Şimdi Ara

Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.572
Cevap
3
Favori
92.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nadirgurece

doğru söylüyorsunuzda böyle olursa gaza daha nazik basmayı öğrenirim.

gaz pedalının ve fren pedalının altına yumurta koy
    sonra araba kullanırken onları kırmamaya çalış az yakarsın

• benim sağ ayak biraz ayarsız paspasları berbat ederim yumurta koyarsam
  • quote:

benim sağ ayak biraz ayarsız paspasları berbat ederim yumurta koyarsam

senin sol ayağınında ayarı yok
    neyse uğra bi arada ayar çekelim:)))
    senin zaten iyice ayarın kaçtı:)))))))
  • Tellak geldi hooo. Her türlü kese atar, masaj yapar, kol bacak kırar...
     Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :)
  • abiler film tavsiyelerinizi alabilir miyim ? DVD film kolleksiyonu yapmaya çalışıyorum da...

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bacey

film tavsiyelerinizi alabilir miyim ?

scarface - serpico - godfather 1-2-3 - carlito's way (al pacino serisi)

inside man - children of men (clive owen serisi)

bourne identity - bourne supremacy - bourne ultimatum (kesin seyredilmeli, bond serisini solda sıfır bırakır)

batman begins - the dark knight - iron man (bu tür filmlerden hoşlanıyorsan arşivinde bulunması şart)

kabadayı - eşkiya (şener şen serisi)

running scared

lucky number slevin

kiss kiss, bang bang

ilk aklıma gelenler bunlar

LEON ilk yazılacak filmi en son yazıyoruz. nasıl unuttum bilmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabies -- 25 Nisan 2009; 14:59:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Güneydoğu

Tellak geldi hooo. Her türlü kese atar, masaj yapar, kol bacak kırar...
     Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :)

Tellak abe,kese yaparkene yüzün böyle bi ifade alacaksa bana bi kese ativir...

• burayada kimse yazmamış.bari ben azcık karalıyım.

bugün vakit geçirmek ve gezmek için balıkesir'e Tek başıma gittim genelde yanımda hep birileri olurda
    4 aydır sürekli unuttuğum eksoz muayenemide yaptırdım.
    Her pazar köye giderken jandarma trafik yolu kesiyordu 2 ihtar aldım dedim yaptırayımda ayıp olmasın
    oto galerilerini gezdim 2. el galerini gezdim.Fiyatlar aslında 2. el için normal geldi bana fakat 2. el araç satan yerler o kadar suratsız ki anlatamam sizlere.
    ben arabalara bakıyorum sağını solunu inceliyorum ne yanıma geliyor yada gelsede yanımda sığır gibi geziyor.
    ne bir araba hakkında bilgi vermek ne başka birşey arabanın plakası yoktu reklam koymuşlar araç nereli diyorum bi sn. diyor 2 saat sonra geliyor.

Bu adamlar ya çok zengin yada keyfin gelirse al kardeşim edası var üzerlerinde.
    Böyle esnafın ben............................

Ohh be rahatladım

• balıkesirden arabamı alınır ya 2000 lira fark var istanbulla en az
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabies

quote:

Orjinalden alıntı: bacey

film tavsiyelerinizi alabilir miyim ?

scarface - serpico - godfather 1-2-3 - carlito's way (al pacino serisi)

inside man - children of men (clive owen serisi)

bourne identity - bourne supremacy - bourne ultimatum (kesin seyredilmeli, bond serisini solda sıfır bırakır)

batman begins - the dark knight - iron man (bu tür filmlerden hoşlanıyorsan arşivinde bulunması şart)

kabadayı - eşkiya (şener şen serisi)

running scared

lucky number slevin

kiss kiss, bang bang

ilk aklıma gelenler bunlar

LEON ilk yazılacak filmi en son yazıyoruz. nasıl unuttum bilmem...

teşekkürler...yok mu abiler arttıran...amma kıraathaneymiş burası n okuyan vaar n de izleyen :)

• çok varda ben ayrım yapamıyorum
  • İzlemeyenler için, ilk aklıma gelenler...

Slumdog Millionaire - Snatch - Gran Torino
  • quote:

burayada kimse yazmamış.bari ben azcık karalıyım.

bugün vakit geçirmek ve gezmek için balıkesir'e Tek başıma gittim genelde yanımda hep birileri olurda
    4 aydır sürekli unuttuğum eksoz muayenemide yaptırdım.
    Her pazar köye giderken jandarma trafik yolu kesiyordu 2 ihtar aldım dedim yaptırayımda ayıp olmasın
    oto galerilerini gezdim 2. el galerini gezdim.Fiyatlar aslında 2. el için normal geldi bana fakat 2. el araç satan yerler o kadar suratsız ki anlatamam sizlere.
    ben arabalara bakıyorum sağını solunu inceliyorum ne yanıma geliyor yada gelsede yanımda sığır gibi geziyor.
    ne bir araba hakkında bilgi vermek ne başka birşey arabanın plakası yoktu reklam koymuşlar araç nereli diyorum bi sn. diyor 2 saat sonra geliyor.

Bu adamlar ya çok zengin yada keyfin gelirse al kardeşim edası var üzerlerinde.
    Böyle esnafın ben............................

Ohh be rahatladım

Ben de yazayım bugün olanları.

Bugün saat 15:15 sularında mahallede yürüyüş yaparken,gelen fren sesiyle irkildim.Kafamı çevirmemle elemanın ağaca girmesi bir oldu.

Eleman,(O) göbekte halk arasında g.t attırmaya çalışırken toplayamadı ve ağaca girdi.Araç,kare farlı Doğandı(Şu murat 131 doğan).
    Hemen koştum baktım,adamda bişey yok.Ama araç yarım karış genişliğindeki ağaca sol far tarafından girmiş.Çıkmıyo.Açılın dedim, çamurluğa asılarak koparttım ve çıkardık aracı.Ancak motor iptal.Neden olduğunu tam anlayamadım ama yağ akıtıyodu araba.Sonra adam kitledi ve gitti.

Ancak anlamadığım şey, en fazla 30 km/h ile girilen ağaç,nasıl olupta motora yarı yarıya giriyor.

Tofaş alacaklara, bir örnek daha olsun ne diyelim...

• quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

balıkesirden arabamı alınır ya 2000 lira fark var istanbulla en az

hepsi hem tok hemde kendilerini amma kasıyor bir bilseniz
    herifin ayağına müşteri geliyor satmaya çalışacağı yerde suratına bile bakmıyor.Zorla ayaklarına gelen kısmeti geri çeviriyorlar.
    19 bine 2000 model vectra mı olur yahu

Bu herifler nasıl o dükkanı çevriyor anlamıyorum.
    hele biri vardı astraları dizmiş baştan sona 7-8 tane kadar var 34 B.... 7410-7411-7412-7413..... diye gidiyor.
    Millet zaten şirket araçlarına sıcak bakmıyor.Bu nasıl bir anlayıştır çözemedim

Surat deseniz hepsi bir karış mahkeme duvarı gibi.....

• sevgili bacey, iyi kötü çok film izledim... önereceğim güzel filmler...mutlaka arşivinde olsun...

- Er Ryan'ı Kurtarmak
    - Piyanist
    - Esaretin Bedeli
    - Babam ve Oğlum
    - Issız Adam
    - Pearl Harbor
    - Güzel,Çirkin,İyi
    - Star Wars Serisi
    - BenHur
    - Kapıdaki Düşman
    - Leon
    - 6.His
    - Şeytanın Avukatı
    - Dila Hanım
    - Prestij
    - Duvar
    - Yüzüklerin Efendisi
    - Riddick
    - Dondurmam Gaymak
    - Bir Zamanlar Amerika
    - Kasımda Aşk Başkadır
    - Köstebek
    - Schindler'in Listesi
    - Yeşil Yol
    - Ulak
    - ve tabiki Godfather
  • quote:

nadir sorsan o galericilere daha önce hangi işi yapıyordun diye sorsan %90 ı memur, asker emeklisi çıkar.
    surat asıklığı eskiden gelen birşey bunu değiştiremezsin. çünkü yıllardır yüzleri gülmemiştir. emekli oluncada gülmezler. keşke her kesimiyle mutlu bir toplum olabilsek:(
    çıraktan esnaf olan kaç tane galerici vardır sence? çook azdır.
    ama merak etme bizim vatandaş alışıktır suratsızlığa giderler yine o galeriden alırlar. aç kalmazlar yani.
    ama yüzü gülen mutlu bir esnafın bunlardan daha çok satacağı %100 dür

• bacey bende koli koli film vardı sonra evde koyacak yer bulamadım çok sevdiklerimi bir kenara ayırdım diğerlerini dağıtım.
    Koleksiyon yapacaksan kendi beğeni noktalarına göre yap ve beğendiğin filmleri toparla yoksa bir bakıyon evin her yerinde film var. şimdi ben 500gb yada 1tb diskler alıyorum onların içine beğendiklerimi toparlıyorum, izleyeceğim zamanda usb flash beleğe kopyalayıp dvd oynatıcısından izliyorum. bunu yapmamın en büyük özelliklerinden biride dvd-cd gibi tamamen kimyasalardan oluşan malzemelerin doğada çok zor yokolması.

Ama bir kaç film yerine birkaç yönetmen yazmak isterim bunların tüm filmleri birer sinema taşıdır hem kendi toplumlarında hemde dünya sinemasında.

Emir Kusturica.
    Nuri Bilge Ceylan,
    Steven Allan Spielberg,
    Stanley Kubrick,
    Quentin Jerome Tarantino,
    Roman Polanski,
    Atıf Yılmaz Batıbeki,
    Derviş Zaim,
    Ferzan Özpetek,
    Zeki Ökten,
    Martin Scorsese,
    Oliver Stone,
    Jhon Woo,
    Ridley Scott,

galiba çok oldı gene kendimi tutamadım. neyse ben kayfeden uzaklaşıp biraz temiz hava alsam iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanSAD -- 27 Nisan 2009; 10:00:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ayhanSAD

bacey bende koli koli film vardı sonra evde koyacak yer bulamadım çok sevdiklerimi bir kenara ayırdım diğerlerini dağıtım.
    Koleksiyon yapacaksan kendi beğeni noktalarına göre yap ve beğendiğin filmleri toparla yoksa bir bakıyon evin her yerinde film var. şimdi ben 500gb yada 1tb diskler alıyorum onların içine beğendiklerimi toparlıyorum, izleyeceğim zamanda usb flash beleğe kopyalayıp dvd oynatıcısından izliyorum. bunu yapmamın en büyük özelliklerinden biride dvd-cd gibi tamamen kimyasalardan oluşan malzemelerin doğada çok zor yokolması.

Ama bir kaç film yerine birkaç yönetmen yazmak isterim bunların tüm filmleri birer sinema taşıdır hem kendi toplumlarında hemde dünya sinemasında.

Emir Kusturica.
    Nuri Bilge Ceylan,
    Steven Allan Spielberg,
    Stanley Kubrick,
    Quentin Jerome Tarantino,
    Roman Polanski,
    Atıf Yılmaz Batıbeki,
    Derviş Zaim,
    Ferzan Özpetek,
    Zeki Ökten,
    Martin Scorsese,
    Oliver Stone,
    Jhon Woo,
    Ridley Scott,

galiba çok oldı gene kendimi tutamadım. neyse ben kayfeden uzaklaşıp biraz temiz hava alsam iyi olacak.

micheal bay eksik.

• quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

nadir sorsan o galericilere daha önce hangi işi yapıyordun diye sorsan %90 ı memur, asker emeklisi çıkar.
    surat asıklığı eskiden gelen birşey bunu değiştiremezsin. çünkü yıllardır yüzleri gülmemiştir. emekli oluncada gülmezler. keşke her kesimiyle mutlu bir toplum olabilsek:(
    çıraktan esnaf olan kaç tane galerici vardır sence? çook azdır.
    ama merak etme bizim vatandaş alışıktır suratsızlığa giderler yine o galeriden alırlar. aç kalmazlar yani.
    ama yüzü gülen mutlu bir esnafın bunlardan daha çok satacağı %100 dür

haklısınız hocam çoğu memur yada asker emeklisi açıyor böyle bir mekan ya satarsa diyor.zaten sattığı 3-5 otomobille vergisini mekan kirasını verse yetiyor.
    zaten emekli maaşı var sallamıyor fazla
    can sıkıntılarını gidersinde müşteri almasada olur mantığı

• mavra koyulaşmış burda.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.