Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer mı daha kaliteli Chevrolet Cruze mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Mitsubishi Lancer mı daha kaliteli Chevrolet Cruze mu ?

(En Son Oy Tarihi: 8.3.2025)
Giriş
  • Cruze güzel araba. Ama ilk çıktığından beri eleştirilerin odağında. Büyük sıkıntısı var o arabanın bence. Motor karakter ve özellik olarak bizim aracın motoruyla neredeyse aynı. Artık nasıl becerdilerse araba yürümüyor. Yürümediği gibi yakıyor bir de utanmadan. Sırf bu sebepten dolayı almamıştık o aracı. Otomobil asıl gerekliliklerini yerine getirmiyor gibi bir his var bende. Ama ESP falan standart ilk çıktığından beri. Şekli güzel. Ucuz. O yüzden bu kadar tuttu zaten.

Ben olsam lancer alırdım.
  • ç mekan olarak cruze daha kaliteli.
  • Motor haricinde cruze daha iyi her ne kadar amerikan olmasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lancer ı incelediğimde markanın bendeki genel algısına nazaran kötü malzemeleri yüzünden hayal kırıklığına uğradığımı hatırlıyorum, buna göre gönlüm Lancer dan yana olsa da cevabım Cruze.
  • her ikisini de kullanan biri Lancerı secer! bence ikinci el haric her yönden lancer daha üstün..
  • cruze derim. oy kullanamadık nedense...
  • uzun yolda kamyonlarla 2.viteste cıkıyodum cruze la aynı motoru astrada kullanıyor fakat astra yürüyor anlayamadım. bari aktarmayıda opelden alsalardı.

lancerın iç mekan kalitesi cruze göre düsük fakat lancer yürüyor. fren yol tutusta ikiside eşit diyebilirim.
  • Benim oy cruze e gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

İkisi de alınası arabalar değil, ama tercihimi Lancer'dan yana kullandım.

Cihan, bu başlıklar hep senin suçun.

Lancer kadar kalitesiz bir araba daha üretilemez bence

Cruze da ondan geri değil yani kalite anlamında

İki aracıda almam ama oyum CRUZE'a

Dizel otomatik var

Belki de herkes senin gibi konsolla duygusal bağ kurmuyordur dostum.

• Forum ahalisii olarak genel hastalığımız bilmediğimiz araçlar hakkında ön yargılı olmak ve hakkında atıp tutmak. Ben Lancer kullanıcısıyım, Cruz'u sadece showroomda inceledim, bayağı da araştırdım. C sınıfı astra Classic, megane, impreza ve mazda 3 ü de çok inceledim. Lancer da geçmişten gelen bir misyon vardır. Tasarım her araba için görecelidir, Cruz'u ve Lancer HB modelleri tasarım olarak hoşuma gidiyor sma Cruz iç mekanı herkesin aksine bana cazip gelmiyor. Lancer ise beni çok etkiliyor. Sade, fonksiyonel ve ne eksik ne de fazla. İstediğiniz her şey elinizin altında. Kalabalığa yer yok. Yumuşak plastik ve uzay mekiği konsol fetişlerini hayal kırıklığına ığratabilir bu tasarım. Lancer ın kalitesini anlamak için kullanmak gerekli, direksiyon hissi, yol tutuşu, motorun devirlenmesi, sportif sürüş ve konfor karakteristikleri bir aile otomobilinde toplanabilmiş. Mivec motoru araştırın varsa şansınız kullanın sonra karar verin. İki aracı da kullanıcısından dinleyin. Araba sürmek sizin için bir zevkse bence Lancer bu karşılaştırmada açık ara önde, eğer kalite hissi ve görsel donanımlar ilginizi çekiyorsa Lancer size bunları veremez.

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkars BOZKURT

Forum ahalisii olarak genel hastalığımız bilmediğimiz araçlar hakkında ön yargılı olmak ve hakkında atıp tutmak. Ben Lancer kullanıcısıyım, Cruz'u sadece showroomda inceledim, bayağı da araştırdım. C sınıfı astra Classic, megane, impreza ve mazda 3 ü de çok inceledim. Lancer da geçmişten gelen bir misyon vardır. Tasarım her araba için görecelidir, Cruz'u ve Lancer HB modelleri tasarım olarak hoşuma gidiyor sma Cruz iç mekanı herkesin aksine bana cazip gelmiyor. Lancer ise beni çok etkiliyor. Sade, fonksiyonel ve ne eksik ne de fazla. İstediğiniz her şey elinizin altında. Kalabalığa yer yok. Yumuşak plastik ve uzay mekiği konsol fetişlerini hayal kırıklığına ığratabilir bu tasarım. Lancer ın kalitesini anlamak için kullanmak gerekli, direksiyon hissi, yol tutuşu, motorun devirlenmesi, sportif sürüş ve konfor karakteristikleri bir aile otomobilinde toplanabilmiş. Mivec motoru araştırın varsa şansınız kullanın sonra karar verin. İki aracı da kullanıcısından dinleyin. Araba sürmek sizin için bir zevkse bence Lancer bu karşılaştırmada açık ara önde, eğer kalite hissi ve görsel donanımlar ilginizi çekiyorsa Lancer size bunları veremez.

Çok güzel yazmışsınz hocam.

• Lancer
  • Böyle saçma anketle ne elde ediliyor anlamıyorum. Oy kullanan 80 kişi var. Çoğu ds benim gibi lancer diye düşünüyor. Ancak 80 kişi eğer lancer ve cruze a bindi ise kendimi sınırsız banlayacagim.

Yok böyle bir olay.

Yahu 50bin tlye ne alacağını bilemeyen bir toplulugun seçtiği araba kaliteli olsa ne olur olmasa ne olur. .

• Cruze iç mekan olarakta dış tasarım olarakta önde.
  • Cruze kullanicisiyim cevabim LANCER

Aracimi alirken 47bin tl idi. Ben 37 ye kendi aracimi aldim arada ki farku goze alabilsem gider lancer alirdim.

Cruze ile butunlesemedigim bazi hisler var. Acikcasi oturakli bir araba dayanikli ve saglam oldugunu ve yakisikli oldugunu da dusunuyorum fakat surus hissiyatinda barisamadik bir turlu.

• iki aracı da severim ama büyük oranda cruze
  • Böyle anket sorusu olmaz. Neye göre kaliteli ??? Sen ne arıyorsun hemşerim ? Önce onu yaz.
  • Tasarım olarak iki araçta güzel. Ama wtcc edition çokta daha güzel o yüzden cruze

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Lancer diyorum.1 adet tamponla böyle bir şahesere dönüşüyor araba.

Mitsubishi Lancer mı daha kaliteli Chevrolet Cruze mu ?
  • lancer
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.