Şimdi Ara

Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.572
Cevap
3
Favori
92.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bacey

selamün aleyküm ağalar,

yahu bana bir orta şekerli kahve, arabayı temizleyemedim, gerginim biraz...

Ağalar bugün benimde canım sıkkın.. Karşıyakam son dakikada yedi golü.. Hemde ne gol. (35 metreden keklik gibi bir gol.)

Sesim kısılmış yav. Uzun zamandır olmazdı. Heralde o golün yan etkisi.

Hocam, orta şekeri boşver. Kakuleli acı bir mıra yapıym mı. Her derde deva..

• manisaspor olarak süperlige çıkarsak seneye sezon başı lig tv alacağım kayfeye...arasıra da beleş çay söylerim derbilerde..
  • dalış yapılabliyo hemde süper yerler var dalış malzemen varsa getir benimkiler harman oldu ortalıkta ama bazı arkadaşlardan alıyoz arada. dalış okulada var datçada. ama deniz o kadar berak ve temiz ki çıplak gözle bile herşey net.
    büyük otel yok daha çok pansiyonlar var ama hepsi çok temiz ve klimalı.

Orjinalden alıntı: nadirgurece

vay anasını zabıtaların haberi var mı bundan

şu palamutbükü işini ayrıyetten görüşelim orada düzgün oteller varmıdır acep
    bizde bu yaz nereye gitsek diye düşünüyorduk öyle biryer olduğunu bilmiyordum desem yalan olmaz.
    denizi berrak diyorsunuz tüple dalış yapılabiliyormu burada

• yaf ne anlatıyon adama dalamaz o
    dalsa dalsa susurluk çayına dalar
  • Aleküm selam kardeşim.Hoşgeldin.Otur dinlen biraz az sonra lokosit kaveleri getirir(umarım).
    Arabayı temizleyemedin mi?
    ben alalı neredeyse 1 ay olacak henüz hiç temizletmedim
  • bende daha hiç temizlemedim ve yıkatmadım ama bu hafta kararlıyım iç dış bir yıkatayım araç bayram etsin. bide kaportaya bayağı bir kuş pisliği bulaşmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhanSAD

dalış yapılabliyo hemde süper yerler var dalış malzemen varsa getir benimkiler harman oldu ortalıkta ama bazı arkadaşlardan alıyoz arada. dalış okulada var datçada. ama deniz o kadar berak ve temiz ki çıplak gözle bile herşey net.
    büyük otel yok daha çok pansiyonlar var ama hepsi çok temiz ve klimalı.

quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

vay anasını zabıtaların haberi var mı bundan

şu palamutbükü işini ayrıyetten görüşelim orada düzgün oteller varmıdır acep
    bizde bu yaz nereye gitsek diye düşünüyorduk öyle biryer olduğunu bilmiyordum desem yalan olmaz.
    denizi berrak diyorsunuz tüple dalış yapılabiliyormu burada

dalış malzemem yok malasef parasın verip dalıcaz.snorkelle 1,5-2 metrede nefesimizi tutarak denizin altına bakmaya çalışyoruz yada suyun üstünden giderek

bir zamanlar hep pansiyon apart otelde falan kalırdık.herşey dahil olunca ekmek elden su gölden oluyor.
    açıkçası sudan çık yorgun argın yemek hazırla iyi olmuyor insanın önüne gelince daha iyi
    web sitesine baktım güzel yerlere benziyor. denemek lazım

quote:

lokosit

yaf ne anlatıyon adama dalamaz o
    dalsa dalsa susurluk çayına dalar

çok pis dalarım
    1 haftadır inşaatta çalışıyorum
    çek hocam ordan soğuk demli bir çay yogunluğumu atayım.
    çamurluk yapmayacağım sözzz

• nadir ne inşaatı lem
    şimdide ameleliğem başladın
    çalışmak iyidir
    yarın gelde çayın hasından içireyim sana bu kavede çay yok sana
    istasyondakilerde 2 gündür seni beklerler
    bi ikispe sidisi alda gidiver yaf.
  • quote:

bende daha hiç temizlemedim ve yıkatmadım ama bu hafta kararlıyım iç dış bir yıkatayım araç bayram etsin. bide kaportaya bayağı bir kuş pisliği bulaşmış.

küçük deliklerle karşı karşıya kalabilirsin.
  • Lokosit,aylığı aldın mı canım sen_? Muhasebeci arıyorum,malum işler açıldı.

Güneydoğu, yok geceleri beklerim falan dedi yok ortalıkta! Nerede bu adam yahu

Nadir, hocam sen yakacan illa bizi.İki kadeh atalım dedik diye.Çayını iç git.FORTçusun diye bişey de diyemiyoruz.(Kaz Misali)

Buz gibi su isteyen,Çandarlı 'ya gitsin.Çocukluğumun her hafta sonu orada geçti.Rahmetli annem ve babam orada yatıyor.Çok güzel yerdir.

Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :)

Turgut Özakman'ın Diriliş dizisin bazı bölümleri burada çekildi;

Ek bilgi: Babamın Turuncu bi Anadolu vardı(İlk ve tek arabasıydı).Bütün km sini Karşıyaka-Soğukkuyu,Çandarlı arasında yapmıştı.99"da sattığımda 20,000 kmdeydi daha. Hey gidi günler...

• bu akşam yıkatayım bari. bu kuşlardan kurtuluş yok malesef, yandaki apartmanın çatısına yuva yapmışlar muhtemelen.

quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

bende daha hiç temizlemedim ve yıkatmadım ama bu hafta kararlıyım iç dış bir yıkatayım araç bayram etsin. bide kaportaya bayağı bir kuş pisliği bulaşmış.

küçük deliklerle karşı karşıya kalabilirsin.
  • çok kalablık burası ama denizi çok temize benziyor. datçaya giderken sahileri dolaşıp gidelim diyo hanım onamı uysak napsak.
    quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

Lokosit,aylığı aldın mı canım sen_? Muhasebeci arıyorum,malum işler açıldı.

Nadir, hocam sen yakacan illa bizi.İki kadeh atalım dedik diye.Çayını iç git.FORTçusun diye bişey de diyemiyoruz.(Kaz Misali)

Buz gibi su isteyen,Çandarlı 'ya gitsin.Çocukluğumun her hafta sonu orada geçti.Rahmetli annem ve babam orada yatıyor.Çok güzel yerdir.

Ek bilgi: Babamın **** bi Anadolu vardı(İlk ve tek arabasıydı).Bütün km sini Karşıyaka-Soğukkuyu,Çandarlı arasında yapmıştı.99"da sattığımda 20,000 kmdeydi daha. Hey gidi günler...

• benim anne baba da alağada oturuyorlar. bende yazın arada babamlara gidersem çandarlıya doğru kaçamak yaparım.
    hakikaten temiz bir denizi vardı
    quote:

Ek bilgi: Babamın **** bi Anadolu vardı(İlk ve tek arabasıydı).Bütün km sini Karşıyaka-Soğukkuyu,Çandarlı arasında yapmıştı.99"da sattığımda 20,000 kmdeydi daha. Hey gidi günler...

• quote:

Orjinalden alıntı: drmert

Aleküm selam kardeşim.Hoşgeldin.Otur dinlen biraz az sonra lokosit kaveleri getirir(umarım).
    Arabayı temizleyemedin mi?
    ben alalı neredeyse 1 ay olacak henüz hiç temizletmedim

ben de hiç temizletmedim hep kendim temizledim :) yok ben en geç haftalık iç temizliğini yaparım...dış temizlik konusunda aynı hassasiyeti gösteremiyorum çünkü bazen ağlıyor bulutlar...

sevgili AyhanSAD,

iyi bak Colt"umuza yoksa alırız anahtarını takım olarak :)

sevgili Güneydoğu,

açıkçası hiç mıra içmedim daha evvel...hemi de acılı, kulağa hoş geliyor...içeriği nedir bu mıranın?

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 22 Nisan 2009; 1:11:03 >

• kaç zamandır hava yağmurlu gözüküyor bi yağmur yamadı. arabanın üzerine beni yıka yazacak kadar toz var. neden haftada bir yıkıyorum anlayın
  • deniz-güneş-sahil resmi koymuşsunuz olmuyor arkadaşlar..

şimdi şurada olmak vardı..

bacey kıymetini bil antalya'nın.

• quote:

Hocam Çırağa söyle, çıkarken anahtarları saksının altına koysun. Gelince dükkanı ben açarım.

Ne adamsınız ya...

@bacey'im...

Mırra, esas olarak kahvenin defalarca kaynatılması ile yapılır.

Güneydoğu'ya özel bir tat ve kokusu da çok güzeldir.

Kültür olarak ta yeri ayrıdır.. Özellikle sunumu çok önemli.

Burada kısaca anatımış.http://www.sinanterek.com/articles/cofee/mirra.htm

Çeşme - Ilıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneydoğu -- 23 Nisan 2009; 20:55:08 >

• şimdilik erzurumda yaşayan birine bu fotolar gösterilir mi kardeşim...bi taraflarımız şişecek sonra...yazın manisaya geldiğimde çeşme yapmak isterdim ancak bizim 2.sıpa yolda...neyse başka yaza kaldı...olmadı trabzonda 1.sıpayla takılırım artık.
  • maşallah allah sağlık huzur mutluluk versin. bizde daha çocuk yapmadan dolaşalım diyorum gerçi yaşta geçti ama neyse artık seneye inaşallah.

bacey arabayı dün akşam yıkadım ama içime sinmedi ama yarım kaldı bir yere gitmek zorunda kaldık. işten eve dönmek 19:30 uluyor ondan sonra zor oluyor. ama bu akşam yıkamacıya götürcem arabayı. anahtarımı almayın ne olur cila bile yaptırcam.

erzurum yazın daha güzel olur serin serin oh geçen yaz 1 hafta oralardaydık benim dedem erzurumlu hanım ilk defa oralara gezdi bende bayağı yer gördüm. ordan doğu karadeniz, yaylalar falan yaptık ayder, ovit dağı, machalen, karagöl, ikizdere, yusufelinde rafting, artvin, borçka bayağı dolandık çok güzeldi. seat leon vardı bayağı rahat yol yaptık.
    quote:

Orjinalden alıntı: tavakspor

şimdilik erzurumda yaşayan birine bu fotolar gösterilir mi kardeşim...bi taraflarımız şişecek sonra...yazın manisaya geldiğimde çeşme yapmak isterdim ancak bizim 2.sıpa yolda...neyse başka yaza kaldı...olmadı trabzonda 1.sıpayla takılırım artık.

• Lökosit kardeş Aliağa mı demek istedin ?

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

benim anne baba da alağada oturuyorlar. bende yazın arada babamlara gidersem çandarlıya doğru kaçamak yaparım.
    hakikaten temiz bir denizi vardı
    quote:

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.