Şimdi Ara

Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.572
Cevap
3
Favori
92.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nadirgurece

vay hainler vayyy

mekan sahibi kafkaf hocamın haberide varmı bundan edebimizle oturuyorduk gösterdiği yerde

haber veriyimde ilk ihtarı çeksin

Valla koca adam, o kadar nazı geçsin

• günaydın kayfe milleti. günaydoğu akşamları mıra işine girerse bende kömürü korlar ona yardım ederim lokosit hocamda sabahları kayfeyi açar sabah çayımızıda zamanında içeriz.
    nadirede bmv güzel oldu bence.
  • Günaydın Ayhan Bey,günaydın arkadaşlar.
    Pazartesi olması vesilesiyle kahvede tık yok
    Çalışın çalışın.Para kazanın(ben dahil).

Günün özlü sözü: Çalışan demir pas tutmaz
  • hadi size bir fıkra daha:)

Sünnetçinin biri yıllardır kestiği deri parçalarını saklamış ve bir gün artık emekli olmaya karar vermiş.Elindeki derileri alıp terzinin birine gitmiş.
    Sünnetçi:
    -'Bana bu derilerden birşey yap.Manevi değerleri benim için çok fazla' demiş.
    Terzi:
    -'Abi sen bir tatile çık gel o zamana kadar bende siparişini bitiririm' demiş.
    Sünnetçi tatile gidip gelmiş ve ilk iş olarak terzinin yanına uğramış.
    Sünnetçi:
    -''Ne oldu benim sipariş kardeş''
    Terzi:
    -''Senin işi hallettim abi,dur bir dakika getireyim'' demiş.
    Terzi,sünnetçiye bir cüzdan uzatmış.Sünnetçi cüzdanı görünce sinirlenmiş.
    Sünnetçi:
    -'Ulan bunca yılın emeği bu küçük cüzdan mı?''
    Terzi:
    -'Öyle deme abi,senin verdiğin deri parçalarından yaptığım cüzdanı biraz okşayınca valiz oluyor'' :)

• mert zaten şuan çalışıyoz yemek arası verdik bir bakayım dedim kayfeye bir çay içip soluklanayım
    birde fıkra atayım dedim.
    YANLIS ANLADI
    Oldukca yakisikli ve cüsseli kisaca her hali ile dört dörtlük bir adam
    bardan içeri girer. Yaninda da bir devekusu vardır. birlikte bara
    yaklasirlar. Kadinlar adama hayran kalirlar. Adam barmene seslenir;

- Bana bir viski. Devekusunu gösterek
    - Buna da bir tas su. Der ve içtikce içerler. Sonra adam,
    - Hesap der. barmen
    - 26 $ 48 cent der. Adam elini cebine atar. Cebinden çikardigi paranin
    hepsini birakir çikar. Barmen sayar, tami tamina 26 $ 48 cent. Adam ve
    devekusu ikinci gün yine gelirler icerler.
    - Hesap! der. Barmen
    - 32 28 cent der. Adam elini cebine atar butün parayi birakir
    cikarlar. Barmen sayar 32$ 28cent tamamdir. Barmen saskin olayin
    sirrini çözmeye çalisir, ama nafile. Uçüncü gün, dördüncü gün adam ve
    devekusu geliyor gece geç saatle re kadar içiyorlar hesap ne kadar
    olursa olsun adam elini cebine atip, bütün parayi birakiyor, barmen
    sayiyor hesap tamam. Ne 1 cent eksik ne fazla.. Barmen kafayi yemek
    üzere dayanamaz ve adama bu isin sirrini sorar. Adam anlatir;
    - Bir gün yolda Aladdinin sihirli lambasini buldum. Ogusturdum,
    icinden Cin çikti ve bana üç dilek dilememi söyledi. Ben de
    diledim...
    - 1.çok yakisikli ve kadinlarin hayran oldugu bir tipim olsun.
    - 2.her yerde ve her zaman ne kadar paraya ihtiyacim olursa olsun elimi
    cebime attigimda o kadar para hazir olsun.
    Barmen paranin sirrini ögrenip,rahatlamisti r. Sonra devekusunu
    göstererek sorar;
    - Peki bu nedir bu? Adam cevap verir,
    - Haaa o mu?
    - Ucüncü dilegimdir O der..
    - Beni hiç yalniz birakmayack uzun bacakli bir piliç istemistim,
    serefsiz cin yanlis anladi...

• Demek ki neymiş efendim; yanlış anlaşılmayacağız yanlış yerde yanlış yeri de okşamayacağız!

Drmert;

Dün akşam oğlan dergi arşivimi bulmuş tekini getirip önüme attı açılan sayfada birde ne göreyim; "köpekbalığı yavrusu Colt"

Sürüş izleniminde çok övmüşler; kalite artmış izolasyon arttırılmış şanzıman elden geçirilmiş vs vs epey övüyordu.

0-100 e 11saniye vermişler harika bir değer bence,güle güle kullan tekrar.
  • Çok teşekkür ederim sevgili esmerce.
    Dergide okuduklarınızdan bir tek izolasyon konusuna katılmıyorum.Belki de önceki kasaya nazaran iyileştirilmiştir ama inan bana kabinde her tür ses mevcut
    neyse ki motor sesi hepsini bastırıyorda mivec motorun resitaline konsantre olabiliyorum
    ama şanzıman,kalite,yol tutuş konusunda diyecek söz yok.hele hele tüm bunlara 23 binlaraya sahip olduğumu düşünürsek,perfect.
    Bu arada lokosit kardeş çek bir orta şekerli....
  • palamutbükü ve hayıtbükü birbirine yakın 2 güzel koyumuz ama palamutbükü tesis olarak daha iyidir. tessi dediğimde pansiyon falan otel yok(böyle olması daha iyi).
    deniz kıyısındadır pansiyonların çoğu ve birçoğunun restaurant veya cafesi içindedir, denize girilip yemek yenip yatağa gitmesi çok kısa bir alandadır. badem ve balı çok iyidir. badem küçük kızlar sahilde size ikram ederler arada. incir ve kekik'te alınması tavsiye olunur.
    60 lira genelde tam pansiyon yeni yemek dahil olabilir, ama son birkaç yıldaki talep fazlası biraz fiyatları yükselmiştir bunuda malesef yaşıyoruz. ama gidecek arkadaşlara hertürlü yardım yapılır. benim orda olduğum dönemde de balık ve kalamar kendi elerimle pişirilip servis edilecektir ve tabi masa sandalyede dize kadar denizin içinde olacak. büyükler gelen misafire aitir bu konuyu pas geçmeyelim.

quote:

Orjinalden alýntý: turizmpsikoloðu

konu turizm olunca müdahil olmamak mümkün deðil..

bir anlatýn bakalým palamütbükü ya da hayýtbükü pansiyonlarýný...

hangisi mantýklý... tavsiyeniz?... bir de kiþi baþý 60 lira pansiyon için çok olmuyor mu?... tanýdýk yeri olan?..

akvaryum koyu ilgimi çekebilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

benim ne zaman olacağım belli değil stajım var valla

aslında datçanın en güzel mevsimi eylüldür. hem deniz çarşaf gibidir, kuru kalabalık gitmiştir her yer sakin ve balıkların kendini göstermeye başladığı dönemdir. esnafta son demlerini yaşadığı için müşteriyle ilgi daha fazla olmaktadır. fiyatlar daha uygundur. gerçi ben pek bişeye para vermiyom
    ama malesef işlerimden dolayı malesef son 6 yıldır falan eylülde datçayı yaşaaymıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanSAD -- 20 Nisan 2009; 17:16:05 >
  • vala ne yalan söyleyeim datça sevilmeyecek yer değil
    sıfır nem ve bol oksijen kekik kokusu sürekli tatlı tatlı esintisi ve canım çacukluğumun geçtiği sahiler, balık avlamalar ne özledim be.

lokosit bu kayfede şarap yokmu be

Orjinalden alıntı: ucankut

Selamlar,

Hanım Muğla nın içinden ama Datça taraflarını çok seviyoruz, Muğla dan da orası çok uzak olmadığı için her yaz birkaç kez uğruyoruz. Deniz ürünlerinin yanında taze Datça Bademini de unutmamak lazım.

• fıkralar süperdi.

sabahtan beri bizde çalışıyoruz oraya buraya şöförlük.

gayfeye geldik lokosit beyfendiden hala icraat yok çayım nerdeeeeeee
    gene yıkamaya götürmüştür zaten b.klu ayda bir yıkanıyor

sırtlarım ağrıyor bu gayfede masajda yapılıyormuydu

kafkaf hocamda laf söz geçiremiyor zaten naz maz anlamam ben mekan sahibi kimse çaycı müşteriye çay verecek seçim yapmayacak

• quote:

Orjinalden alıntı: ayhanSAD

quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

benim ne zaman olacağım belli değil stajım var valla

aslında datçanın en güzel mevsimi eylüldür. hem deniz çarşaf gibidir, kuru kalabalık gitmiştir her yer sakin ve balıkların kendini göstermeye başladığı dönemdir. esnafta son demlerini yaşadığı için müşteriyle ilgi daha fazla olmaktadır. fiyatlar daha uygundur. gerçi ben pek bişeye para vermiyom
    ama malesef işlerimden dolayı malesef son 6 yıldır falan eylülde datçayı yaşaaymıyorum.

eylülde gitmek isteğiyle yanıp tutuştuğum yaşlara daha gelemedim bide arkadaşlarım o zamana kalmamış oluyor. datça bi kabile yazlıkçı arkadaşım var.

• henüz içki ruhsatı almadık. nadirin ispiyon etme ihtimaline karşı masa altındanda ikram yapamıyoruz.
    bu arada palamutbükü olayını fortçu nadir yokken konuşalım
    palamutbükünden hatırladığım derinlerde yüzerken bile dipteki taşların, kayaların rahatlıkla görülmesiydi. daha berrak bir deniz görmedim. umarım hala öyledir.
    ülkemizde hemen hemen denize girmediğim yer kalmadı ama palamutbükündeki gibi bir deniz yok desem abartmış olmam herhalde
    Orjinalden alıntı: ayhanSAD

vala ne yalan söyleyeim datça sevilmeyecek yer değil
    sıfır nem ve bol oksijen kekik kokusu sürekli tatlı tatlı esintisi ve canım çacukluğumun geçtiği sahiler, balık avlamalar ne özledim be.

lokosit bu kayfede şarap yokmu be

Orjinalden alıntı: ucankut

Selamlar,

Hanım Muğla nın içinden ama Datça taraflarını çok seviyoruz, Muğla dan da orası çok uzak olmadığı için her yaz birkaç kez uğruyoruz. Deniz ürünlerinin yanında taze Datça Bademini de unutmamak lazım.

• hadi canım naşşşşşşş
    quote:

fıkralar süperdi.

sabahtan beri bizde çalışıyoruz oraya buraya şöförlük.

gayfeye geldik lokosit beyfendiden hala icraat yok çayım nerdeeeeeee
    gene yıkamaya götürmüştür zaten b.klu ayda bir yıkanıyor

sırtlarım ağrıyor bu gayfede masajda yapılıyormuydu

kafkaf hocamda laf söz geçiremiyor zaten naz maz anlamam ben mekan sahibi kimse çaycı müşteriye çay verecek seçim yapmayacak

• quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

henüz içki ruhsatı almadık. nadirin ispiyon etme ihtimaline karşı masa altındanda ikram yapamıyoruz.
    palamutbükünden hatırladığım derinlerde yüzerken bile dipteki taşların, kayaların rahatlıkla görülmesiydi. daha berrak bir deniz görmedim. umarım hala öyledir.
    ülkemizde hemen hemen denize girmediğim yer kalmadı ama palamutbükündeki gibi bir deniz yok desem abartmış olmam herhalde

vay anasını zabıtaların haberi var mı bundan

şu palamutbükü işini ayrıyetten görüşelim orada düzgün oteller varmıdır acep
    bizde bu yaz nereye gitsek diye düşünüyorduk öyle biryer olduğunu bilmiyordum desem yalan olmaz.
    denizi berrak diyorsunuz tüple dalış yapılabiliyormu burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirgurece -- 20 Nisan 2009; 22:14:24 >

• nadir sen dalamazsın, suda batmazsınki
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

henüz içki ruhsatı almadık. nadirin ispiyon etme ihtimaline karşı masa altındanda ikram yapamıyoruz.

vay anasını zabıtaların haberi var mı bundan

şu palamutbükü işini ayrıyetten görüşelim orada düzgün oteller varmıdır acep
    bizde bu yaz nereye gitsek diye düşünüyorduk öyle biryer olduğunu bilmiyordum desem yalan olmaz.
    denizi berrak diyorsunuz tüple dalış yapılabiliyormu burada

• hadi canım bi kere benim hacmim küçük direkt suyun dibine ağırlık takmama bile gerek yok

asıl kocamanlar dalamaz ağırlık lazım onları batırmak için
    misal gemiler cüsseleri kocaman diye suyun üstünde duruyor.
    misal
    anladınız siz onu cüssesi kocamanlar işte canım
  • nadir ondan değil
    tipin KAYIK da ondan batmazsın.
    quote:

hadi canım bi kere benim hacmim küçük direkt suyun dibine ağırlık takmama bile gerek yok

asıl kocamanlar dalamaz ağırlık lazım onları batırmak için
    misal gemiler cüsseleri kocaman diye suyun üstünde duruyor.
    misal
    anladınız siz onu cüssesi kocamanlar işte canım

• selamün aleyküm ağalar,

yahu bana bir orta şekerli kahve, arabayı temizleyemedim, gerginim biraz...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.