< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MIUI 13.5 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve Poco akıllı telefonlar belli oldu (2. sayfa)
-
-
xiaomi telefonu alma sebebim rom atmak. aldım, aldığım gün mi unlock'a soktum, 1 hafta beklemesi bittiği saatte romu attım miui'dan kurtuldum. öbür türlü çekilmez bu telefonlar.
-
Hocam rom atmakla ilgili bilgi verebilir misiniz internette arıyorum ama bir türlü bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden 4 ya da en kötü 3 yıl MIUI güncellemesi alırdı Xiaomi/Redmi cihazlar, artık 2 yıl sonra Android ile birlikte MIUI güncellemesini de kesiyor Xiaomi. Halen taş gibi çalışan Mi 9T Pro Android 12 güncellemesi de almadı, MIUI 13 güncellemesi de...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 22 Mayıs 2022; 22:46:54 >
-
Redmi note 9 pro 13.5 almayacak listesinde yok yazmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alacak listesinde de yok bugda kalmış galiba :D
-
Redmi Note 9 Pro arafta kalmış. Alacak listesinde de yok almayacak listesinde de. Bu kadar kısa sürede güncellemeyi kesmesi de olmaz. Telefon geleli 2 sene oldu-olmadı. Bu dingil Xiaomi iyice bozdu kendini. Nerde eskiden yıllarca güncelleme veren Xiaomi nerde şimdiki Xiaomi!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Mayıs 2022; 3:44:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu konuda bilgilendirici bir video vs var mı hocam
-
12.5'te hala telefon (10t pro). 13.5 alacak diye haber yapıyorsunuz.
-
redmi not 10s neden yok acaba ??birdaha redmi almayacagm
-
Kabul etmiyorum resmi 9i ye neden gelmiyor bunu hiç anlamadım
-
Yalan yanlış haberlerle redmi note 8 i koyup redmi 9 serisinden redmi note 9 pro yu bilekoymuyorsunuz. Saten redmi note 8 e güncelleme gelcekse redmi note 9 ve serisine gelir
-
Alacak da nolacak ya anca fazla batarya yiyip yavaşlatıyor telefonu. Redmi note 8 aldığımda bir sene sonra android 10'a güncellediğime pişman oldum android 9 çok kraldı valla. Şimdi en son 11 geldi de telefon düzeldi gene en azından tekrar riske girip 12 yüklermiydim bilemiyorum. Garanti zaten bitmiş çok lazım olursa atarız bir rom olur biter.
-
Xiaomi'den Xiaomi'ye geçen ilk defa görüyorum.
Önerim size yapmayın. Hatta çinlilerden uzak durun
-
siz bir de samsung M52 önerirsiniz şimdi
-
acaba redmi note 10s alacakmı
-
Redmi note 9 s modeline güncelleme gelicek mi çok şikayetçiyim bu durumdan iki sene olan güzel telefon nasıl bu uygulamayı alamıyor şaşırıyorum firmaya iletin
-
Mi 6yi listeden cikardigi gun sayomiden vazgectim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sağolsunlar kıyısından bizi de almışlar
iyice b.ku çıktı bu işin
-
Şu an masamdaki çekmecemde duran android 5 cihazda bile hala ne var ne yok çalışıp uygulama güncellemesi alıyorken çok ta dert değil. Hiç vermesinler onun yerine uzun süre güvenlik yaması yapsınlar daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X