Şimdi Ara

Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.572
Cevap
3
Favori
92.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen Uludağ Seyahat le ilgili bişey anlatıcam.

Bundan 3-4 sene önce kurban bayramı zamanı Bursa'ya gidicez.Gittik otogara,Isparta Pet. Turizm den yer ayırttık.Bilette "Kontur" yazıyordu.Sefer vakti bi baktım ki, bizim gideceğimiz araç PRENSES ve firma da Uludağ Turizm.

Bi daha uludağ turizmi kullanmadım
  • eskiden bursa uludağ idi. iflas etti balıkesirdekiler balıkesir uludağ olarak yeniden açtı artık uludağ balıkesirin dağı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

eskiden bursa uludağ idi. iflas etti balıkesirdekiler balıkesir uludağ olarak yeniden açtı artık uludağ balıkesirin dağı

Aman ne olursa olsun,benim için iki firma var 1.si Kamil Koç onda bilet yoksa Isparta Petrol Turizm.

Bide Üstün Erçelik var ki onu hiç açmayayım
  • otobüsmü???????????
    oda neki?:)
  • selamın aleyküm ağalar
    lig tv varmı kaavede
  •  Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :)

Şöförleri acar içer,acar sürerler.Fakat Krd.Ereğli'den Isparta'ya çalışan tek şirket de bu
  • Üstün Erçelik ilk çıktığı zamanlarda İzmir'den Düzce'ye gitmiştik. Araç 0 km Mercedes O403 tü galiba. Yazın sıcağında, içeride buz gibi klima çalışıyordu ve millet üstünü giymeye başlamıştı. "Nadir" hatırladığım otobüs yolculuklarından biridir. Komforlu ve soğuk bir yolculuktu.

Onun dışında Nilüfer'i beğenirim. Ön sağ koltukta sabaha kadar yolu izlemek gibisi yok, bir de kaptan hafiften Kral Fm dinliyorsa...

FORD'çu arkadaşımıza yeni işi de hayırlı olsun.

• Vaaay Güneydoğu nerelerdesin kardeşim ya, geceleri ben bakayım dedin kaaveye geldiğin gittiğin yok
  • Yettim gari.

Bu gece çaylar benim hesabıma.

HONDA severler için idare eder ama anlamlı bir oyun. Hondamentalism...

http://ww1.honda.co.uk/hondamentalism/

Hondamentalism, orjinali "fundamentalism" ve "aşırı tutuculuk" anlamında. Takıldığınız yerde danışmak serbest. Kopya çekmek yok.
  • selamlar üstadlarım
    nasılsınz iyimisiniz

4 günlük bir aradan sonra yine sizlerle bearberim.
    Çaycııııııı çek ordan bol demli bir çayda kendimize gelelim.
    uzun yoldan geldik yorgunuz

eveeettttt gelelim bizim mevzulara.
    Mevzular karışık
    4 günlük 2 posta Erdek-Alanya________Alanya-Erdek seyahatimizi tamamladık.

gidiş geliş toplamda 4 sefer yaptım tanesi 16 saatten 64 saat.
    24 saat 1 günde 16 saat yolculuk 3 saat otobüsü temizlemek geriye kalan 5 saattede bölük pörçük uyku ve DİNLENEMEME
    4 gündür otobüs tepesinde evin yolunu unutma günleri şaşırma nerede olduğumuzu bilmeden gece yarısı asfaltta ilerleme

SONUÇ MU?

Bu kadar yoğun iş temposuna ayak uyduramayacağımı hissettiğimden kendim için en iyi olan kararı verdim ve bu iş bana göre değil diyerekten vazcaymış bulundum

Tekrar aranızdayım ve daha sıkıntısız bir iş bulmaya devam diyorum.

Çaycııııııı ağzımız kurudu yaw bir ton laf ettik çay getirde ağzımız ıslansın

• sat arabanı aç bi bilgisayarcı dükkanı sonra lancer'ını alırsın
  • nadire benden orta bir kayfe adamcağız perişan etmiş kendini.
    bu arda bjk'li arkadaşlara geçmiş olsun bizimkiler aragonese rağmen kazandılar maçı
  • maçtan sonra fb taraftarları kupa finalini de inönüde oynayalım demişler. fb yi tebrik ediyorum bir bşk li olaraktan :)
  • bizde tüm bjk camiasına ve taraftarına centilmen tavırlarından dolayı teşekkür ediyoruz. gerçekten tüm derbiler dir şenlik havasında olmalı ki insanlar bunun bir eğlence olduğunu hatırlasınlar.
  • EMRE ye şaşkınım yaw. ufacık boyuyla nasıl efeleniyor :) gözleri dönüyor herifin birilerine saldırırken :)
  • adamın altyapısı kötü napıcan bizim başkan belki düzelir dedi ama nafile hiç ilerleme yok. büyüdüğü takımın kültüründen kopamıyor.

limonata yokmu lokosit dilim damağım kurudu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhanSAD

adamın altyapısı kötü napıcan bizim başkan belki düzelir dedi ama nafile hiç ilerleme yok. büyüdüğü takımın kültüründen kopamıyor.

taze kopardık dalından
    hemen sıkacam:))
  • hocam süt bozulursa ekşimik, tereyağ bozulursa zehir olur. O misal geldiği değil gittiği takımla alakalı bir durum. Adamda kaliteli olduğundan eskiden beri o takımda olanlardan daha fazla bozuldu haliylen.

quote:

Orjinalden alıntı: ayhanSAD

adamın altyapısı kötü napıcan bizim başkan belki düzelir dedi ama nafile hiç ilerleme yok. büyüdüğü takımın kültüründen kopamıyor.

• oooo kayfe milleti renk verdi hemde kırmızısından. şaka bir yana ben emrenin ne gs, ne fb nede milli takımdaki hırçın tavrını benimsemiyorum. bu kadar sinir olmaya ne gerek var asabiyet bir yere kadar. Ama adam çıldırmış gibi saldırıyor her tarafa.
    Sinir küpü sanırsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanSAD -- 4 Mayıs 2009; 17:32:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.