arkadaşlar pazartesiye kadar ikisinden birinin alacam acil yardım bekliyorum.satıcı benden pazartesi gününe kadar süre verdi kafam allak bullak oldu.iki klimanın artı ve eksilerini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.klima sadece ısıtma amaçlı kullanılacak
Arkadaşım buradaki tavsiyeler üzerine Airfell almak üzere gittiğim yerden biraz fiyat farkı olmakla birlikte Mitsubishi aldık. Odalara ve büyük bir salona toplam 4 ya da 5 adet 9000 lik 1 adet 24000 lik klima takıldı. Yaz döneminde müthiş rahat ettik. Hem soğutma harika hem çalıştığını anlamayacağınız kadar sessiz. 9000 lik klimayı açmanızla 14-15 m2 yerin soğuması 3-5 dakika sürüyor. Bizim yerimiz lüks bir mekan olduğu için müşteri konforunu (tabii bütçeyi de) düşünmek zorundaydık, şimdilik çok memnunuz. Eve de Mitsubishi alacağım (Heavy). Ama ısıtma performansını bilmiyorum.. Biz ısıtma düşünmediğimiz için bayi de bize inverter vermemişti. Bu arada Mitsubishi olmasaydı Airfell alırdık, o zamanki araştırmalarımızda tercihimiz Airfell olmuştu ama Mitsubishi'ye kısmet oldu, iyi oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: savaskalfa
arkadaşlar pazartesiye kadar ikisinden birinin alacam acil yardım bekliyorum.satıcı benden pazartesi gününe kadar süre verdi kafam allak bullak oldu.iki klimanın artı ve eksilerini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.klima sadece ısıtma amaçlı kullanılacak
fazla uzatmadan mitsu heavy almanızı öneriyorum. cop ve eer değerlerinde dağlar akdar fark var. çok daha ekonomik bir ürün. servisi yaygın fiyat farkı da yok. şu şartlarda almamanız için bir neden yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme