Şimdi Ara

FUJİTSU ,MİTSUBİSHİ ELECTRİC ,DİAMOND ELECTRİC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese tekrar merhabalar yaklaşık 25 m2 salon için aynı fiyata hatta daha ucuza 17.000 lik diamond electric DSH18RV inverter mi yoksa mits.electric msz ge35va yada fujitsu asyb12ldc modelimi uygun olur sarfiyat ve ıstma gücü açısından.yani kısaca hesaplı 18000 lik mi yoksa kaite 12000 lik mi teşekkürler saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldcyclist -- 27 Şubat 2009; 18:00:53 >

• bence kalite tartışılmaz yaşanır. öncelikle yakıt tüketimine bakarak cihazlar aynı işi yapıyorsa mutlaka kaliteli cihaz seçilmelidir diye düşünürüm. cihazı küçük seçip tam kapasitede çalıştırmakta enerji tüketimini arttırır. önemlidir... önemli bir nokta da servisin iyi olması .
  • Bence kaliteli 18000 lik al. 25M2 de yalitim sorunu ortam sicakligi, bina konumu gibi nedenlerden dolayi kalite markalarda bile 12000 btu da sorun yasayabilirsin.
  • Merhaba, iki sene ewwel bende sizingibi 25 m2 salona iyi bir klima arıyordum. 12 lik mi 18 lik mi diye düşünürken bazı modellerde 15 lik ve 16 lık inverter oldugunu farkettim. Toshiba da zannedersem 16 lık var ben tercihimi 15 lik Panasonic ten yana yapmıştım. İyikide 15 binlik Panasonic almışım, ben cok mevnunum. Sana tavsiyem bu iki modeli de tercihlerinin arasına koyman, tabii başka 15 lik marka varmı onuda araştır.
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar yüksek kapasite ve kalite iyi para .benim bütçe 1700 1800 tl maksimum 2000 tl. alacağım cihaz bu limitlerde olmalı. tekrar soruyorum 18000 btu diamond electric ,sigma,samsung mu yoksa 12000btu kaliteli japonlarmı
  • herkese tavsiyelerinden dolayı teşekkürler 18 binlik samsung aqv18awan modeli klimayı 1705 tl peşin aldım umarım hayal kırıklığına uğramam
  • güle güle kullanın. klima hakkındaki görüşlerinizi bekliyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daikin - Toshiba - Mitsubishi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.