Şimdi Ara

Mitsubishi noviro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni çıkan Mitsubishi electric klima ay serisi sizce nasıl bilgi sahibi olanlar yazabilir mi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mitsubishi Noviro: Verimli ve Güvenilir Klima Sistemleri

Mitsubishi Noviro klimaları, eviniz veya iş yeriniz için üstün konfor ve verimlilik sunar. Bu gelişmiş klima sistemleri, Mitsubishi Electric'in güvenilir teknolojisi ve yenilikçi özellikleriyle tasarlanmıştır.

Noviro klimalar, serinletici yaz aylarında ve ılık kış aylarında rahat bir ortam sağlamak için tasarlanmıştır. Serinletme ve ısıtma modları arasında kolayca geçiş yapmanıza olanak tanır ve yıl boyunca optimum sıcaklık seviyelerini korumanıza yardımcı olur.

Anahtar Özellikler:

• Yüksek verimli inverter teknolojisi, enerji tasarrufu sağlar
    • Geniş çalışma aralığı, aşırı hava koşullarında bile optimum performans sunar
    • Çoklu filtreleme sistemi, havayı kirleticilerden arındırır
    • Sessiz çalışma, huzurlu ve rahat bir ortam yaratır
    • Kullanımı kolay uzaktan kumanda, kontrolü basit ve rahat hale getirir

Mitsubishi Noviro klimaları, eviniz veya iş yeriniz için ideal bir seçimdir. İster serinletici bir yaz ayları ister ılık bir kış ayları ortamı isteyin, Noviro klimalar her zaman ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Anahtar Kelime Kullanımı:

• Mitsubishi Noviro klimaları evinize veya iş yerinize üstün konfor ve verimlilik sunar.
    • Noviro klimaları, serinletici yaz ve ılık kış ayları için tasarlanmıştır.
    • Serinletme ve ısıtma modları arasında kolayca geçiş yapın ve yıl boyunca optimum sıcaklıkları koruyun.
    • Yüksek verimli inverter teknolojisi, enerji tasarrufu sağlar.
    • Çoklu filtreleme sistemi, havayı kirleticilerden arındırır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende bu üründen almayı düşünüyorum. Deneyimli yorumculardan bilgi alabilir miyiz? Wifi modeli 16 binlik

37 bin lira gibi fiyat verildi. 8 taksit Bu fiyatı hakediyor mu almaya değer mi?

Yardımlarınız için teşekkürler.

https://klima.mitsubishielectric.com.tr/tr/urun/novirome/bireysel-klimalar/duvar-tipi-klimalar

• isaiscan İ kullanıcısına yanıt

Ben 12 liği 25 bine aldım Wi-Fi siz şuan memnunum bakalım fatura ne olacak

• Ben yarın 18 binliği taktırıyorum evime. En iyisi diyerek bunu tercih ettim.
  • Bende dün 2 adet 12lik aldim. Biri Ankara da digeri Aydin da kullanilacak. Umarim memnun kalırız. wifi olmayan model. AY35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma09 -- 20 Temmuz 2023; 21:41:9 >
  • Kheldar kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende aynı klimayı almayı düşünüyorum, memnun kaldınız mı ? Daikin sensira ile arasında kaldım.

• arkadaşlar nasıl klimadan memnunmusunuz taktıranlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Pregio Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Mitsubishi Carisma
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Berat3234 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Nereden ve tam olarak hangi modeli aldınız acaba?
  • Ben de 18.000’lik aldım, profesyonel montajından çok memnun kaldım. ( vakumlama … vs.)+7 yıl garanti de hediye ediliyor, toplam 10 yıl oluyor garanti süresi. İlave garanti kampanya kapsamında olduğu için web sitesinden form doldurmak gerekiyor…
  • Emren33 E kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin klimanınz da hayırlı olsun. Nereden ve kaça aldınız acaba? Zira ben de 12000 düşünüyorum.
  • Mersin’den kampanya fiyatı olan 39.900 ₺’den aldım… kredi kartına 8 taksit…

• Berat3234 B kullanıcısına yanıt

şuan fiyat nekadar acaba.Tam model adı yazabilirmisiniz.

• Zam üstüne zam yapıyorlar 42bin olan 12 lik legendera 58bin olmuş. Me almak zordu ,imkansiz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 3 Ekim 2023; 17:49:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.