Şimdi Ara

MIUI V5 4.1.27 %99 Türkçe OTA Güncelleme Destekli General Mobile Discovery (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
10
Favori
26.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    birşey sorucam
    ama kızma nasıl yapılır bu dediğin ?
  • barabelli81 B kullanıcısına yanıt
    kardeş genel itibari ile miui çok ram tüketiyor başka forumlarda başka telefonlar olan içinde baktım tüketiyor çok ama normal kullanımı etkilemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • timucin1958 kullanıcısına yanıt
    hangisi hocam?

• mesele çok ram tüketmesi değil ilk açıldığında 450 lilerde tüketiyor daha sonraları 800 lere çıkıyor 2 saat içinde ne oluyorsa oluyor
  • 4.1.19 sürümünde com. phone durduruldu hatası veriyor hep. lewa osa geri dönme zamanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep288 -- 26 Ocak 2014; 5:46:05 >
  • ne gibi değişiklikker var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    wipe partition yapmadığım içinmiş. ramin fazla gitmesi sorunu hala devam ediyor boşta şuanda hiç bir şey yüklü değil 129 mb ram var.

güç menüsü getirildi
    sim kartlara 3g seçimi getirildi
    çinnce olan bölümler düzeltildi
    2g/3g geçişi düzeltildi
    mühendislik modu
    bazı hatalar giderildi(pin kodu vb.)
    MX/youtube/gmail hataları giderildi
    xperia swipe keyboard
    AGPS ve EPO düzeitildi
    iotomatik aydınlatma cihaz dostu hale getirildi
    mui launcherdeki buglar giderildi
    VIPER4ANDROID eklendi
    bazı yenilikler getirildi

benim cihazımda arka kamera çalışmıyor malesef
  • Arka kamera bende de çalışmıyordu şimdi dosya adını bulamayacağım ama bir dosya var araştır bulursun bunu cwm den yüklersen sorun çözülüyor

Dosyanın Adı "GM-CustomCamera.zip"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oegece -- 26 Ocak 2014; 12:31:17 >
  • OTA dan yeni güncelleme geldi ama yüklerken hata veriyor
  • oegece O kullanıcısına yanıt
    hacım verdiği yerdeki hatanın oluştuğu apk yi ota dosyasında patch klasöründen siliceksin .apk.p şeklinde olur ve sen o dosyayı değiştirdiğin için hata verir

• barabelli81 B kullanıcısına yanıt
    valla hacım son iki güncellemede az ram tüketiyor anlam veremedim şimdi boşta 296 var boşaltınca 443 falan boşta oluyor sürümle biraz oynadım klavyeleri sildim miui klavye yükledim gerçi Xperia klavye yine ama tasarımı daha güzel bi kaç şeyi değiştirdim işte şuan çok stabil nadir ekran kırpışıyor birde dokunmatik hep saptıyor miui de lewa da sapıtmıyor lisp i varmı diye baktım en azından adını bulayım dedim ama yok.

• biri de şu güzel rom dan bolca ss koymamış yahu

bolca ss bekleniyor lütfen ayarlardan müzik playerdan ana menü den vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: catlax66

hacım verdiği yerdeki hatanın oluştuğu apk yi ota dosyasında patch klasöründen siliceksin .apk.p şeklinde olur ve sen o dosyayı değiştirdiğin için hata verir

Selamlar bu patch klasörü nerede tam olarak

Buldum :)

Fakat olmadı yine aynı hata dosya miuisystemui.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oegece -- 27 Ocak 2014; 11:13:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oegece

quote:

Orijinalden alıntı: catlax66

Selamlar bu patch klasörü nerede tam olarak

Buldum :)

Fakat olmadı yine aynı hata dosya miuisystemui.apk

valla ben dosyalarda değişiklik yaptığımda öyle yapıyorum bende işliyor.d senin full rom kurman lazım

• google dan bak hacı miui la bu her telefon içindeki standart uygulamaları aynı.d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catlax66 -- 27 Ocak 2014; 19:50:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bunu yüklersek garanti dışına çıkar mı

• cmw kurulumu için root gerekiyor root yaparsan garanti kapsamına çıkar. ama orjinal roma dönersen ve unroot yaparsan tekrardan garanti kapsamına girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep288

cmw kurulumu için root gerekiyor root yaparsan garanti kapsamına çıkar. ama orjinal roma dönersen ve unroot yaparsan tekrardan garanti kapsamına girer.

Saol hocam

• Son güncellemeden sonra şarjım çok çabuk gidiyor acaba sorun sadece bende mi yükleyen arkadaşlar bilgi verebilirmi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.