Şimdi Ara

Mitsubishi electric yeni kampanya başlatmış duyurulur. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
5.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu klimalar çok az elektrik yakiyor herhalde bu satis fiyatlarini nasil amorti edeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japon Yapistiricisi

Merhaba,

Keşif hizmeti doğrultusunda 5kW (18000 BTU) ürünler önerildiğini belirtmişsiniz.

Şuan mevcut kampanyayla fiyatlar şu şekilde ;

MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VE (Kirigamine Inverter Serisi) : 7,965 Tl yerine 1,200 TL indirimle 6,765 TL.
    MSZ-EF50VE2B/MUZ-EF50VE(Yeni Kirigamine Zen Inverter Serisi Siyah) : 6,150 TL yerine 1,000 TL indirimle 5,150 TL.
    MSZ-EF50VE2W/MUZ-EF50VE(Yeni Kirigamine Zen Inverter Serisi Beyaz) : 6,020 TL yerine 1,000 TL indirimle 5,020 TL.
    MSZ-EF50VE2S/MUZ-EF50VE(Yeni Kirigamine Zen Inverter Serisi Gümüş) : 6,290 TL yerine 1,000 TL indirimle 5,290 TL.
    MSZ-SF50VE/MUZ-SF50VE(Deluxe Power Inverter Serisi) : 5,610 TL yerine 900 TL indirimle 4,710 TL.
    MSZ-HJ50VA/MUZ-HJ50VA(Comfort Inverter Serisi) : 4,535 TL yerine 800 TL indirimle 3,735 TL.

Ürünler arasında bir seçim yapmanız gerekiyorsa ve bütçeniz de uygunsa Kirigamine serisini diğer serilerden ayıran human sensör özelliğinden ve seer/scop değerlerinden dolayı gönül rahatlığıyla 1. sıraya alabiliriz. ( Bu ürün gerçekten profesyonel bir cihaz ve kumanda üzerinden ürünün insanlara nasıl bir konfor şartı yaratması istediğinizi belirleyebiliyorsunuz. "Isıtmada doğrudan beni ısıt - soğuk havayı bana üfleme" diyebileceğiniz bir klima ve tabiki Mitsubishi Electric sessizliğine sahip.

Yine kusursuz tasarımı, ve üstün enerji verimlilik değerleriyle kirigamine zen 2. sırayı alacaktır. Sesini duymakta zorlanacağınız bir üründür.

SF Serisi fiyat / performans olarak güzel bir seri enerji değerleri gayet iyi. Beyaz zen ile arasında 300 tl fark var. Şahsi görüşüm bu farkla ZEN tercih edilebilir.

HJ Serisi son tercih olabilir. Cihazın dış ortam kuru termometrede diğer cihazlara göre çalışma aralığı farklıdır.

Duvar tipi ürün gamına ;http://klima.mitsubishielectric.com.tr/klima-modelleri/ev-ofis-klimalari/split-klimalar.aspx adresinden
    Size en yakın bayiye ;http://klima.mitsubishielectric.com.tr/bayi-ve-servisler/yetkili-satici-ve-satis-noktalari.aspx adresinden

ulaşabilirsiniz.

Ben keşif yaptırdım sf 42 yeter dediler 28 m2 yalıtımlı bir yer.ef 42 krigamine zen beyaz en Son kaça düşer acaba seer ve scop değerleri sf 42 den daha iyi geldi bana ısıtma da çift artısı var.bu gün onu da soracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tmac48

quote:

Merhaba,

Keşif hizmeti doğrultusunda 5kW (18000 BTU) ürünler önerildiğini belirtmişsiniz.

MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VE (Kirigamine Inverter Serisi) : 7,965 Tl yerine 1,200 TL indirimle 6,765 TL.
    MSZ-EF50VE2B/MUZ-EF50VE(Yeni Kirigamine Zen Inverter Serisi Siyah) : 6,150 TL yerine 1,000 TL indirimle 5,150 TL.
    MSZ-EF50VE2W/MUZ-EF50VE(Yeni Kirigamine Zen Inverter Serisi Beyaz) : 6,020 TL yerine 1,000 TL indirimle 5,020 TL.
    MSZ-EF50VE2S/MUZ-EF50VE(Yeni Kirigamine Zen Inverter Serisi Gümüş) : 6,290 TL yerine 1,000 TL indirimle 5,290 TL.
    MSZ-SF50VE/MUZ-SF50VE(Deluxe Power Inverter Serisi) : 5,610 TL yerine 900 TL indirimle 4,710 TL.
    MSZ-HJ50VA/MUZ-HJ50VA(Comfort Inverter Serisi) : 4,535 TL yerine 800 TL indirimle 3,735 TL.

Ürünler arasında bir seçim yapmanız gerekiyorsa ve bütçeniz de uygunsa Kirigamine serisini diğer serilerden ayıran human sensör özelliğinden ve seer/scop değerlerinden dolayı gönül rahatlığıyla 1. sıraya alabiliriz. ( Bu ürün gerçekten profesyonel bir cihaz ve kumanda üzerinden ürünün insanlara nasıl bir konfor şartı yaratması istediğinizi belirleyebiliyorsunuz. "Isıtmada doğrudan beni ısıt - soğuk havayı bana üfleme" diyebileceğiniz bir klima ve tabiki Mitsubishi Electric sessizliğine sahip.

Yine kusursuz tasarımı, ve üstün enerji verimlilik değerleriyle kirigamine zen 2. sırayı alacaktır. Sesini duymakta zorlanacağınız bir üründür.

SF Serisi fiyat / performans olarak güzel bir seri enerji değerleri gayet iyi. Beyaz zen ile arasında 300 tl fark var. Şahsi görüşüm bu farkla ZEN tercih edilebilir.

HJ Serisi son tercih olabilir. Cihazın dış ortam kuru termometrede diğer cihazlara göre çalışma aralığı farklıdır.

Duvar tipi ürün gamına ;http://klima.mitsubishielectric.com.tr/klima-modelleri/ev-ofis-klimalari/split-klimalar.aspx adresinden
    Size en yakın bayiye ;http://klima.mitsubishielectric.com.tr/bayi-ve-servisler/yetkili-satici-ve-satis-noktalari.aspx adresinden

ulaşabilirsiniz.

Ben keşif yaptırdım sf 42 yeter dediler 28 m2 yalıtımlı bir yer.ef 42 krigamine zen beyaz en Son kaça düşer acaba seer ve scop değerleri sf 42 den daha iyi geldi bana ısıtma da çift artısı var.bu gün onu da soracağım.

Merhaba,

İş yoğunluğu sebebiyle yanıtlar gecikiyor. Kusura bakmayın.

MSZ-EF42VE2W (Kirigamine Zen Beyaz 4,2kW ) 5.070 TL yerine 850,00 TL indirimle 4.220 TL olarak kampanyada. Nakit alımda belki 1-2 puan daha yardımcı olunabilir.

Bu konudaki yorumlarım lütfen yanlış anlaşılmasın. Extra indirim diye birşey yok. Bayi insiyatifindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japon Yapistiricisi -- 7 Kasım 2014; 18:04:34 >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

ulaşabilirsiniz.

Merhaba,

İş yoğunluğu sebebiyle yanıtlar gecikiyor. Kusura bakmayın.

MSZ-EF42VE2W (Kirigamine Zen Beyaz 4,2kW ) 5.070 TL yerine 850,00 TL indirimle 4.220 TL olarak kampanyada. Nakit alımda belki 1-2 puan daha yardımcı olunabilir.

Bu konudaki yorumlarım lütfen yanlış anlaşılmasın. Extra indirim diye birşey yok. Bayi insiyatifindedir.

Üstad teşekkürler sf-42 yi aldım en sonunda bugün.yarın montaj var. Vakum makum güzelce konuştum.keşifte yaptırmıştım bakalım güzel bir makina aldık gibi.yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

• tmac48 T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hayırlı olsun.

Montajdan sonra resimleri paylaşırsanız almayı düşünenlere yardımcı olabilir.
  • quote:

Rica ederim. Hayırlı olsun.

Montajdan sonra resimleri paylaşırsanız almayı düşünenlere yardımcı olabilir.

Teşekkürler.Paylaşırım fotoğrafları tabi ki.

• tmac48 T kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kaça aldınız eski klimayı verdiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluminense

Teşekkürler.Klimam olmadığı için veremedim 😀Eski klima getirmeniz şart değil galiba bayi veriyor genede.3600 peşin aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmac48 -- 7 Kasım 2014; 20:49:03 >
  • quote:

quote:

Teşekkürler.Klimam olmadığı için veremedim 😀Eski klima getirmeniz şart değil galiba bayi veriyor genede.3600 peşin aldım.

iyi fiyata almışsınız,3600 peşine toshiba ras16 nkvr alacağına o fiyata aynı kapasite ME almak çok çok mantıklı bir iş,tebrik ediyorum sizi :)) Ben de SF50 yi 4000 lira civarına peşin alabilirsem alıcam yarın.
  • quote:

quote:

quote:

iyi fiyata almışsınız,3600 peşine toshiba ras16 nkvr alacağına o fiyata aynı kapasite ME almak çok çok mantıklı bir iş,tebrik ediyorum sizi :)) Ben de SF50 yi 4000 lira civarına peşin alabilirsem alıcam yarın.

Me sf 42 kesinlikle toshiba ras 16 daisekai den daha iyi.bayide deneme yaptılar o kadar sessizki makine anlatamam.seer ve scop değerleri de gayet iyi.yaz mevsimindeki kampanyayı kaçırdık bari bunu kaçırmayalım dedim.27 m2 Salon mutfakta kullanacağım bu makine soğutma 14000 ısıtma 18000. Daha çok ısınma amaçlı kullanacağım.Başka marka olsa kesinlikle 18000 lik alırdım.ara kat ve çok iyi yalıtımlı bir yerdeyim güneye de bakıyor.bakalım iyi bir iş çıkardık.inşallah rahat ederiz.me ve daikin bu konunun en iyileri bence.daikin shira ftx s50 de çok süper makine ama fiyatı yazın 3700 idi şimdi 5000 e yaklaştı.

• SF 50 için bayiyle görüştüm,5600 liradan 4700 liraya indi dedi ve YKB World karta peşin fiyatına taksit yaparım dedi..Kartla değil peşin alırsam da bayi kendi inisiyatifiyle %3 daha indirim yaptı ve son fiyat 4560 lira.. 4559 lira bile olmaz dedi :)
    her neyse daha önce değerlendirmeye aldığım FUJİTSU ASYA18L ile ME SF50 arasında karar vermem gerek.. Toshiba ras16n3kvr yi elemiştik zaten..
    Fujitsu 4200 liraya kadar düştü ME ise 4560 lira.Arada 350 lira fark var
    şimdi ustalara ve kullanıcılara soruyorum hangisini tercih etmeliyim?
  • fluminense kullanıcısına yanıt
    Merhaba almayı düşündüğünüz diğer cihazın iç/dış ünite kodlarını paylaşırmısınız.

Size detaylı bir karşılaştırma tablosu sunmak isteriz.
  • quote:

Merhaba almayı düşündüğünüz diğer cihazın iç/dış ünite kodlarını paylaşırmısınız.

Size detaylı bir karşılaştırma tablosu sunmak isteriz.

Tabii ki yazayım hemen:
    FUJİTSU iç/dış ASYG18LF / AOYG18LF cihaz bu,SÜPER İNVERTER diye tanımlanmış..ME MSZ SF50 ye göre filtrasyon biraz öne çıkıyor gibi..EER 3.42 COP 3.68 olduğundan bu sefer de ME öne çıkıyor.Benim gözlemlerim bunlar,profesyonel olarak siz de bir değerlendirirseniz minnettar olurum...
  • fluminense kullanıcısına yanıt
    Tekrar Merhaba,

İki ürün için sezonsal karşılaştırmalar şu şekilde ;

http://imgur.com/a3XNMVW

Tabloya yorumlamak gerekirse Mitsubishi Electric MSZ-SF50VE ürünün yıllık tüketimlerinin daha düşük olduğu, Fujitsu ASYG18LFCA ürününe göre daha iyi olduğunu,
    Fujitsu ASYG18LFCA ürününse kapasitesinin daha yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Ses konusunda Fujitsu ürününü görmediğim için yorum yapamam ancak Mitsubishi Electric ürününün defalarca montajına katıldım ve dış ünitesinin dahi beklediğinizden daha sessiz çıkacağını söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japon Yapistiricisi -- 8 Kasım 2014; 23:03:04 >

• Japon Yapistiricisi J kullanıcısına yanıt
    Detaylı karşılaştırma için teşekkür ederim,yıllık tüketimdeki fark gözümden kaçmadı..Evdeki fujitsu çok sessiz,çalışıp çalışmadığından emin olamadığımız zamanlar oluyor.Bugün bayide test etmedik ama ME de eminim çok sessizdir.%90 ısıtma amaçlı kullanacağım için SCOP değerlerindeki farkta önemli..Tekrardan teşekkür ederim..
  • quote:

SF 50 için bayiyle görüştüm,5600 liradan 4700 liraya indi dedi ve YKB World karta peşin fiyatına taksit yaparım dedi..Kartla değil peşin alırsam da bayi kendi inisiyatifiyle %3 daha indirim yaptı ve son fiyat 4560 lira.. 4559 lira bile olmaz dedi :)
    her neyse daha önce değerlendirmeye aldığım FUJİTSU ASYA18L ile ME SF50 arasında karar vermem gerek.. Toshiba ras16n3kvr yi elemiştik zaten..

Haier Brezza veya Nebula 18 lik çok daha üstün ve çok daha iyi fiyat..

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

SF 50 için bayiyle görüştüm,5600 liradan 4700 liraya indi dedi ve YKB World karta peşin fiyatına taksit yaparım dedi..Kartla değil peşin alırsam da bayi kendi inisiyatifiyle %3 daha indirim yaptı ve son fiyat 4560 lira.. 4559 lira bile olmaz dedi :)

Haier Brezza veya Nebula 18 lik çok daha üstün ve çok daha iyi fiyat..

Öncelikle mbirol ustam sizin ve klima bloğunuzun sıkı bir takipçisiyim, hemen hemen her makaleyi okudum diyebilirim..şimdi şöyle ki

Haier BREZZA 18K nın EER-COP değerleri 6,20/4,00.. ME ise EER-COP 7.20 ve 4.40 ve fujitsu EER-COP 6.97-3.84 ısıtmada verimlilik olarak fujitsudan bi tık önde olabilir ama (ısıtma için) 19.000 btu nominal değerle 31000 lik fujitsudan kapasite olarak uzak kalıyor..Benim alış amacım öncelikle ısıtma ve ihtiyacım da BTU olarak 18000,haier alırsak %70 kapasiteden çok uzak %90 kapasiteyle çalışacak ki bu maksimuma yakın demek,nerede kaldı ekonomi? Bu arada BREZZA , EER-COP ve nominal ısıtma performansı olarak ME den çok uzak gibi geldi bana.
    not:verilerhttp://www.eurovent-certification.com dan alındı..
    Çok daha üstün kısmına katılamayacağım ama çok daha iyi fiyata satıldığına katılıyorum sayın ustam.
    Ama klimalar şık duruyor,Fethiye'de servis ve bayi varmış..Pazartesi gidip bir bakacağım..fiyatlarını da merak etmiyor değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluminense -- 9 Kasım 2014; 20:25:35 >

• Delux power inverter klimalar arasında gördüğüm SF , GF , GE İsimli seriler var bunlar arasında ne farklar var ?

• fizmitli F kullanıcısına yanıt
    Aralarında btu cinsinden kapasite farkı var.18000 btu ya kadar Sf koduyla ifade edilmiş,daha üst kapasiteler ise GE ve GF kodlarıyla...
  • selam iyi akşamlar

18m2 bir odaya klima almak istiyorum pek bilgim olmadığı için size yazıyorum tavsiye edeceğiniz cihazlar nelerdir? fiyat aralığı 1500-2500

ben kendimce bakında bunları bulabildim

http://www.ereyon.com.tr/urun/mitsubishi-srk35zmp-s1-duvar-tipi-inverter-klima.aspx?gclid=CjwKEAiA4YGjBRDOxa3XvfTnvSASJACC3bLBOJ8zL2WrpjQYCJKJnU6rlRzOATVFEp1roOxsjAKHjBoCIFzw_wcB#Details

http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/air-conditioner/inverter/AR12HSFSCWKNSK

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.