Şimdi Ara

Mitsubishi MSZ-GE25VA / Fujitsu ASYA09 / Alarko Carrier 53 NQV 025M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Antalyadayım ve 14 m^2 lik kuzey cephe yatak odam için bir klima almayı düşünüyorum. En önemli kriter sessiz olması, tabi sarfiyatıda önemli.

Aşağıdaki 3 model arasında kaldım, sizce aradaki fiyat farkına değermi? Alarko carrier modelini kullanmış olan varmıdır, özellikle fiyatı nedeniyle bu modele yakınım. Önerilerinizi bekliyorum.

Mitsubishi MSZ-GE25VA 2600 TL
    Fujitsu ASYA09 2100 TL
    Alarko Carrier 53 NQV 025M 1600 TL

• bende senin gibi kararsız olup bu bu bu diye ayrım ve araştırma sonucu 2585 tl ye 12 ay taksitle msz ge25va aldım aldığıma asla pişman değilim demirdökümde kullandım çöpe attım panelden su damlamasından dolayı airfel kullanmadım yan komşumun aldığını biliyorum sadece elektrik faturasının yüksekliğinden şikayetçi satıcı firma tahmini yakan miktarı söylemiş ve bu böylece almış malum şimdi 2 katı harcıyo uzun lafın kısası çok hoş klima parasını kuruşuna kadar hak ediyor sessiz ve esintisi güzel....

hesapladığında başka ucuz ve biraz kaliteli bir klimaya göre kendini 15 yılda amorti edebiliyor olsada benim dayımın mitsubishi klimasının varlığını bildiğimden ve beyaz plastiği sap sarı olmasına rağmen yıllarca kullanılmasına karşın sorunsuz ve sanki dün gibi alınmış gibi esiyor tavsiyemdir sadece takdir senin tabi şans faktörüde yok değil vesselam
  • quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

http://www.kombigaz.com/klimalar/272-alarko-carrier-inverter-53-nqv-025-m-9900-btu-duvar-tipi-split-klima-.html

bu ürünü tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

BEN 35 LİK OLANI ALDIM.VERDİĞİNİZ SİTEDEN ALDIM.MEMNUNUM.AYNI GÜN KURULUMUDA YAPILDI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok74

quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

http://www.kombigaz.com/klimalar/272-alarko-carrier-inverter-53-nqv-025-m-9900-btu-duvar-tipi-split-klima-.html

bu ürünü tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

BEN 35 LİK OLANI ALDIM.VERDİĞİNİZ SİTEDEN ALDIM.MEMNUNUM.AYNI GÜN KURULUMUDA YAPILDI.

güle güle kullanıın kardeşim bence iyi bir tercih yapmışsınız.

ben kendi odama vakti zamanında, aman iyi olsun, aman kaliteli olsun diye 1.250 tl. 9000 btu. mitsubishi electric klima satın almıştım.
    bir kaç sene kullandım, sessiz kilma ama bana göre kışın performansı çok düşük, benim ufacık odamı ısıtmaya yetmiyordu.
    bi ara izmir metroya alışverişe gittiğimde 12.000 btu. ALARKO CARRIER kalimalar 900 tl. den, 580 tl. ye düşmüştü, fırsat bu fırsat deyip kaçırmadım aldım. odamdaki mitsubishiyi söktürüp kullanmadığım bir odaya aldırdım, kendi odama da alarkoyu taktırdım. alarko bana göre 10 numara bir klima , vallahi kışın iliğim kemiğim ısındı. canavar gibi size de tavsiye edebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daikin daylux kombi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.