Şimdi Ara

Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.572
Cevap
3
Favori
92.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah'tan benim küpüm büyük de taşmıyor. emre ufak tefek ya. Hemen taşıvermiş küpü.

Bu işin rengi filan yok. Adam çirkef ise çirkeftir. Bir GS'li olarak zamanında ne Arif'in penaltı çabalarını, ne de bülentin, ayhanın çirkefliğini kabullenmedim. kimse yoğurdum kara demediği için adamlar baştacı oluyor. Ama şimdi sırf bizim takımdan çıkıyor derseniz insaf derim.

quote:

Orjinalden alıntı: ayhanSAD

oooo kayfe milleti renk verdi hemde kırmızısından. şaka bir yana ben emrenin ne gs, ne fb nede milli takımdaki hırçın tavrını benimsemiyorum. bu kadar sinir olmaya ne gerek var asabiyet bir yere kadar. Ama adam çıldırmış gibi saldırıyor her tarafa.
    Sinir küpü sanırsın :)

• muhabbete daldık çaylar buz oldu.

çaycııııııııı çay yokmu çay
    getirde kave halkı kendine gelsin sinirler gevşesin
    çaysız bırakıyon bizi sinirler geriliyo
  • he he he sana yok
    quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

muhabbete daldık çaylar buz oldu.

çaycııııııııı çay yokmu çay
    getirde kave halkı kendine gelsin sinirler gevşesin
    çaysız bırakıyon bizi sinirler geriliyo

• yahu yoldan geldik çamurluk yapmayın

sıcacık bir çay kendime gelcem zaten 64 saat yolda geçirmişim öldüm yorgunluktan.
    yoğun iş temposuna ayak uyduramamaktan istifayı bastmda geldim
  • dışarda bekleeeee

quote:

yahu yoldan geldik çamurluk yapmayın

sıcacık bir çay kendime gelcem zaten 64 saat yolda geçirmişim öldüm yorgunluktan.
    yoğun iş temposuna ayak uyduramamaktan istifayı bastmda geldim
  • bir daha gelmem bak.
    sonra üzülürsün.
    benden başka kavga edecek kimse yok

hade öpüşekte barışak

çek bir çay barışalım yoksa affetmem
  • sana çay yoooook
    quote:

bir daha gelmem bak.
    sonra üzülürsün.
    benden başka kavga edecek kimse yok

hade öpüşekte barışak

çek bir çay barışalım yoksa affetmem

• bu kadar inatçı kayfecide ilk defa görüyom.
    neyse bize 2 çay sinirküpü arkadaşla boğazımız kurudu vallahi.

bende senin gibi düşünüyorum sporun bir eğlence taraftar olmanında bu eğlenceden zevk alan kişiler olmasından yanayım. asla körü körü renk sevdasına düşmem. bugün evlerimizde ispanya ligini, ingiltere ligini seyrederken aldığımız zevk malesef bizim maçlarda çok sönük kalıyor. Ama şuda bir gerçek gs ve fb birbirini besleyen 2 önemli güç.
  • Katılıyorum ama bence Beşiktaşı da saymak lazım. Hatta Süleyman Seba zamanına dönersek bizim yöentimlelerle karşılaştırılamayacak kadar güzel tavırlar sergilemişlerdir. Ama işte takım yönetmek istemenin sebepleri rotasından çıkınca karşımıza bu günkü yönetim tabloları çıkıyor. Hile hurda ile, alavere dalavere ile elde edildiği düşünülen başarılara sevinemiyor bile insan. Zaten ne kadar kolpa olduğu bu başarıların Avrupa sahnesinde görülüyor. (Bunu uzun vadede ve geneli ele alarak söylüyorum. yoksa ne bizim uefa, süperkupa başarılarımız ne fenerbahçenin çeyrek final ne de beşiktaşın devirdiği birbirinden büyük rakiplerle ilgili başarıları küçümsemiyorum. Ama bir sene çeyrekfinal oynayıp bir sene ön elemede foslamak kapasitemezin ne olduğunu ve de yönetim başarımızın ne olmadığını gösterir.) Neyse laf fazla uzadı. Kahvede bile ben bu kadar fazla futbol konuşmam. Zaten tadı filan yok.
    Hani çaylar. Hem boğazım kurudu hem de azımın tadı kaçtı.

quote:

Orjinalden alıntı: ayhanSAD

bu kadar inatçı kayfecide ilk defa görüyom.
    neyse bize 2 çay sinirküpü arkadaşla boğazımız kurudu vallahi.

bende senin gibi düşünüyorum sporun bir eğlence taraftar olmanında bu eğlenceden zevk alan kişiler olmasından yanayım. asla körü körü renk sevdasına düşmem. bugün evlerimizde ispanya ligini, ingiltere ligini seyrederken aldığımız zevk malesef bizim maçlarda çok sönük kalıyor. Ama şuda bir gerçek gs ve fb birbirini besleyen 2 önemli güç.

• lokosit nadir'e çay vermeyeceğim diye tepsiyi ocaktan dışarı bile çıkarmıyor bizde çaysız kalıyoz.
    sokakların kralı Romeo diye animasyon flmi gelicek galiba bu ay sinemalara aslında geçen yılın filmi seyretmeye değer fırsat bulursanız. Animasyon filmlerini seviyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanSAD -- 5 Mayıs 2009; 15:06:01 >
  • ayhan hocam animasyon filmlerinden BOLT filmi çok hoşuma gitti eğerki öyle bir şeyse izleyebilirim.
    çizgi filmlere bayılırım heleki Looney Tunes

lokosit beyfendide bana çay vermemek için tepsiyi yokediyor

bütün gayfe milletini isyana davet ediyorum.
    artık mekan sahibi kafkaf hocamında lokosit beyfendiyi sıraya geçirmesi gerekiyor.
    bu böyle gitmez mekan hep cepten yiyor edebimizle çay istiyoruz oda yok.

kafkaf hocamdan ocakbaşının tarafıma verilmesini talep ediyorum

• nadir birazdan ben seni sıraya geçireceğim
  • Bolt çok başarılı bir film buda biraz müzikal tadında ama animasyonlar çok iyi ve konuda biraz Bollywod tarzı. Eğlenceli bir film.
    quote:

ayhan hocam animasyon filmlerinden BOLT filmi çok hoşuma gitti eğerki öyle bir şeyse izleyebilirim.
    çizgi filmlere bayılırım heleki Looney Tunes

lokosit beyfendide bana çay vermemek için tepsiyi yokediyor

bütün gayfe milletini isyana davet ediyorum.
    artık mekan sahibi kafkaf hocamında lokosit beyfendiyi sıraya geçirmesi gerekiyor.
    bu böyle gitmez mekan hep cepten yiyor edebimizle çay istiyoruz oda yok.

kafkaf hocamdan ocakbaşının tarafıma verilmesini talep ediyorum

• @Nadir
    Olm Fortçu adamdan şoför olur mu? Hadi şoför olsa Fortçu olur mu(aman ha kızmayasın

Beyler herkese benden çay.Bizim 206 yine bozuldu.Kapı kilitleri falan kendinden geçti.2-3 Gündür sanayide.O kazığın üstüne az daha binsin dimi?

@lokosit
    Arada çay ver şu adama,bak ayhan hocam falan sinirlendi ,alimAllah masaları falan dağıtır, bişey de diyemeyiz Mişubişici

nadir,senin iş hazır ne diye iş bakıyon..Sen getir-götür yap,Hondacılara,Fordculara,Renoculara falan lokosit dursun ocakta,akşamcımızda Güneydoğu gül gibi geçiniriz

Öpüyorum hepinizi,gidebilecek olanlar toplaşmaya gitsin de Foto İsterük onlardan ona göre..

• nadir imzasına alırsın fort olursun zort yazarsa demlikle çay veririm ona:)))
  • bugün rütbe aldım, ONBAŞI oldum. adolf gibi yakacam çıranızı.
  • Herkese Selamlar
    Anket cayır cayır yanıyor...
    Oylarımızı kullandıkmı arkadaşlar?
    http://forum.donanimhaber.com/m_31452467/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

nadir imzasına alırsın fort olursun zort yazarsa demlikle çay veririm ona:)))

o iş hayatta olmaz işte
    bir demlik çay için arabasını satan sonra nesini satar bilmem

yıkarım bu gayfeyi çabuk bir çayyyy
    yoksa günah benden gider bu gayfeyide yakarım gezegenide yakarım

• yok sana çayyyyyy
  • Nadir kardeşime en ince bellisinden tavşan kanı. Mitsu kıraathanesinde herkese yer var. Ama sen kapının önünde hüpletip bardağı geri versen iyi olur. Lokosit hocam kızmasın sonra.

quote:

Orjinalden alıntı: manisa_tr

bugün rütbe aldım, ONBAŞI oldum. adolf gibi yakacam çıranızı.

Ee, Manisa 1. lige de çıktı zaten... Yandı gülüm keten helva.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.