|
MIUI 12.5 arayüzünün global testleri başlıyor: İşte uyumlu telefonların listesi (3. sayfa)
-
-
Evet, zaten ne yüzden türkiyede kullanım yoğunluğu tepe yapacaktı. Anlamanıza sevindim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Frobisher
Çok iyi anlıyorsanız o halde gidipte öyle işkemeden sallama cevap yazmazdınız. Anlaşılıyor bilginizin olduğu clockworkmod recovery'de bilirsiniz o halde?soyledigim gibi cok iyi anlarim android telefondan recovery mecovery twrp virt zirt orange falan.. hahaha.. ben hicbir marka da bu kadar feci polemik yapan fanboy kitlesi gormedim.. sizi kastetmiyorum genel konusuyorum.. bunlar beni markadan daha da fazla tiksindirdi.. copyami parayla adam kiralayip forumlarda konusturmuyorsa ben hicbir sey bilmiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Şubat 2021; 21:6:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nokianın arayüzü bile xiaomiden iyi olmasına rağmen bu kadar konuşulmuyor. Miui kaçıncı versiyon oldu çoğu kişi şikayetçi.
forumdaş dalga geçme istersen niyeyse bildiğin şey hakkında böyle yapmanda garip? doğru diyorsun o konuda xiaomi fanlarının adı çıktı, gırgır malzemesi dahi oluyor. Ancak ben burada olaya realistik, artısını eksini görerek yazıp çiziyorum hiçbir firmanın fanboyu olmadımda, iphone'un eksiği pil diyorum bunu deyince iphone sistemleri çöp cihaz demiş mi oluyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 4 Şubat 2021; 22:57:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Frobisherforumdaş dalga geçme istersen niyeyse bildiğin şey hakkında böyle yapmanda garip? doğru diyorsun o konuda xiaomi fanlarının adı çıktı, gırgır malzemesi dahi oluyor. Ancak ben burada olaya realistik, artısını eksini görerek yazıp çiziyorum hiçbir firmanın fanboyu olmadımda, iphone'un eksiği pil diyorum bunu deyince iphone sistemleri çöp cihaz demiş mi oluyorum?
her cihazin enerji sarfiyati farkli.. bu islemcinin turune ve cihaz bilesenlerinin ne kadar enerji harcadigina gore degisir.. kagit uzerinde iphone bataryasi, atiyorum 2000 mah diye, bu android telefondaki 2000 mah gibi performans vermez.. bunlar elmayla armut gibi farkli cihazlar..
sonuçta diyorum ki 1 günlük kullanımdan sıkıldığım için "Şayomi"de karar kıldım, yani buna muhalefet edip çer-çöp demenizdeki amaç nedir? ihtiyaç-kriter meselesi bu pille ilgili kafasında soru işareti olan birisi android kanadında yüksek pil kapasiteli bir modele geçebilir dimi? Son olarak size açıklama yaptırtarak anlatabildiğimi düşünüyorum.
-
xiaomi telefonlarin artisi fiyati ama yurtici garantili alirsan o avantaj da yok oluyor.. zamzung falan daha duzgun telefonlarla arada 300 500 tl var orta seviyede ust seviyede de 5000 tl ye falan xiaomiler var yazik o paralar verilmez.. sokaga atarsin.. dogru duzgun garantisi bile yok.. xiaomi turkiye diye bir firma var eskinin paralel ithalatci dandik bir firmasi zaten..
quote:
Orijinalden alıntı: Fortune 4xiaomi telefonlarin artisi fiyati ama yurtici garantili alirsan o avantaj da yok oluyor.. zamzung falan daha duzgun telefonlarla arada 300 500 tl var orta seviyede ust seviyede de 5000 tl ye falan xiaomiler var yazik o paralar verilmez.. sokaga atarsin.. dogru duzgun garantisi bile yok.. xiaomi turkiye diye bir firma var eskinin paralel ithalatci dandik bir firmasi zaten..
forumdaş, benim MIUI ve Xiaomi ile alakam daha ülkede bilinmezken 2012'de başlıyor. MIUI ile maceramda huawei'nin daha ülkede reklam yapmadığı şayomi gibi fason bilindiği zamandaki efsanesi ideos x5 ile başlıyor. Dediklerinin hepsini biliyorum, gerçek xiaomiciler bu olayı biliyor zaten Distribütör firmayla işi olmaz yurtdışından paralel alır geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 4 Şubat 2021; 23:32:9 >
-
biraz da diyene degil, dedirtene bakmak lazim.. ben cop diyorum cunku cihazlarin diger markalara gore dezavantaji var. bunlarin en onemlileri
rom abarti derecede spy bloatware ajan servis iceriyor.. yetmemis bir de arayuze reklam basmislar heryere.. her uygulamanin hakkinda kismina girip, oneriler adindaki secenegi kapatmak gerekiyor.. cihaz performansi olmasi gerekenden dusuk cunku spy servisler cpu ya yukleniyor rami bitiriyor ve optimizasyon da kotu
ikincisi cihazlarda tianma ve huaxing isimli iki tane cop ekran kullaniyorlar.. ikisi de ghost screen problemi veriyor.. 2 cihazdan 1 tanesi bu sekilde bozuluyor..
bana o halde pili 2 gün giden, bu reklamcı sorunları olmayan "ekonomik" bir cihaz varsa söyleyin bilelim geçeyim o cihaza?
yahut Samsung? onada itirazın yoksa ona geçebilir miyiz? Yoksa illa eşşek yüküyle para veripte aynı pil performansını veremeyen ayfon mu alalım yani ne istiyosun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 4 Şubat 2021; 23:39:10 > -
o kullanim suresi cihaz cok eski oldugu icin pil bitmistir ondandir. iphone da 2500 mah pil androidde 5000 mah gibi sure verir.. ben 5s de bile 5 saat ekran suresi aldigimi biliyorum mahlar android vs android telefon icin gecerli deji pil mesela orjinale yakin gitsede tam orjinal gibi performans vermez bir de gelisen programlar eski cihazda daha cok pil harciyor 6s pil performans dusuklugu ondan mahdan degil cihaz eskiyince pil degisitrilse bile gercek performans alinamiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 4 Şubat 2021; 23:40:22 >
hocam ne alip almayacaginizi siz bilirsiniz.. ben size tavsiye veriririm sadece uymazsaniz kendiniz bilirsiniz.. yeni iphonelarin pili az gitmez yeni model iphone alin butce yoksa xiaomi almayayim ne alayim diyorsaniz xiaomi poco bilmemne almayin ne alirsaniz alin
buyur bu yerin dibine gömdüğün Şayomi Note 9S kullandığım ürünün batarya performansı: Battery life tests - GSMArena.com
buda güncel model apple kanadının en yüksek bataryalı modeli iPhone 12 Pro Max: Battery life tests - GSMArena.com
matematik ortada. daha tartışmayada gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 4 Şubat 2021; 23:57:54 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fortune 4hocam ne alip almayacaginizi siz bilirsiniz.. ben size tavsiye veriririm sadece uymazsaniz kendiniz bilirsiniz.. yeni iphonelarin pili az gitmez yeni model iphone alin butce yoksa xiaomi almayayim ne alayim diyorsaniz xiaomi poco bilmemne almayin ne alirsaniz alin
sağolun benim seçim kriterlerim ve bilgim var teşekkürler. iki cihazıda kullanmış biriyim daha öncede dediğim gibi.
bendende size tavsiye karşınızdaki başka telefon kullanan birinin kriterlerini, durumunu bilmeden atıp tutmayın.
sonucunda karşı tarafta davranışınızdan dolayı, oda sizin kullandığınız cihaza atar tutar bilginize.
-
hersey pil performansi degil ki.. olayi pile getiren sizsiniz. benim icin o kadar da onemli bir sey degil sahsen.. biri 10 saat vermis oburu 8 saat.. cok onemli seyler degil bunlar.. adam gitmis 7000 mah pil koymus cihazin kalan yerleri cop bu mudur yani bir cihazi ustun yapan? ben onemsemiyorum o kadar.. orada tabloda yuksek degerler alan telefonlar bahsettigim gibi samsungun 7000 mahlik falan cihazlaridir.. bunlar onemsiz konular benim icin sizin icin onemliyse samsung alin zaten xiaomi ne alaka zaten miui 12 de battery drain var berbat
quote:
Orijinalden alıntı: Frobishersağolun benim seçim kriterlerim ve bilgim var teşekkürler. iki cihazıda kullanmış biriyim daha öncede dediğim gibi.
bendende size tavsiye karşınızdaki başka telefon kullanan birinin kriterlerini, durumunu bilmeden atıp tutmayın.
sonucunda karşı tarafta davranışınızdan dolayı, oda sizin kullandığınız cihaza atar tutar bilginize.
Alıntıları Gösteratin tutun hocam benim icin problem yok.. ben su an bu yaziyi xiaomi telefondan yaziyorum ve cop diyorum.. bende mi problem var yoksa sirf o marka cihazi aldi diye toz kondurmayanlarda mi anlamiyorum.. biz de para verip aldik bedava almadik sonucta.. atis serbest yani hocam atin tutun ben umursamam.. mali ben uretmedim sonucta..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Frobishersağolun benim seçim kriterlerim ve bilgim var teşekkürler. iki cihazıda kullanmış biriyim daha öncede dediğim gibi.
Alıntıları Gösterhocam o batarya testini miui 11 le yapmislardir kesin 12 de ciktigindan beri sorun var batarya igrenc 7 saat gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X