Şimdi Ara

Mitsubishi electric yeni kampanya başlatmış duyurulur. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
5.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mkanayran

kesinlikli doğru arkadaşım, buralarda çok fazla kaçak elektrik kullanıldığından tedaş gerilimi tuttaramıyor galiba, özellikle yaz aylarında Kızıltepe ilçesinde su kuyularının çalışması elektriğin çok fazla düşmesine sebep olmakta, ancak bizim mitsubishi elektrik klima tık demiyor...

peki senin klima kaç btu ve ayda kaç tl fatura geliyor ? tasarufu nasıl sence ? kullanım zamanı miktarı ve fatura ?
  • Kampanyadaki klima fiyatlarını bilen varmı liste olarak atsa yada ben 12-14 bin btu inverter arıyorum kampanya fiyat bilgisi olan varmıdır?
    Bayiyi aradım sözde dönüş yapacaktı hala dönmedi.
  • Merhaba,keşif için geldiler.MSZ SF35 deluxe power ve MSZ HJ35 i önerdiler.Hangisini tavsiye edersiniz??a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nazz5 N kullanıcısına yanıt
    Sf serisi iyidir..HJ alt seri pek alınası değil,üst seriye de gerek yok aşırı pahalı ve gereksiz.
  • msz-ef25ew 6 taksit 3000 tl ye bıraktılar.

sizce model ve fiyat nasıl sadece soğutma amaçlı kullanılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: songohan_02

msz-ef25ew 6 taksit 3000 tl ye bıraktılar.

sizce model ve fiyat nasıl sadece soğutma amaçlı kullanılacak.

bu katalogda ef serisi aynı kodla 3 farklı renkte geçiyor ..sanırım dış ünite ef25ve2w yu kastediyorsun ..beyaz olanı ..indirimli fiyatı 3190 diyor ..zaten bir miktar da indiiryor ..bence fiyat iyi..ben de düşünmeye başladım ..deluxe powerı önermişti satıcı ..bu üst seri ..ama teknik değerler birbirine çok yakın ..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.