Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer mı daha kaliteli Chevrolet Cruze mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Mitsubishi Lancer mı daha kaliteli Chevrolet Cruze mu ?

(En Son Oy Tarihi: 8.3.2025)
Giriş
  • Cruze ne Allah aşkına ya.. İç mekanda iki tane janjanlı nikelaja renkli renkli kreş-terk göstergelerine kanıp araba alacak olsaydık pühüüü..

Süspansiyonlar, motor, şanzıman, yol tutuş ve direksiyon hissiyatı, sorunsuzluk gibi disiplinlerde Cruze Lancer'ın yanından geçemez.

2.el bana göre araba seçiminde kriter değil, konfor olarak da Ankaragücü-Barcelona kadar farkları yok.
  • cevabım LANCER
  • şu gereksiz vag hastası bloklamama sebep olacak saçma sığ yorumunu yapmış
  • Tercihim lancerden yana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lancer ne ya allah aşkına. 80 li yıllardan kalan iç mekan, 100-150 tane lancer satılan türkiye pazarına göre araç kalitesi belirlenseydi ohooo.

Dünya 5 senedir global pazardaki satışlarla veriyor cevabı. Şu kadar senelik kasa dünya çapında hala ilk 10 da.

Türkiye'de cruze la isimleri yan yana gelince hakaret kabul edilen nice c sınıfı dinazorların önünde.

• Lancer
  • Ayrıca satış rakamlarına göre de araba değerlendirmesi yapılsaydı Fluence ve Linea Türkiye'nin gelmiş, geçmiş ve gelecekteki 10 yıl boyunca en iyi arabası olurdu vs. vs.
  • gorkemuse kullanıcısına yanıt
    Cruze içini bir ben mi beğenmiyorum diyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Cruze içini bir ben mi beğenmiyorum diyordum.

Mitsubishi Lancer mı daha kaliteli Chevrolet Cruze mu ?

Hocam şu renklere bir bakar mısınız? Turkuaz kırmızı siyah gri sarı ne ararsan var.

Tamam Lancer'ın içi Lexus GS değil ama Cruze' un çok uyumsuz bir iç mekan dizaynı olduğunu değiştirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 10 Kasım 2013; 21:06:19 >

• İki aracıda beğeniyorum hatta almaya niyetlenip bayada araştırmıştım. Cruze iç görünüm olarak lancerden bence daha önde. Lancer gibi güzel bir aracın içi bu kadar sade ve kötü tasarımlı olmamalıydı cruze iç tasarımda başarılı
  • GM'in Daciasiyla Mitsubishi' nin karsilastirilmasi bile abes. Tabi ki Lancer.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Cruze ne Allah aşkına ya.. İç mekanda iki tane janjanlı nikelaja renkli renkli kreş-terk göstergelerine kanıp araba alacak olsaydık pühüüü..

Süspansiyonlar, motor, şanzıman, yol tutuş ve direksiyon hissiyatı, sorunsuzluk gibi disiplinlerde Cruze Lancer'ın yanından geçemez.

2.el bana göre araba seçiminde kriter değil, konfor olarak da Ankaragücü-Barcelona kadar farkları yok.

Ben Cruze sahibiyim. Hic olmadik bir zamanda yasanilan kaza yuzunden Getz i satip yeni araba almak istedik. Esneme payi olmadan Maksimum limitim 40bin TL idi.

Sifir olmasi sartti.

Tum markalari gozden gecirdim ford renault mitsubishi opel vw bunlarin hepsi cok ucuktu ve cogu b sinifinin dolu sayilabilecek donaniminda ancak alabiliyordum. Ee arabamda b sinifiydi zaten.

C sinifinda aklimda astra enjoy ve lancer da kaldi fakat ikisi icinde ortalama 45bi tl fiyat verdiler hatta mitsu ozaman biraz daha pahaliydi.

Cruze icin 37700e anlasinca gozum 1 saniye gec hizlanmasini 1litre cok yakmasini sert plastigi olmasini gormedi.

Cruze alan adam b sinifina gucu yeten fakat c sinifinda arac almak isteyen adamin arabasidir. acikcasi o paralara cikabilsem bu iki aractan biri terchim olurdu. Surus dinamizmi bana pek uymasa da cruze un anlasmaya calisiyoruz..

Edit: sert plastik ses yapmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayacan -- 11 Kasım 2013; 8:49:26 >

• Birisi safkan Japon harikası , diğerinin nerde üretildiği bile belli olmayan(kore mi ,amerikan mı, alman mı[opelden dolayı]) bir araba.Her ikisinide inceledim.Lancer donanım olarak normal(doyurucu) ,yürüyen aksam,motor,şanzıman konusunda sorunsuz ve kaliteli bir araba,Cruze daha çok çakma astra gibi duran bir araba ki uygun fiyatından dolayı son gelen 1.4 turbo 140 hp motoruyla alınabilirliği var.Sonuç olarak beklentiye göre alınabilecek arabalar. Eğer sorunsuz uzun yıllar boyunca binebileceğim az yakan,parça kırmayan,spor sedan(performans olarak değil tip olarak) arabam olsun deniliyorsa LANCER ! Donanım olarak dolu, ucuz fiyata Turbo benzinli çakma bir astra binmek isteniliyorsa CRUZE
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.