Şimdi Ara

MIUI V5 4.1.27 %99 Türkçe OTA Güncelleme Destekli General Mobile Discovery (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
10
Favori
26.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar peki normal androide nasıl dönüyoruz ? geri dönebiliyomuyuz ? Hemen yapıcam.
  • PwaGG kullanıcısına yanıt
    Bişey sorucam lütfen cevap verin. bunu yüklediğim zaman eğer beğenmezsem geri unroot yapabiliyommu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome_roy35

Bişey sorucam lütfen cevap verin. bunu yüklediğim zaman eğer beğenmezsem geri unroot yapabiliyommu ?

Ben gmd kullanmiyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • handsome_roy35 H kullanıcısına yanıt
    dönebilirsin SP FLASH TOOL ile stock roma dönüş yapabilirsin
  • elimde satılık sıfır xiaomi mi2s vardır ilgilenenler pm atsın
  • Arkadaşlar rom u kurdum ancak miui açılış ekranında kaldı . yaklaşık 12-13 dk dir bekliyorum daha ne kadar beklemeliyim . ?
  • romu yaklaşık 2 haftadır kullanıyordum dün uygulamaları sd karta atmadığını farkettim güncelleme yapınca sanırım düzeliyormuş 400 küsür bi güncellme vardı indirdim fakat güncelle diyince cmw ekranına geliyor güncellemeyi seçsemde güncellemiyor neden olabilir?
  • arkadaşlar bu romda gördüğüm, dosyalarım tarzı uygulama varya onun apk si varmı?

• arkadaşlar birşey soracağım umarım bilginiz vardır yardımcı olursanız sevinirim, menü tuşu nasıl ekleyebiliriz bu rom'a xposed'te böyle bir yöntem var mı şimdiden sağolun :)
  • discovery de miui da bildirim geldiğinde tuşların ışıklarının yanmasını nasıl sağlarız?
  • Merhaba arkadaşlar romu kurmak istedim denilenleri aynen yaptım kurulum sorunsuz oluyor ama şöyle bir sıkıntı var yükleme yaptıktan sonra fix dosyasını da yükleyip restart yapıyorum sürekli yeniden başlıyor bir de rom hiç kurulmamış gibi oluyor bir önceki rom hangisi ise onun boot ekranında reset atıyor miui dışında tüm rom dosyaları sorunsuz kurulup açılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ademsahin

Merhaba arkadaşlar romu kurmak istedim denilenleri aynen yaptım kurulum sorunsuz oluyor ama şöyle bir sıkıntı var yükleme yaptıktan sonra fix dosyasını da yükleyip restart yapıyorum sürekli yeniden başlıyor bir de rom hiç kurulmamış gibi oluyor bir önceki rom hangisi ise onun boot ekranında reset atıyor miui dışında tüm rom dosyaları sorunsuz kurulup açılıyor

başka bir telefonda sim şifresini kaldır bi de öyle dene
  • Miui da facebook messenger da devamlı ağ bekleniyor diyor bir türlü bağlanmıyor diğer ana facebook uygulamasının whatsapp ın bağlanmasında bir sorun yok. her türlü izini de verdim bana mısın demiyor neden acaba yardımcı olabilecek var mı??
  • resfaction kullanıcısına yanıt
    Facebook uygulamasından cıkıs yapın tekrar girin, Messengerdan çıkış yapıp tekrar girin sıkıntı ortadan kalkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Facebook uygulamasından cıkıs yapın tekrar girin, Messengerdan çıkış yapıp tekrar girin sıkıntı ortadan kalkar

teşekkürler. peki bu mobile veri kullanımındaki paket ayarlamayı nasıl sıfırlayabilirim??
  • Son güncellemeyi yüklüyebilen varmı .30 olanı
  • Sizce yuklenirmu bu rom arkadaslar yuklemek istiyorumda

• Yüklemek istiyorum şuan sorun var mı rom da ?
  • gmd için rom tavsiyesi arıyorum bende. yardımcı olacak arkadaş varsa memnun olurum.
  • Miui romlar genelde isiniyor suan bende 4.4.4 rom yukledim son cikani i9505 s4 cihazim acayip isiniyor... Bu sorunlar genel mi hicmi stabili yok bu romlarin. Ya da kernelini degisemezmiyiz????

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.