Şimdi Ara

MIUI 12.5 arayüzünün global testleri başlıyor: İşte uyumlu telefonların listesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lütfen geri vites atmayın, beni alıntılayıp tartışmayı başlatan sizdiniz size 2.mesajımdan beri pil pil diyorum ayfondan geçme sebebim için anlamamak için ısrar ediyorsunuz şimdi mi anladınız  . benim için önemli pil işte, sonunda ortada buluştuk herkesin ihtiyacı başka birisi pil performansını önemser, birisi saniyelik daha az zaman beklememek için gider amiral gemisi cihaz alır. birisi gider kamerası iyi olan cihaz alır kriter derler buna. sizin önemsemeniz başkadır, başka birisinin başkadır şunu öğrenin bir cihaza çöp demeden önce benim size anlatmaya çalıştığım bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

hocam o batarya testini miui 11 le yapmislardir kesin 12 de ciktigindan beri sorun var batarya igrenc 7 saat gidiyor

Alıntıları Göster

isterseniz fastboot yapın yada bl yoksa eu roma geçin. hem reklamsız dertsiz kullanırsınız biliyorsunuz ya recoveryi romu . 10 saat alıyorum değişen hiçbir şey yok, xiaomi zaten süpriz kutu birinde iyi birinde kötü pil performansı veriyor diğer forumdada aynı sıkıntıyı yaşayan onlarca kullanıcı var.

bir önceki mesaja gelince de: bence sizde bir sıkıntı var, siz o paraya galiba bir amiral gemisi performansı yada iphone performansı arıyorsanız sıkıntı büyük. uğraşmak istemiyorsanız romla momla da o zaman gidin iphone alın ota'dan dertsiz tasasız her türlü sürüm güncellemesini sıkıntısız yüklersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 5 Şubat 2021; 0:10:49 >

• Frobisher kullanıcısına yanıt

yok hayir oyle bir performans aramiyorum hatta performanstan gayet memnunum bendekini ben oyun makinesi olarak kullaniyorum  

60 hz de cok guzel oyun performansi var snapdragon 720 g nin ama rom copluk oldugu icin bir sure sonra cihaz yavasliyor bir restart cekiyorsun 2 saat daha hizli sonra yine agirlasiyor.. rom stabil degil sorunlu yani..

benim beklentim genel olarak bir cihazdan o cihazin kisa surede bozulmamasidir.. bu xiaomilerin panelleri sorunlu ve bunu kimse inkar edemez.. 2 telefondan 1 tanesi ghosta donusuyor.. poco x3 mesela cikali 3 ay oldu konusunda arka arkaya ghost var diyorlar.. bu yillardir boyle cihazlarda sorunsuz panel kullanilsaydi ve rom copluk olmasaydi bakis acim degisirdi..

custom rom olayini da daha once tartistim yine forumda.. cihazin orjinal romunun yerine gecmiyor aosp lerdr stabilite bozuk cogunda kafasina gore reset atiyor ya da baska buglar sorunlar var eu da da son zamanlarda performans fabrika romundan daha kotu hale geldi.. o yuzden eu kullanmam ve onermem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 5 Şubat 2021; 0:30:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

yok hayir oyle bir performans aramiyorum hatta performanstan gayet memnunum bendekini ben oyun makinesi olarak kullaniyorum  

60 hz de cok guzel oyun performansi var snapdragon 720 g nin ama rom copluk oldugu icin bir sure sonra cihaz yavasliyor bir restart cekiyorsun 2 saat daha hizli sonra yine agirlasiyor.. rom stabil degil sorunlu yani..

benim beklentim genel olarak bir cihazdan o cihazin kisa surede bozulmamasidir.. bu xiaomilerin panelleri sorunlu ve bunu kimse inkar edemez.. 2 telefondan 1 tanesi ghosta donusuyor.. poco x3 mesela cikali 3 ay oldu konusunda arka arkaya ghost var diyorlar.. bu yillardir boyle cihazlarda sorunsuz panel kullanilsaydi ve rom copluk olmasaydi bakis acim degisirdi..

custom rom olayini da daha once tartistim yine forumda.. cihazin orjinal romunun yerine gecmiyor aosp lerdr stabilite bozuk cogunda kafasina gore reset atiyor ya da baska buglar sorunlar var eu da da son zamanlarda performans fabrika romundan daha kotu hale geldi.. o yuzden eu kullanmam ve onermem..

xiaomi bissürü cihaz çıkararak samsung oldu zaten, o yüzden romlar abuk subuk patlamaya başladı. eski stabilliği gitti, kendileride farkındaki miui 12.5 gibi ara versiyon çıkardılar ilk defa görüyorum miui tarihinde. panel işide doğru şans işi çıkacak panelin ghost screen oluşturmayan huaxing modelden olması kutuyu açıp cihazı açmadan anlamanın imkanı yok, her xiaomi cihazımda hep eu kullandım sorun yaşayanda hiç görmedim ilk defa sizden duydum.

neyse sonuç olarak bu şayomilerle bi yığın sorunlu kullanan olduğu gibi sorunsuz kullananda var  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 5 Şubat 2021; 0:47:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

xiaomi bissürü cihaz çıkararak samsung oldu zaten, o yüzden romlar abuk subuk patlamaya başladı. eski stabilliği gitti, kendileride farkındaki miui 12.5 gibi ara versiyon çıkardılar ilk defa görüyorum miui tarihinde. panel işide doğru şans işi çıkacak panelin ghost screen oluşturmayan huaxing modelden olması kutuyu açıp cihazı açmadan anlamanın imkanı yok, her xiaomi cihazımda hep eu kullandım sorun yaşayanda hiç görmedim ilk defa sizden duydum.

neyse sonuç olarak bu şayomilerle bi yığın sorunlu kullanan olduğu gibi sorunsuz kullananda var  

Alıntıları Göster

huaxingde de ghost olusuyor.. huaxing dusuk ihtimal ciktigi icin tianmalar da ghost varmis gibi yanlis izlenim var huaxingli pocolarda da ghost sorunu yasayanlar var cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 5 Şubat 2021; 8:46:48 >

• quote:

Redmi Note 9S hindistan için çıktığından dolayı mı üvey evlat muamelesi görüyor, hep bi eksiklik oluyo bu cihazda.

Kardesim redmi note 9 yaziyor orda o ne demek, redmi note 9 serisi demek, note 9 - note 9s - note 9pro.

Listeyi bos yere uzatmiyorlar kisaca.

Redmi note 9, note 9s ve note 9pro dan daha dusuk bi telefon. 9 varken 9s ve 9pro nun olmamasi sana mantikli geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 5 Şubat 2021; 10:9:9 >
  • Mi note 8 pro neden yok?

• Herkez çok biliyor konuşuyor. Mi 10T aldım 128gb -110gb dolu cihazda hiç bir tekleme, kasma, donma yok. 144hz görenler bu telefon ne diyor elindeki cihaza bir bakıyor. Boş sallamayı bırakın gerçekçi olun.

• Mi 8 suçu ne güncelleme vermiyorsunuz bir zamanlar amira gemisi idi gemi battimi redmilerin nerdeyse hepsine güncelleme var mı 8 yok yazıklar olsun sana xiamoi

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Bu test sürümü. Stabil verilecektir. Miui 12 alan cihazlar 12.5 alır.

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt
    Amoled onlarlada yanık oluşabiliyor e napalım hiçbi şekilde kullanmayalım mı bu cihazları alemsin harbi.
  • Amiral sınıfı çipset olan Snapdragon 835'li mi6ya 12 arayüzü gelmemişken, 660lı mi note 3'e veriyor bu firma. Bakın bu iki cihazda aynı sene çıktılar inceleyin, herşey mümkün bu firmadan mantıksızlık beklenir .
  • quote:

Amoled onlarlada yanık oluşabiliyor e napalım hiçbi şekilde kullanmayalım mı bu cihazları alemsin harbi.

Peki hocam tüm bunlardan yola cıkarak, xiaomi en iyi telefon markası diyebilir miyiz sizce?

• hayır diyemeyiz f/p diyorum anlamıyorsunuz ısrarla ama olsun, amiral sınıfı mileri değilde gidip redmileri bu paraya alıyoruz napalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 7 Şubat 2021; 0:4:27 >
  • 9S'i Telefon yerine koymadığınızı öğrendiğim iyi oldu...

• redmi note 8 var,redmi note 8 pro neden yok.saçma sapan birşey olmuş

• Başvuru yapmasak yine de güncelleme gelir mi, veya başvuran var mı varsa yardımcı olabilir mi?

• Redmi note 8 pro yok hakaret gibi bir şey

• Benim telefonum redmi note 8 pro ve bende 12.0.6 var

• La cidden redmi note 9 var 9 pro var 9 pro Max var ama 9S yokmu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.