Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
3
Favori
156.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

lancer tam otomatik arkadaşım.

coltlar yarı otomatiktir.

hayırlı günler.

teşekkür ederim
  • Aldığınız fiyatlarda ya bir yanlışlık yada (Sabancı çalışanı,Bayilik gibi) özel indirimleriniz olması gerekir
    İndiriminiz yokken o fiyatları alıyorsanız hiç araca bile bakmayın hemen hayırlı olsun deyin bence
    Söylediğiniz fiyatlar İntense fiyatları gibi valla

quote:

Orjinalden alıntı: tanerm

bugün yeni lancer invitive mt inceledim mitsubishi oldukça iyi iş çıkartmış. cuma günü test sürüşüne çıkacam. invitive mt için 35 000 ytl. invitive automatic için 36 200 fiyat aldım. oto vites acaba tam otomatik mi yoksa robotik manuel şanzuman mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: caramurat

Aldığınız fiyatlarda ya bir yanlışlık yada (Sabancı çalışanı,Bayilik gibi) özel indirimleriniz olması gerekir
    İndiriminiz yokken o fiyatları alıyorsanız hiç araca bile bakmayın hemen hayırlı olsun deyin bence
    Söylediğiniz fiyatlar İntense fiyatları gibi valla

[

SA çalışan indirimi.
  • Arkadaşlar Merhaba ;

27 Nisan 2008 den itibaren LANCER INVITE kullanıyorum. Daha önce VW grubu araç kullandım. Fakat sürüş zevki ve yol tutuş açısından bu araçla kolay kolay rekabet edecek araç yok denecek kadar azdır. Virajlarda kesinlikle mükemmel müzik sistemi de gayet iyi. Aracım şu an 3600 km de ve yakıt tüketimi şehir içi karışıkta 7 lt civarında. Ayrıca araçta blootooth telefon kiti olması da işimi çok kolaylaştırıyor. Merak ettiğiniz konularda yardımcı olabilirim.

Selamlar.
  • Hayırlı olsun arkadaşım.Benimde gazıma gelerek kankam Lancer invite aldı.Fiyatta çok güzeldi.Araçı 1 ağustosta trafiğe işlenecek,2009 olarak.Eğer bende toparlayabilseydim bi tane de kendime de alırdım.
    Araç harika ilk çıktığından beri takip ediyorum.Ama araç dıştan çok boş duruyor.Bu araca sis+xenon+spor yay gibi işlemlerden sonra harika bir araba olacağı kanatindeyim.Arkadaş alsın bi arabayı deneyimlerimizi yazarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Ludacris_

ben bi deri döşeme için 206 gti mi değiştirecek kadar bilmem ne değilim

Mitsubishi Lancer

dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
  • Ne olduğun belli arkadaşım: Koca bir fake'sin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıngıro -- 21 Temmuz 2008; 20:46:23 >
  • Arkadaşlar,bugün araba pazarında 2004 model 1,3 motor Lancer buldum 14.500 YTL
    fiyat ve model olarak bana yardımcı olurmusunuz
    1.3 motor performansı ve yakışı nasıldır,teşekkürler
  • bildiğim kadarı ile 1.3 motor 2004 model lancer yoktur.

bir daha sorun o 1.6 98 hp lancerdir.

hayırlı günler.
  • 2003 model lancer araçların son partisi çok azda olsa bir kısmı 2004 model olarak işletildi. (Gümrük giriş tarihi 1 Mayıstan sonra girdiği için ama araç 2003 modellerle aynıydı)
    kasa ağırlığı ile motor gücüne bağlı olarak performansı ve yakıtı ne kadardır bilmiyorum ama 1.6 98 HP den biraz fazla yakacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstfaty

Arkadaşlar,bugün araba pazarında 2004 model 1,3 motor Lancer buldum 14.500 YTL
    fiyat ve model olarak bana yardımcı olurmusunuz
    1.3 motor performansı ve yakışı nasıldır,teşekkürler

,
    ben de bu soruyu soracaktım. Bir de 1.3 motorlar kaç beygir? Neden bu araca 1.3 koyarlar ki anlamadım. kasayı kaldırmaz gibi duruyor.
  • Mitsubishi Lancer gerçekten çok şık bir araç kendine özgü bir havası var...

Ama keşke kokpit tasarımınada dış tasarıma verdiği önemi verseydi...

Çok eski bir gorunumu var... Basit ve B sınıfı bi araç kadar sıradan. Plastik kalitesi zayıf. kalite hissi bi tek gösterge tablosunda hissediliyo. Bu sadece lancer değil coltunda büyük sorunu bence. Sert ve desteksiz arka koltuk sırası sert plastik...

Mitsubishiye yakışmıyo...

Mitsubishi Lancer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vw -- 9 Eylül 2008; 0:20:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vw

Mitsubishi Lancer gerçekten çok şık bir araç kendine özgü bir havası var...

Çok eski bir gorunumu var... Basit ve B sınıfı bi araç kadar sıradan. Plastik kalitesi zayıf. kalite hissi bi tek gösterge tablosunda hissediliyo. Bu sadece lancer değil coltunda büyük sorunu bence. Sert ve desteksiz arka koltuk sırası sert plastik...

Mitsubishi Lancer

bence yakışıyor.

genlerini bozmayan bir marka. japon otomobillerinin kabinleri cafcaflı olmaz. ( son kasa civic hariç :) )

japon otomobili tüketicileri böyle şeylere aldırmadığı için herhalde değiştirme gereği duymuyor mitsubishi.

daha hiç aldığım bir aracın plastiklerinden dolayı üzüldüğümü hatırlamam. bence plastiğin kalitesi yumuşak olması değil söz gelimi 10 yıl sonrada hala ilk günkü şeklini muhafaza etmesidir.

ön koltuk arkalarının plastik olması bence daha iyi kolay temizleniyor.

dedim ya biz( japon otomobile sevenler) pek aldırmayız estetik makyajlara.

kaputun altı daha önemli bizimi için.

ha avrupa otomobili sevenlerede lafım yok tabi herkesin zevki farklıdır.

hayırlı günler.

• quote:

Mitsubishi Lancer

Colt'ta plastik olayı sorun değil.Çünkü araç zaten B sınıfı ve bu sınıfta daha iyisini bulamazsınız.Benim arkadaşım POLO almıştı ve benim colt'u görünce yan kapı kol tarafındaki plastik ne kadar kötü fln demişti.Şimdi o yan plastikleri ona göre çok iyi olan Polo'suyla otomatik sanzımanla 0-100 ünü 15 sn de tamamlayıp üstüne 10 lt benzin yakarken ben 0-100 umu 12 sn civarında tamamlayıp 6-7 lt benzin yakıyorum.

Diyeceğim Colt'un verdiği artılar o kadar çok ki yemişim plastiğini

Ama Lancer konusunda söylediklerinize katılıyorum 50bin verip bir araç alıyorken de insan estetik kaygıları taşır.Ben bu kadar parayı kalitesiz duram bir iç mekan a vermezdim.Ki zaten otomatik sanzımanı sayesinde canım 1.8 motor da ölüyorken.

• Merhabalar,

Mitsubishi müşterilerinin gerçektende görünüme önem vermediğini, görünümden çok mühendisliğin ön planda olduğunu, teknoloji ve ergonomi sunduğunu söyleyebilirim. japonların bir felsefesi fardır ZEN felsefesi; herşeyi gayet sağlam, kullanışlı ve ergonomik yapmaktır, bu felsefe mantığınca mühendislikten ödün verilecekse o işe girişmeyip mühendisliğin çizdiği çizgileri araç üzerinde görürüz ve bazı müşterilerinin hoşuna gitmez. tercih meselesi,
    sizin için aracın güvenliği, sağlamlığı, kullanım kolaylığı, kontrollü performansı önemli ise Mitsubishi,
    yada benim için önemli olan sadece görünüm diyorsanız mutlu olmanız için farklı markaları tercih etmelisiniz.
    bence başkaları için yaşamayı bırakıp kendimiz için yaşamalıyız, bu da benim felsefem!!!
  • nette mitsulara bakıyordum ki karşıma aşağıdaki ilan çıktı. Nitro oxide uygulaması ile 1000 hp deniliyor. ağzım açık kaldı. bunu başardılar ise uygulamayı yapanları ve de Mitsubishiyi ayrı ayrı tebrik ediyorum

http://www.sahibinden.com/_hiz_tutkunlari_icin_750_200_nos_WQQaXQQ9350911WQQpXQQdisplayitem

http://www.gkmgarage.com/html/evo6tm.html

edit: ikinci link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare115 -- 9 Eylül 2008; 18:08:40 >

• Segmentinde rakibi çok
  • quote:

quote:

Mitsubishi Lancer

bence yakışıyor.

genlerini bozmayan bir marka. japon otomobillerinin kabinleri cafcaflı olmaz. ( son kasa civic hariç :) )

japon otomobili tüketicileri böyle şeylere aldırmadığı için herhalde değiştirme gereği duymuyor mitsubishi.

daha hiç aldığım bir aracın plastiklerinden dolayı üzüldüğümü hatırlamam. bence plastiğin kalitesi yumuşak olması değil söz gelimi 10 yıl sonrada hala ilk günkü şeklini muhafaza etmesidir.

hayırlı günler.

Siz öyle düşünün aynen devam.Corollanın dış görünüme bakıldığında lancerdan kötü ama içine geçince Lancerdan daha Modern ve taze çizgilere sahip olduğu kesin...

Lancera şanı olan bi model, EVO sayesinde olsada. Şanı olan bi modelinde kalitesi yüksek olması gerek...

Şu an kokpit kısmı Linea megane jettayla karşılaştırılcak halde değil.Heleki Honda civice bakarsak arada dağlar var.

Mitsubishinin yapması gereken sadece kokpit yağısını değiştirip, plastik kalitesini artırmak bu kadar. Mitsubishi bunu yapamayacak kadar aciz olamaz.

Mitsubishi Lancer

• quote:

quote:

quote:

Mitsubishi Lancer

bence yakışıyor.

hayırlı günler.

Siz öyle düşünün aynen devam.Corollanın dış görünüme bakıldığında lancerdan kötü ama içine geçince Lancerdan daha Modern ve taze çizgilere sahip olduğu kesin...

Lancera şanı olan bi model, EVO sayesinde olsada. Şanı olan bi modelinde kalitesi yüksek olması gerek...

Şu an kokpit kısmı Linea megane jettayla karşılaştırılcak halde değil.Heleki Honda civice bakarsak arada dağlar var.

Mitsubishinin yapması gereken sadece kokpit yağısını değiştirip, plastik kalitesini artırmak bu kadar. Mitsubishi bunu yapamayacak kadar aciz olamaz.

Mitsubishi Lancer

biz zaten jettadan güzeldir demiyoruzki.

ne yumuşak plastik seven bir toplummuşuz.

koca arabanın kalitesi plastiğinn yumuşaklığından anlaşılıyor.

anlaşamıyoruz.

ben diyorumki kokpit umrumda değil ve gene ben diyorumki japon arabası tüketicisinde son baktığı yerdir kokpit.

biz motora bakarız, yürüyene şanzımana bakarız. bunların uzun yıllar sonra hala tıkır tıkır çalışacağını bilerek japon arabası alırız.

benim kalite kriterim kokpit değil.

motor ve yürüyen aksam.

avrupa arabası seven tüketiciler ise 102 hp lik 10 yıllık motorlu jettaları golfleri kapış kapış alırlar.

malum yumuşak plastikli, cafcaflı iç kabinli.

bana kimse 1.6 102 hp 8v 10 yıllık teknolojiye sahip motoru olan bir araç için kuruş ödetemez.

aramızdaki farkı anlatabildim mi?

yanlış anlamayın kötü bir şey demiyorum sadece araç alırken baktığımız yerlerin farklılığından bahsediyorum

hayırlı günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

quote:

Mitsubishi Lancer

Colt'ta plastik olayı sorun değil.Çünkü araç zaten B sınıfı ve bu sınıfta daha iyisini bulamazsınız.Benim arkadaşım POLO almıştı ve benim colt'u görünce yan kapı kol tarafındaki plastik ne kadar kötü fln demişti.Şimdi o yan plastikleri ona göre çok iyi olan Polo'suyla otomatik sanzımanla 0-100 ünü 15 sn de tamamlayıp üstüne 10 lt benzin yakarken ben 0-100 umu 12 sn civarında tamamlayıp 6-7 lt benzin yakıyorum.

Diyeceğim Colt'un verdiği artılar o kadar çok ki yemişim plastiğini

Ama Lancer konusunda söylediklerinize katılıyorum 50bin verip bir araç alıyorken de insan estetik kaygıları taşır.Ben bu kadar parayı kalitesiz duram bir iç mekan a vermezdim.Ki zaten otomatik sanzımanı sayesinde canım 1.8 motor da ölüyorken.

Evet colt ta pek önemli değil ama Lancer basit bir araç değil.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.