Şimdi Ara

Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.572
Cevap
3
Favori
92.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    klavyede arada problem oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: ucankut

Lökosit kardeş Aliağa mı demek istedin ?

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

benim anne baba da alağada oturuyorlar. bende yazın arada babamlara gidersem çandarlıya doğru kaçamak yaparım.
    hakikaten temiz bir denizi vardı
    quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

Lokosit,aylığı aldın mı canım sen_? Muhasebeci arıyorum,malum işler açıldı.

Güneydoğu, yok geceleri beklerim falan dedi yok ortalıkta! Nerede bu adam yahu

Nadir, hocam sen yakacan illa bizi.İki kadeh atalım dedik diye.Çayını iç git.FORTçusun diye bişey de diyemiyoruz.(Kaz Misali)

Buz gibi su isteyen,Çandarlı 'ya gitsin.Çocukluğumun her hafta sonu orada geçti.Rahmetli annem ve babam orada yatıyor.Çok güzel yerdir.

Turgut Özakman'ın Diriliş dizisin bazı bölümleri burada çekildi;

Ek bilgi: Babamın **** bi Anadolu vardı(İlk ve tek arabasıydı).Bütün km sini Karşıyaka-Soğukkuyu,Çandarlı arasında yapmıştı.99"da sattığımda 20,000 kmdeydi daha. Hey gidi günler...

• quote:

Orjinalden alıntı: rabies

deniz-güneş-sahil resmi koymuşsunuz olmuyor arkadaşlar..

şimdi şurada olmak vardı..
     Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :)

bacey kıymetini bil antalya'nın.

fotoğraftaki manzaralar tanıdık geliyor :) hep söylerim Antalya cennet diye (Antalyalıyım diye demiyorum :) bir de gündelik koşuşturmalardan fırsat bulup akabilsem şu güzelliklere, daha iyi olacak ama neyse...yaşamasını bilmiyoruz vesselam...

sevgili Güneydoğu,

kahveye bayılırım (elbette herkesin her kahvesi içilmez) mırrayı da ustasının elinden içmek nasip olur inşAllah...

sevgili AyhanSAD,

siz arabanıza bakacaksınız ki o da size bakacak öyle değil mi ama ...günler biraz daha uzasın işten eve dönünce temzilik için zamanınız olacaktır elbette...

saygılarımla...

• Doğma büyüme Aliağa lıyım :), üniversite okucaz diye bi çıktık ordan çıkalı tam 13 sene olmuş.

quote:

doğrudur:)
    klavyede arada problem oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: ucankut

Lökosit kardeş Aliağa mı demek istedin ?

quote:

benim anne baba da alağada oturuyorlar. bende yazın arada babamlara gidersem çandarlıya doğru kaçamak yaparım.
    hakikaten temiz bir denizi vardı
    quote:

Lokosit,aylığı aldın mı canım sen_? Muhasebeci arıyorum,malum işler açıldı.

Güneydoğu, yok geceleri beklerim falan dedi yok ortalıkta! Nerede bu adam yahu

Nadir, hocam sen yakacan illa bizi.İki kadeh atalım dedik diye.Çayını iç git.FORTçusun diye bişey de diyemiyoruz.(Kaz Misali)

Buz gibi su isteyen,Çandarlı 'ya gitsin.Çocukluğumun her hafta sonu orada geçti.Rahmetli annem ve babam orada yatıyor.Çok güzel yerdir.

Turgut Özakman'ın Diriliş dizisin bazı bölümleri burada çekildi;

Ek bilgi: Babamın **** bi Anadolu vardı(İlk ve tek arabasıydı).Bütün km sini Karşıyaka-Soğukkuyu,Çandarlı arasında yapmıştı.99"da sattığımda 20,000 kmdeydi daha. Hey gidi günler...

• höyt selamunaleyküm gayfe milleti.

lokosit hocam valla ziyarete geldik muhabbet etcez diye bizim çayları atlattın gene kınyorum.

zaten bugün kafam bozuk adamın tekinin üstüne atlayacaktım zor tuttular

neyse şu demleyipte içemediğimiz çaydan getirde 1 bardakta olsa içelim güzelleşelim
  • Nadir al çayını sana araba buldum.

Doktor Bayandan(Cidden) Colt İnvite Kırmızı. Otomatik(Triptonik işte..) Az km de.Elemanlar Passat aldı,ondan satıyorlar.Pazarlıkla 17,000 e bırakacak gibi uygun gelirse haber ver.

@Rabies

Daha geçen hafta sonu limanda ailemle birlikte tekne turu yaptım.Hakketen muhteşem Antalya...

Ama İzmir başka canım

@Tavakspor erzurumun içinde misin_? Bizim hanım İspir/Aksu ludur.

• quote:

Nadir al çayını sana araba buldum.

Doktor Bayandan(Cidden) Colt İnvite Kırmızı. Otomatik(Triptonik işte..) Az km de.Elemanlar Passat aldı,ondan satıyorlar.Pazarlıkla 17,000 e bırakacak gibi uygun gelirse haber ver.

hocam saolun varolunda önce kendi arabamı satmam gerekli.bugün satacaktım az daha ama düşünmeleri gerekiyormuş.

colt işine gelincede bana colt gibi ufacık araba pek gelmez.ya lancer olacak yada öteki markalardan kocaman g.tlü sallı makam arabası tarzı birşeyler.
    malum biz macır adamız gösterişi severiz

• Vaaay macır adamım.Sen bilirsin

Bi tane 600 SEL'e ortak girelim o zaman

• quote:

@Rabies

Daha geçen hafta sonu limanda ailemle birlikte tekne turu yaptım.Hakketen muhteşem Antalya...

Ama İzmir başka canım

izmir tabiki bambaşka.. özellikle o kokusu yok mu öldürür adamı

• quote:

değerli büyüğüm kaf_kaftr...

şimdi alındım, hatta üzüldüm...Antalyaya gelip bir kahvemizi içmeden gitmişsiniz ya aşk olsun...

hörmetler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

quote:

hocam saolun varolunda önce kendi arabamı satmam gerekli.bugün satacaktım az daha ama düşünmeleri gerekiyormuş.

colt işine gelincede bana colt gibi ufacık araba pek gelmez.ya lancer olacak yada öteki markalardan kocaman g.tlü sallı makam arabası tarzı birşeyler.

gösterişini sevsinler küçükmüş

• opeth boşver
    ağzı olan konuşuyor.
    fortçu erişemediği colta mundar dermiş
    sanki adamın altındaki fort 3 oda bir salon
    quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

quote:

• zıkkım iç lem
    geldin uyandırdın zaten. gittikten sonrada kçımız koltuğu görmedi zaten.
    1km mesafede aynı anda 3 ayrı kaza olurmu yaa
    nadir yanınıza uğrarsa oluyor işte sularmı kesiktir nedir anlamadım

quote:

höyt selamunaleyküm gayfe milleti.

lokosit hocam valla ziyarete geldik muhabbet etcez diye bizim çayları atlattın gene kınyorum.

neyse şu demleyipte içemediğimiz çaydan getirde 1 bardakta olsa içelim güzelleşelim

• quote:

Orjinalden alıntı: bacey

quote:

değerli büyüğüm kaf_kaftr...

şimdi alındım, hatta üzüldüm...Antalyaya gelip bir kahvemizi içmeden gitmişsiniz ya aşk olsun...

hörmetler...

Yok kardeşim alınma.Benim arkadaşlar (askeri liseden) düzenlediler.Kaleiçi nin orada Khan otel diye bi yerde kaldık. Cumartesi gezdik eğlendik,akşamına sahil yolunda Nazende diye bi yerde yemek yendi.Ertesi gün erkenden yola çıktım,malum pazar günü. Yani boş vaktim olsa inan ulaşırdım sana.Zaten hondayı falan bakıma soktuk bayide.Hiç vaktim yoktu

Lokosit;

Valla anlıyorum halinden.Bi gece hep yatarsın,sabaha Allaaaaaah.Bi orada bi burada. Ne iştir bilmem.

Sular kesik olabilir.Ondandır o ondan...

• quote:

Vaaay macır adamım.Sen bilirsin

Bi tane 600 SEL'e ortak girelim o zaman

buda fena değilde pahalıdır hocam bunun altından kalkamayız LPG de bilem km'de 50kuruştan az yakmaz

bakıma sokunca kanser oluruz

bana bakımı uyuz etmeyecek yakıtı orta seviyelerde 20-25 liralık araba lazım yada sıfır lancer
    satmak değil amacım 5 sene sürekli kullanılacak 2004-2006 arası olması tercihim
    2. elde marka saplantım yok , tabi japon olması ilk tercihlerim arasında fakat bilindik marka olursa daha iyi olur.

• sevgili _opeth hocam beni yanlış anladınız lafım meclisten dışarı söz size değildi sizin colt sedan gibi zaten
    öpüşelimde barışalım

lafım lokosit beyfendiye
    erişmek le mundarlıkla alakası yok tercih meselesi
    arabamdan memnun olmadığım doğru fakat ne yapalım satınca yenisine sağlık diyecez
    quote:

opeth boşver
    ağzı olan konuşuyor.
    quote:

quote:

quote:

• zıkkım içemem zehirlenir ölürüm yoksa ondan sonra nasıl kızdırmaya gelirim
    geldim ama uyandırmadım tek gözlen bana bakıyodunuz
    1 km ötede kaza olur olur
    eczacının yanınada uğruyom işleri açılıyo gelen giden bitmiyo
    önce kendi personelinizi uyarmalısınız sular belki onların evinde kesiktir.hepsi evli barklı
    bizim gibi gençlerde sorun yok
    quote:

zıkkım iç lem
    geldin uyandırdın zaten. gittikten sonrada kçımız koltuğu görmedi zaten.
    1km mesafede aynı anda 3 ayrı kaza olurmu yaa
    nadir yanınıza uğrarsa oluyor işte sularmı kesiktir nedir anlamadım

quote:

höyt selamunaleyküm gayfe milleti.

• bana ne laf söylüyon lem
    kırk yıllık atasözünümü değiştirelim senin için
    bu arada nöbet çıkışı sular idaresine sordum sizin mahallede sular kesikmiş
    lem bir değil iki değil canımıza okuyon. bi daha gelirken nasıl geleceğini daha önceden de söylemiştim unutma sakın.
    quote:

sevgili _opeth hocam beni yanlış anladınız lafım meclisten dışarı söz size değildi sizin colt sedan gibi zaten
    öpüşelimde barışalım

lafım lokosit beyfendiye
    erişmek le mundarlıkla alakası yok tercih meselesi
    arabamdan memnun olmadığım doğru fakat ne yapalım satınca yenisine sağlık diyecez
    quote:

opeth boşver
    ağzı olan konuşuyor.
    quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokosit -- 23 Nisan 2009; 18:32:34 >

• vallahi ben geldiğimde muhabbet gırla 4-5 saat vaka olmaz.
    ben gidince vaka çıkar şahibe var bu işte

siz personelinizi bir gözden geçirin onlara sorun bakalım onları suları akıyormu diye
    bizim yere bastığımız yerde ot biter mübarek adamız vesselam

• bizden ayrılırken sürüdün değilmi ayağını.
    yok arkadaş bidaha gelirken hamamdan rapor getir yoksa bizim odaya almayacağız seni (kurul kararı)
    quote:

vallahi ben geldiğimde muhabbet gırla 4-5 saat vaka olmaz.
    ben gidince vaka çıkar şahibe var bu işte

siz personelinizi bir gözden geçirin onlara sorun bakalım onları suları akıyormu diye
    bizim yere bastığımız yerde ot biter mübarek adamız vesselam

• lokosit;

Ara duvarcıyı şuraya bi oda yapsın.Suyu kesik olan cüzi bir miktara belgeli yıkansın
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.