Şimdi Ara

MITSUBISHI SPACE STAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MITSUBIHSI SPACE STAR kullanan arkadaşlar varsa ümidim yok ama ,almayı düşünüyorum görüşlerini yazarlarsa sevinirim 1,3 1,6 dizel hangisini önerirsiniz yada hiç alma dersiniz teşekkürler...

• kendim alacagim diye arastirmistim bayagi 1.3 benzinli motoru olan sanirim sonra daha buyuk motorlu versiyonlari da cikan tam bir ucuz sorunsuz yuksek hacimli aile arabasi ornegi. arka koltugunda bacak bacak ustune atinca saskinlik icinde kalmistim.(100 kglik bir kutleyle), kac para verilecegine gore alinip alinmamasi dusunulmesi gereken bir arac. satmak zor oldugu icin iyi pazarlik yapilip alinabilir, 1.3 motor 2-3 kisiye kadar yeterli full dolu aracla yokuslarda biraz zorlanmasi normaldir. 1.3 16v 83 yada 87 bg teknolojisi iyi bir motora sahiptir. tuketimi de performansina gore iyidir. yuksek donanimli uygun fiyatli bir model rastgelirse alinabilir.

ha bu arada ben almadim sadece 1-2 kere kullandim gerisi arastirmalarimin sonucu,
  • hocam;
    bizim burada sarılık çok temiz bir spacestar var sahip çok az kullanmış ikinci sahibi ...
    adam daha öncede toyota kullanıyordu....
    yakıt durumundan satılığa çıkarmış....
    eğer düşünürseniz size telefonunu alabilirim....
    araç ankarada
  • şu anda elimde doblo var 2002 model satıcam ondan sonra ama space star kesin favorim gibi teşekkürler...
  • 1.6 manuel temiz bir spacestar kaç para eder?
    bu araca kaskoyla binilse yedek parçanın pahalı olması halen bir dezavantaj olur mu?
    araç sahipleri ve konuyla alakalı arkadaslar yardımcı olursa sevinirim..
  • kimse space star hakkındaki sessizliğini bozmak istemiyor anlaşılan..
  • Bilindik bir araç olmadığı için kimse yorum yapmak istemiyor desek daha doğru olur. Canlı olarak dahi görmediğim bir araç için tahmin yürüteyim: Geniş ama malzeme kalitesi düşük bir iç mekan ve yol sesini yüksek oranda içeriya alan bir izolasyona sahip, mekanik ve elektronik açıdan sorunsuz bir Japon aracı gibi duruyor. 2. el ve parça bulunabilirliliği açısından size sıkıntı yaratabilir ama genel olarak sağlam bir araç olduğunu düşünüyorum. Şahsen almazdım.
  • cevabınız için sağ olun. her ne kadar hiç görmesenizde..
    hal böyle olunca benim de alasım gelmiyor.
    iki babayiğit çıkacak; bende vardı, şu kadar şöyle kullandım, bu kadar kahrımızı çekti, şöyle memnunum böyle fevkalade diyecekte bizde iştahlanacağız
    fabia sw desem herkes aman dur yapma sakin demeye durur
    buna onu diyen de yok
    gül gibide duruyor oysa
    yazık arabayı çizenin-yapanın emeğine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozas_91 -- 24 Şubat 2012; 6:25:02 >
  • valla ne yalan söyliyim. ilk kez duydum aracın ismini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.