri incelesin çok merak ediyordu ne yapabilecek göreceğiz.

Turque arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum. Bende Adanada; keşifle 2015 haziran ayında 34 metrekarelik yalıtımsız sonkat salonuma Me'ye keşif yaptırdım. Hj50va aldım.klima yazın aşırı sıcak birkaç gün odayı serinlemek problem yaşattı, ama benim için aslolan ısıtmaydı ve havalar soğuyana kadar sesimi çıkarmadım....

Şimdi gelelim hemfikir olduğumuz olaya,benim klimamda hava 10 derecenin altına düştüğünde kesinlikle odayı ısıtmıyor. Ayrıca her 50-60dk arasında 5-7dk defrosta giriyor. Hani diyorlar ya 24000lik klimanın ısıtacağı yeri ME 18000 ısıtır diyorlar ya,bence hava civa..! Malesef bir ME hayranı olarak çok köyü bir tecrübe yaşadım.
    Neyse ben senin kadar şanssız değilim,keşfi yapan mühendisi çağırdım,delikanlı gibi ben keşif hatası yapmışım,ister para iadesi ister bir üst klimayla değişim yaparız dediler.
    Ama ilginç olan bi olay daha var;odayı hj60 ında ısıtabileceğinden emin olmadılar. Ve GF60 Deluxe power burayı kesin ısıtır diyebilirim dedi.fiyatını sordum bi modifiyeli Şahin parasıymış

Şimdi sanırım ya airfel 22000 alacam yada carrier 53uqv60h...

Bence senin şansızlğın kötü servislere denk gelmen olmuş.tavsiyem merkezleri ile görüş...
    Benim klimanın resmini ekliyorum.

Dipnot:forumda yeniyim biraz okudum; farklı nickle fakat aynı şahıs o kadar gereksiz yazıyorki,sayfa yönetiminin acilen müdahale etmesi gerekiyor..!

Mesajınız son kısmını süper bagladin aynen katiliyorum

• Komşunun baymak var biraz sesli ama en azından işe yarıyor odayı ısıtıyor. O kadar para verdim bir halta yaradığı yok haram olsun verdiğim para birde sorun yok abi demeleri çıldırtıyor. Dış hava sıcaklığı 10 derecenin altına inmesin diye dua ediyorum resmen.

• Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Googleden klima araştırması yapıyordum konuyu gördüm mitsubishi electric almayı düşünüyordum doğrusu insan hangi markaya güveneceğini şaşırıyor en iyisi babamlar toshiba kullanıyor onu tercih edeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracula01

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Googleden klima araştırması yapıyordum konuyu gördüm mitsubishi electric almayı düşünüyordum doğrusu insan hangi markaya güveneceğini şaşırıyor en iyisi babamlar toshiba kullanıyor onu tercih edeyim.
    Arkadaşlar merhaba...Ben arkadaşa ME HJ 9 luk olan cihazı aldırdım kampanyadan...
    Havayı ısıtabilirsiniz kısa sürede, fakat oda içindeki maddeleri ısıtma işi zaman alabilir.
    Duvarların ısınması,varsa odada oturma grubu vs...yani cisimlerin yüzeylerini ısıtması zaman alacağından 1-2 gün sonra oda ısınabilir.

Ben HJ yi özellikle gidip testte ettim ısıtması iyi .

Dediğim gibi 1-2 gün kullanın,set edilen sıcaklığıda 24 derecede yüksek fanda kanatlar aşağı şekilde kulanın oda sıcaklığı 24-25 derece ise klimada sorun yoktur,odada ısı kaybı olmamasıda önemli.

Eğer set ettiğiniz dereceye klima getirmiyor ise problem vardır o klimada...

Mitsubisi Electric sorunsuz klimalardır, doğru kullanım doğru,doğru montaj,doğru odaya takılması şartıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat6363 -- 15 Şubat 2016; 17:04:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatbzkrt

Arkadaşlar merhaba...Ben arkadaşa ME HJ 9 luk olan cihazı aldırdım kampanyadan...
    Havayı ısıtabilirsiniz kısa sürede, fakat oda içindeki maddeleri ısıtma işi zaman alabilir.
    Duvarların ısınması,varsa odada oturma grubu vs...yani cisimlerin yüzeylerini ısıtması zaman alacağından 1-2 gün sonra oda ısınabilir.

Ben HJ yi özellikle gidip testte ettim ısıtması iyi .

Dediğim gibi 1-2 gün kullanın,set edilen sıcaklığıda 24 derecede yüksek fanda kanatlar aşağı şekilde kulanın oda sıcaklığı 24-25 derece ise klimada sorun yoktur,odada ısı kaybı olmamasıda önemli.

Eğer set ettiğiniz dereceye klima getirmiyor ise problem vardır o klimada...

Mitsubisi Electric sorunsuz klimalardır, doğru kullanım doğru,doğru montaj,doğru odaya takılması şartıyla...

2 günde mi? O zaman o kadar para verip iyi diye bu mitsubishi electric almaya gerek yok gideyim A+ Çin malı alayım oda odayı 2 günde ısıtır birde nerdeyse 2 klima parası para verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turque -- 22 Şubat 2016; 8:12:28 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.