Şimdi Ara

Mitsubishi Yedek Parça Desteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mitsubishi yedek parçalarıyla ilgili her türlü sorularınızı sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Parça mevcutmudur, kaç paradır, temin edilebilirmi, yan sanayisi varmıdır gibi.

Ürünün fiyatlarını "PM" olarak yollarım sizlere.

• slm mıtsubishi L200 2000 MODEL GÜMÜŞ RENK çift kabin arabam var sağ arka kapı üzerinde bulunan yapıştırma bantlarına ihtiyacım var orjinali pahalı geldi acaba yan sanayisini bulabilirmiyim.teşekkürler
  • 2009 lancer için
    evo X body kit(ön-arka difizörlü-yan maşripiyeller-yüksek spoiler)
    rüzgarlık vizör
    elektirikli ledli dış dikiz aynası
    arka cam üstü dfizör
    ledli arla lambalar
    bunlar sizde bulunurmu ,bulunursa parça parça fiyat verirmisiniz
  • selam, kalsik carsima sorusu cam düğmeleri 4 kapı için fiyatlar nedir. bu arada mitsubishin geçen yıl zarar ettiğini duydum. sağlam araç yapıp sadece düğmeden para kazanmaya çalışırsa olacağı budur.
  • Arkadaşım ben de, 2001 carisma otomatik şanzumanlı aracım için volant dişlisinin fiyatını sormak istiorum, bu arad açıkma veya yan sanayisi var mı. Fiyatları karşılaştırmalı olarak sunarsanız karar vermemizde daha faza yardımcı olursunuz diye düşünüyorum. Teşekkürler bu arada.
  • Arkadaşım hala cevap bekliyorum, yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba.
  • yok bunun cevap vereceği yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Yedek Parça
    10 ay önce açıldı
    Bmw Yedek Parça Sitesi
    geçen ay önce açıldı
    smart fortwo yedek parça ve tamir
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumda hiç değiştiren görmedik duymadık. olsa çıkıp söylerdi şu para bu para.

volvo s40 ve carisma hurdalıklarda aranıp bulunabilir sanırım
  • 1990 mitsubishi galant süpersalon arka kaput üzerindeki metal kabartma yazıları
    arka kapak kilidi
    ön kaput
    ön tampondaki sağ sol sinyaller
    ön ızgara
    sağ arka kapı kolu
    fiyatlarını bildirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalefe -- 21 Kasım 2009; 1:37:18 >
  • galant glx 1986 arka cam bulabilirmiyim varsa ne kadar?
  • ARKADAŞLAR 2006 COLT ALDIM SIKINTIM ÖN ÇAMURLUK DAVLUMBAZLARINI BULAMIYORUM ORJİNALLERDE ÇOK PAHALI DENİLİYO YANSANAYİ YADA BAŞKA Bİ ARAÇ TAN TEMİN EDEBİLİRMİYİM
  • arkadaşlar boşuna parça sorup durmayın benim gibi forumu açıp gitmişler bizde dükkan sahibine sorup duruyoruz
  • 7 kasımdan bu yana üye foruma giriş yapmamış.
    Takip ettiğini sanmıyorum.
    İmzası kural dışı ama silmeden önce buraya ekleyebiliriz sanıyorum. Parça ihtiyacı olan arkadaşlar boş dönmesinler en azından telefon numarasından arayıp sorabilirsiniz. Piyasadan daha uygun fiyata bulmuş olsanız yeter.

quote:

BERK OTOMOTİV
    Japon Kore Otomobilleri Orijinal ve Yan Sanayi Yedek Parçaları
    Siparişleriniz aynı gün kargoya verilir.
    Fiyatını sormak istediğiniz parça için PM bırakbilir veya satış servisinden bilgi alabilirsiniz.
    Satış Servisi
    Tel: 0212 428 51 66
    Messenger: berk-oto@hotmail.com

www.berkotomotiv.com

• 2007 Colt Di-D sis farı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.